EN DAG MED TOVE!

17 februari - 2009 | 14 kommentarer

Idag gjorde Tove och våren entré i mitt hem och faktum är att det var endast med solen vi hade problem!

Först går det åt allt detta smink;)!

img_5292

Och sedan finns det en hel hög med härliga kläder att välja bland:)!

img_5297

eller kanske någon av de här?

img_5298

Jag blev förtjust i den här klänningen!

img_5294

Därefter var det dags för skorna….

img_5295

Kanske lite för tjusiga för dagens ändamål men är de inte fantastiskt vackra? Men nu fick de bli de här!

img_5296

Och så sista ”dutten” av sminkösen Mia…..

img_5302

Sedan var det dags för Fotograf Rickard att börja jobba!

img_5303

Det blev lite vårmat också!

img_5307

img_5306

Och nu är det dags att hämta barn och kasta sig in i julbaket inför morgondagen…..


Hej Monika, Mycket som händer och sker. Det är säkert hur mycket arbete som helst med att att iordningställa julboken. Ett stort lycka till. Inför din vårtagning, till den somriga klänningen tyckte jag mig se ett halsband med hjärta i den större varianten, snyggt. Köpställe??? Inte lätt att få ha sakerna för sig själv..... Ha det nu så skönt i det härliga Åre. En skidvecka slår allt. Var själv med man och son vecka 5 i Björnrike/Vemdalen och ser redan fram emot nästa skidvecka som blir i Åre v 14. Ta det lugnt i backarna, curvingskidor går rätt fort om man så vill. Hälsn Helena

helena | 2009-02-19 23:58:14

Hej Millan... åh, den rosa hade jag också på mig, den kommer från Odd Molly och var också väldigt fin...Beträffande träskor så var dessa väldigt kvinnliga kan du hälsa din man...en ursnygg klack:)! /Monika

monika | 2009-02-18 19:28:45

ha ha, det skulle se hur kul som helst att springa på dig och ngn av Oss i samma klänning ;-) Men jag såg ngt rosa snyggt också...mer min färg! ska köpa ett par träskor(har tänkt göra det i flera år!) Min man tycker det är mindre kul.....tråkigt för honom då ;-)

millan | 2009-02-18 12:04:00

Ha, ha...jag kan knappt bärga mig tills vi alla här i bloggfamiljen springer runt på stan i likadan klänning:)! /Monika

monika | 2009-02-18 09:06:10

Klänningen, klänningen...!!! Vill ha! Precis min stil. Blir dessutom otroligt sparrissugen... Känner inte till tidningen Tove men ska försöka komma ihåg att kolla upp den längre fram, ser ut som ett spännande jobb ni gjort. /Lena

Lena Pe | 2009-02-18 09:04:25

Elin Maria1 Visst på lördag ska här packas....på söndag åker barnen och jag till Åre! /Monika

monika | 2009-02-18 06:52:57

HEJ MONIKA ! TACK FÖR DEN HÄR NJUTNINGEN. INTE SVÅRT ATT FANTISERA VIDARE KRING ALLT DETTA SKÖNA OCH GODA. SÅ KUL, ATT DU LÅTER OSS TA DEL. JAG TÄNKER PÅ NU, OM SPORTLOVSPACKNINGEN SKA BÖRJA NU SNART MITT I JULSTÖKET ??? DUKTIGA DU, SOM ALLTID FÅR TILL DET. GOD FORTSÄTTNING !

ELIN MARIA SUNDBERG | 2009-02-17 20:33:44

Cath! Ha, ha...jag tänkte på din förmaning om hyacinterna hela dagen.....och Tack! Maria! Ja, jisses här är ingen dag den andra likt...och våren ja, den är på väg.... Anna! Tänk, vi kommer alla gå omkring i denna klänning när vi får svaret....skärningen i halsen var fantastisk:)! Jag orkar för att det är så roligt....men det är klart,,,julmaten känns lite tung just nu...men jag tänker på boken och hur det kommer bli när den är klar och då känns det lättare och jag känner mig glad igen! /Monika

monika | 2009-02-17 20:26:53

ja snälla Monika; kolla märket och inköpsställe för klänningen! jättefin och jag blir såååå sugen på en sån till våren :-) och så undrar jag hur du orkar laga så mycket mat hela tiden? och julmat nu? när man bara vill lägga allt som har med jul och vinter bakom sig och möta våren. Du verkar väldigt hängiven matlagningen i alla fall. du är mycket inspirerande och jag läser din blogg varje dag :-)

Anna | 2009-02-17 19:41:53

Vilka kontraster på gårdagen och idag. Vilken fantastisk salladsskål! Vackra bilder, ser fram emot reportaget. Nu vill vi ha vår!

Maria | 2009-02-17 19:33:02

Underbar klänning, härliga sallader i underbara skålar... och inte ett julpynt så långt ögat kunde se :) Du blev jättefin!

cath | 2009-02-17 18:57:47

Millan! Nu är du en av de många i raden som undrar över klänningen...jag ska ta reda på var den kommer ifrån! Maud! ja, en halv natts sömn iallafall......;)Träskorna var fantastiska,,med en liten klack! alltså inte som dina klassiker från Knulp.... /Monika

monika | 2009-02-17 18:16:44

Det svänger snabbt mellan årstiderna i din värld. Skönt med en natts sömn mellan i alla fall. Det ser verkligen gott ut med alla fräscha grönsaker. Blir nog någon sallad till middag ikväll. Vad mysiga träskor också. Kommer i håg när jag åkte till Stockholm och köpte "Knulp-träskor". Någonstans på Drottninggatan fanns en butik och det var ju ett antal år sedan. Må så gott! /Maud

Maud | 2009-02-17 17:42:43

Åh, vad fin Du blev! Kan Du säga vad det var för märke på klänningen ? Mysigt och bli lite omhändertagen mellan all julmat och allt du fixar med! Måste erkänna att salladen och kläderna gjorde att man längtar efter våren nu :-) Ska verkligen köpa aprilnr - Tove!1 Ha det så gött! Ha det så gott!

millan | 2009-02-17 17:09:55

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *