KLADDIGA ÄPPLEN, SVINKALLT MEN ALLDELES UNDERBART!

14 februari - 2009 | 7 kommentarer

Då var det dags för första rutan i ”Monikas Jul” och det är omslaget! Snacka om omvänd ordning…Egentligen skulle man ju velat ”känna in bilderna” och välja i efterhand…

Men flinka pojkar, Jonas och Björn stod hela eftermiddagen och sprutade vatten på ett träd! och jag stod hemma och kladdade med knäckäpplen…

Sedan kom underbara Petra och sminkade mig och när vi var klara upptäckte vi att äpplena fortfarande var kladdiga….ut med dem i kylan så de stelnar!

Och det gjorde dem och sedan var vi gång!

Så nu har vi börjat med ”Monikas jul”!


Hej Caroline! ja det var en liten kamp men jag ropade till pojkarna att nu har jag just svalt min sista penicillintablett av den tredje kuren och f-n ta er om jag blir sjuk igen;) Millan! Ja ni kommer bli förvånade över hur mycket meck det är med en bok...nej ingen äggtoddy...tårta och vin och sedan lagade jag mat:)! /Monika

monika | 2009-02-15 17:19:21

Hej Caroline! ja det var en liten kamp men jag ropade till pojkarna att nu har jag just svalt min sista penicillintablett av den tredje kuren och f-n ta er om jag blir sjuk igen;) Millan! Ja ni kommer bli förvånade över hur mycket meck det är med en bok...nej ingen äggtoddy...tårta och vin och sedan lagade jag mat:)! /Monika

monika | 2009-02-15 17:19:21

Bra kämpat! Här får man vekligen se vilket slit (men hur resultatet blir )tills julboken kommer ut!! Hoppas Du fick en äggtoddy när Du kom hem ;-)

millan | 2009-02-15 13:27:15

Redan bilderna i bloggen ser härligt julbokiga ut, vilka äpplen! Och vilka flinka trädsprutarpojkar. Du har sålt ett ex till av boken. Men det hade du redan räknat ut, tror jag. ;-)

Caroline | 2009-02-14 21:48:16

Redan bilderna i bloggen ser härligt julbokiga ut, vilka äpplen! Och vilka flinka trädsprutarpojkar. Du har sålt ett ex till av boken. Men det hade du redan räknat ut, tror jag. ;-)

Caroline | 2009-02-14 21:48:16

Leila! Jo...det hade känts lite lättare med en vårbok men precis som du säger så blir det lite av varje så här års,,,på måndag blir det jul igen för att genast ändras på tisdag,,,då blir det vår och omslag för Tove! /Monika

monika | 2009-02-14 21:40:41

Känns det inte märkligt att ta allt det här med julen igen ? =) Det var ju nyss jul. Måste ju bli konstigt nu när alla andra planerar för påsk. Fast du gör väl både och såklart. Ser fram emot att se det färdiga resultatet sen.

Leila | 2009-02-14 19:30:55

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *