NU SKA JAG TVÄTTA AV MIG CHOKLAD OCH LUTFISK…

16 februari - 2009 | 6 kommentarer

och bege mig på filmpremiär! Phu, 19 recept gjorde vi idag:)! Och min bästa kompis för dagen, Björn som är min fotograf till boken är gammal kock så ett visst handlag vid grytorna kom väl till pass…..

Söt är han ju också…eller hur;)?


Millan! Bra och ruskig film,,se den! Ingrid! Nej, gammal är han inte och jag behöver honom själv nu;)! Kerstin! Åh, jag har redan använt massor, koppen, duken, pappret, lilla brickan, stickorna med hjärtan...ja jisses! /Monika

monika | 2009-02-17 09:20:35

Hejsan Monika! Tack för ditt inlägg om vår butik - Vackra Hem - det var verkligen roligt att du uppskattade den och min hjälp. Jag hoppas att du kommer att ha användning av allt du köpte och det ska bli spännande att köpa boken när den kommer ut. Ängeltårtan var väl för ljuvlig! Vilket härligt och roligt jobb du har. Du får gärna höra av dig om det skulle vara något mera. Hoppas att filmen var bra. Den måste man ju se - jag har boken, men har inte läst den - är lite less på alla deckare. Ha det nu så bra och lycka till med julboken! Många hälsningar från Kerstin

Kerstin Kallin | 2009-02-16 22:20:29

Men åhhh så duktig du varit idag, jag hoppas verkligen du fick en bra kväll på filmpremiären:) Så "gammal kock" kan han ju inte vara, ser både söt och ung ut, trevligt:) Skicka han norrut, jag tar emot, haha:)Ha det gott!

Ingrid | 2009-02-16 22:05:40

Men åhhh så duktig du varit idag, jag hoppas verkligen du fick en bra kväll på filmpremiären:) Så "gammal kock" kan han ju inte vara, ser både söt och ung ut, trevligt:) Skicka han norrut, jag tar emot, haha:)Ha det gott!

Ingrid | 2009-02-16 22:05:40

Vá bra att du hann ta en liten dusch innan bion ;-) Spännande och höra vad Du tycker om filmen!? Ja, vad trevligt med söta fotografer/kockar haha Inte varje dag man har den årgången hemma :-) (skämt) Fick Du ett gott skratt nu av min kommentar ovan!? Kram/Millan

millan | 2009-02-16 18:53:40

Vá bra att du hann ta en liten dusch innan bion ;-) Spännande och höra vad Du tycker om filmen!? Ja, vad trevligt med söta fotografer/kockar haha Inte varje dag man har den årgången hemma :-) (skämt) Fick Du ett gott skratt nu av min kommentar ovan!? Kram/Millan

millan | 2009-02-16 18:53:40

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *