IDAG KOM JAG PÅ ATT JAG HADE EN KILLE TILL ATT ANVÄNDA!

18 februari - 2009 | 6 kommentarer

Jonas är en fena på att stryka och tur är väl det för det är absolut det värsta jag vet!

img_5314

Och med tanke på skärpan på hans ansikte får vi vara glada över att jag inte är fotografen i den här boken, men jag kan berätta att han är ungefär lika ung och söt som Björn;)!

Och på tal om Björn så sitter han emellanåt….!

img_5315

bland dukar, blommor och fat…..

Imorgon har vi en ”mellandag” och det låter kanske skönt men det innebär en massa handlande, planerande och bakande för mig inför fredagens omgång……


Ett litet tips på något jag alldeles nyss märkte; Picknick-boken är med på årets bokrea (iaf hos Åhlens). Ska passa på att komplettera min blygsamma samling (haha - beror på vem man frågar - min man el mig) -kokböcker med bl a den. Vi kanske kan bilda klubb Monika!? Strykhatarföreningen... Säkert många som skulle kunna tänka sig att gå med där. /Lena

Lena Pe | 2009-02-19 11:57:44

Sofia vad kul! Att du har så många av mina böcker...Picknick för alla tillfällen och Adas kokbok, (en barnbok där barnen lagar maten) saknar du...och roligt att du även ger bort mina böcker;)! Millan! Åh, tack för allt beröm och fina ord! /Monika

monika | 2009-02-19 11:30:46

God förmiddag Monika ! Ja, bara att instämma, jag har förut skrivit hur GLAD OCH INSPIRERANDE det är att läsa din blogg! härligt att få se din vardag i din blogg!;-) Du är en riktig konstnär i det Du gör, allt från den goda maten, matböcker, föredrag, har blommor och kläder i alla dess härliga färger! Ser fram emot att få gå på ditt föredrag en vacker dag :-)!! Tänkte skriva några vackra Ord: DE VACKRASTE SAKERNA I LIVET KAN INTE SES ELLER RÖRAS DE SKALL KÄNNAS I DITT HJÄRTA ;-) vackert och tänkvärt... ps.vá bra att dina killar hjälper dig, de får säkert ngn GOD lunch "lyllosarna"!

millan | 2009-02-19 09:34:27

Hallå Monika, Är det så illa att vi måste vänta ända till jul tills nästa bok av dig kommer???Förstår inte hur jag ska klara sommaren utan en härlig sommar kokbok av dig. Well jag får väl bläddra i dom 11 jag har...:)Ser dock att du gjort 14 böcker. What vilka har jag missat? Kanske du kan ge mig svaret för att lindra min abstinens:) Jag har: Rosendals Trädgårds Cafe, min mat, Bergs konditori på Marstrand, Monikas bästa vinter, sommar, vår och bästa menyer. Bröd & marmelad, Örtamat, buffemat,Klassiska tårtor. Och jag älskar dom alla!!! Kan ju inte påstå att jag lagat/bakat allt men halva behållningen är bara att läsa och titta på dom vackra bilderna. Nåväl du får ursäkta mitt egoistiska inlägg ser ju att du jobbar som en galning och en kokbok är ju inget man slänger ihop på en kvart:) Ha en underbar dag och keep up the good work! Ps.att ge en en av din kokböcker i present gör alltid succé iaf bland mina vänner.ds

Sofia | 2009-02-19 09:05:37

Bmg! Jag orkar för det mesta jag gör är kul! Jisses, jag får ju hålla på med det jag älskar mest hela dagen och omväxlande uppdrag dessutom! Jag beundrar alla människor som "orkar gå till sitt vanliga jobb" varje dag mellan 9-17....det skulle jag aldrig klara! Självklart blir det lite väl mycket ibland med allt, barn som kräver sitt, man som kräver sitt och tvättmaskin som kräver sitt men det rullar på...och visst hann jag njuta av filmen men att gå på efterföljande fest var ju inte ens att tänka på, men jag har fått gå på så många fester av det slaget så det är ju ingen katastrof... Boken ska vara "färdigarbetad av mig" i slutet av mars...ska helst gå till tryck innan semestrar...men vill vi trycka i Italien som vi vill, kan vi ju trycka i juli eftersom de har semester i augusti;)! Tycker det är kul att du smittats av min energi,,,det är en ganska trevlig vana folk har i min omgivning och gör mig glad! Jag håller ganska högt tempo jämt,,,tror jag behöver det men tar det lugnt på morgonjoggen,,då tänker jag. Och bloggen...tänk att det skulle bli så kul! Det är något av det roligaste jag gjort, omedelbar respons och kontakt med människor "därute"! Jag har funnit ett sätt att blogga på som funkar bra för mig...Snart fyller min blogg dessutom 1 år! Jag har skrivit 14 böcker hittills....nu på nr 15! Tusen tack själv och du har rätt! Det är medarbetarna som gör hela grejen;)! /Monika

monika | 2009-02-18 22:02:39

Hej Monika! Jag fattar inte hur du orkar. Vad jag förstår så är du uppe tidigt på morgnarna och jag antar att du är sent i säng... En fråga; hann du verkligen njuta av filmpremiären härom kvällen? Kan du verkligen "koppla av" så pass att du har nöje av en sådan kväll? När beräknar du att vara klar med boken? Jag började läsa din blogg och det "smittade litet" med din energi och framför allt tack för alla tips och recept som jag kollat in och gör efter. Jag antar att jag gör väl bara en sisådär 10% av vad du gör..men det får räcka för mig. Håller du detta höga tempo hela tiden? Du bloggar ju inte bara en gång om dagen utan ibland både 2-3 ggr också! Hur många böcker har du författat hittills? Ha det så bra och sköt om dig! TACK än en gång Monika! - - - PS. Det kanske är litet lättare att arbeta i ett högt tempo när man har sådana snyggingar att jobba tillsammans med. DS

Bmg | 2009-02-18 20:57:29

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *