JULEN MÖTER VÅREN, SKINKAN OCH LUTFISKEN!

16 februari - 2009 | 8 kommentarer

Idag blir det full rulle….

Vårblommorna inför tisdagen och omslaget för Tove

Julblommorna för dagen…

Lutfisk och skinka…ska bli 6 rätter…

8 godisar och två laxar ska också hinnas med….

Och om jag överlever blir det biopremiär ikväll,,,,”Män som hatar kvinnor” (Stieg Larsson)..


Hej Leila! Jodå,,jag jobbar väldans mycket...;)! Berit! Jag orkar för att det är så himla kul:)! Cath! Ha, ha nej jag ska komma ihåg och ställa undan dem....och det blir Aprilnumret du får köpa,,med mig på omslaget:)! Caroline! Jag kom iväg och det var en ruskig historia,,väldigt bra! Ingrid! Ja, den var bra! Se den! Gunilla! Du har rätt,,,julmaten känns lite tung nu.....stackare. med din fraktur! Men tur att du hann med lite skidor i Åre,,nästa vecka åker jag till Åre!.. Daniel! Rätt:) Det går ingen nöd på mig....Rätt kul liv faktisk:)! /Monika /Monika

monika | 2009-02-17 09:17:34

Hej Monika Det verkar inte gått någon nöd på dig efter den här helgen :-) Jag känner att så här bra mathelg var det länge sen jag hade. Må så gott mvh Daniel

Daniel | 2009-02-16 15:30:01

Åh vad roligt att få gå på filmpremiär, o den filmen också. Att laga julmat är jag inte lika imponerad av just nu men otroligt att du orkar ! Själv sitter jag här med en bäckenfraktur efter att ha halkat på ett vått golv, inte så roligt. Men jag har åkt skidor i Åre i en vecka och det var underbart ! Roar mig med att läsa din blogg ! Ha en trevlig kväll ! /Gunilla

Gunilla | 2009-02-16 14:28:59

Kan bara hålla med Caroline, du jobbar och står i men det blir ju lön för mödan och det verkar ganska kul om än "bakvänt", haha:) Jag hoppas du hinner med och kan njuta av en filmpremiär ikväll, det är vore ju toppen tror jag för dig, lite vila och säkert en fantastiskt bra film. Ha det gott:)

Ingrid | 2009-02-16 11:58:53

Åh, vad du jobbar. Men se för sjutton till att komma iväg på premiären. Sedan vill vi ha en rapport, jag har verkligen längtat efter den filmen!

Caroline | 2009-02-16 11:10:52

Härliga vårblommor!! (Glöm nu inte att ta bort hyacinterna när det ska fotas :) :) Då får man köpa Tove, det är ju inte helt fel, en riktigt bra tidning!

cath | 2009-02-16 11:06:59

Julmat och vårblommor i en salig röra. Hur orkar du? En lagom dos av Mikael Nyqvist ses som ett måste!

berit | 2009-02-16 10:54:25

Jobbar du alla dagar i veckan?! =) Ingen rast ingen ro. //leilabakar.blogg.se

Leila | 2009-02-16 10:25:18

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *