NU FINNS DET EN VISS RISK ATT NI BLIR AVUNDSJUKA!

19 februari - 2009 | 13 kommentarer

Som om jag inte hade fått nog med paket idag hade det kommit ett till när jag var borta på möte hos Susanne på Kamelo.

img_5324

1/2 semla var, gott kaffe, roliga prat om framtiden och lite vila på hennes vackra skinn och en snus!

img_5325

Och sedan fick jag förstås med mig ännu flera fat hem;)!

Paketet ja! Mera tjusiga saker från Rice! Kanske inte så juliga men oj så fina till våren. Porslinstallrikarna med blommotiv är bara helt ljuvliga!

img_5321

Och jag hann inte mer än packa upp så kom Albin från Ekologiska Kompaniet med middagsmaten;)!

img_5323

Dovhjortstek och vildsvinskorv….Dovhjortsteken är tillagad och ska endast värmas i sin vacuumpåse i ett vattenbad i 5-6 minuter….precis vad jag behövde idag….bästa snabbmaten! Och vi hann prata litye prinskorvar till jultallriken också;)!

Dessutom kom han med ett rejält tips angående min bil,,,trampa hårt på bromsen så låsningen av bromsen släpper och den slutar skrapa mot hjulen……vilken dag!


Jaha Millan:)! Tack.. Karin! Blusen är från HM... /Monika

monika | 2009-02-20 21:16:06

Jag blir superavis på din fina blus, var har du köpt den?

Karin | 2009-02-20 20:08:30

Monika, på första sidan så stod Du i del" lilla högra hörnet "där många små-bilder finns!Men nu såg jag de har tagit bort det! Tro mig!Det är sant !

millan | 2009-02-20 19:58:36

Cat! Rice säljs i Sverige, klicka på "Rice" i inlägget så kommer du till hemsidan..sedan kan du ringa Sverigekontoret och fråga vilka butiker nära dig som säljer deras sortiment! Och det är inte dyrt:)! Tvärtom väldigt prisvärda grejer! Milan! Visst var den rökt! och mycket god...Var såg du det om boken???? Gunilla! Tack! Ska försöka njuta....och Åre chokladen är verkligen god:)! Ingrid! Nu var det inte vilken vacuumförpakning som helst! Utan väl valt ekologiskt kött, tillagat av mästerkock direkt efter slakt i sin påse, nerkylt och sedan färdigt att ätas kallt eller värmas igen i vattenbad. klicka på "ekologiska kompaniet" i inlägget får du veta mer om Albin och hans arbete! Och jag hoppas det inte blir för kallt i Åre! /Monika

monika | 2009-02-20 17:14:25

Åhhh så vackert det blåa uppläggningsfatet ser ut. Att jag är "avis" är väl bara förnamnet idag.....Haha:) Nu måste jag fråga om middagen din , hur blir smak doft mm när man tillagar från "vacum" så där? Helt ok eller måste man krydda och "greja"? Kanske fånig fråga men har du tid så svara gärna:) Nu önskar jag dig en trevlig tillvaro i Åre. Ha det gott o jag hoppas på lite mindre kyla för er, här i norr har vi haft omkring 15 minus o lägre i en vecka nu så jag är en "knapptryckning" ifrån en resa till solen ist.:) Vi får se hur det blir. Kram:)

Ingrid | 2009-02-20 13:03:58

Otroligt fint poslin !! Vad roligt att få så många paket hela tiden och med Så mycket fint innehåll ! Ha det så bra i Åre och hoppas att det blir fint väder ! Själv njuter jag nu av chocklad från Åre chockladfabrik, underbart god ! Missa inte den ! Hälsn. Gunilla

Gunilla | 2009-02-20 13:02:27

Förlåt, det stod "monikas nya bok-så blir den.... Ja,ja man kan ju alltid få drömma, men självklart så köper jag den ;-) kram igen!

millan | 2009-02-20 12:56:21

Vad gott med vildsvinskorv :-), är den rökt eller? Ha det så jättebra i fjällen och hoppas solen lyser mycket på Dig (d-vitamin ;-) !!)Passa på och njut o ta det liiiiite lugnt mellan slalomåken ! Såg att man kunde vinna din kommande bok!? BJÖRNKRAMAR!

millan | 2009-02-20 12:54:00

Japp, du har helt rätt jag är superavundsjuk nu ;O) Åhh vad jag vill ha det där blåa fatet, särskilt om det är stort, *blundar och önskar* för önska går ju alltid men sällan det slår in men men Kommer det gå att köpa i butik i Sverige tror du, ? (fast kostar väl massor) Har inte sett märket Rice här men har iofs inte letat. Superfint verkligen Monika! Cat

Cat | 2009-02-20 07:48:33

L8! Allt går åt och Gudskelov går det också ibland sönder saker så det blir plats för nya;)! Lena Pe! Ja demn blå är ljuvlig och du kanske inte förstår hur stor den är? Det är dessutom ett uppläggningsfat......ähhh:)! Lena A! Tack Lena...just nu känns det som att jag bara vill ligga i bastun och i spaavdelningen på hotellet....men det ändrar sig säkert när jag väl kommer dit! /Monika

monika | 2009-02-19 21:48:55

Hej Monika!Vilka underbara leveranser du fått idag.Mest förtjust blev jag också i det blå fatet,är som gjort att bo i min gamla prästgård. Vill passa på att önska dej en härlig vistelse i fjällen och att du får samla krafter att kunna fortsätta på julboken.Det är härligt att du ger oss så mycket att se framemot(Julbok,Tove m.m. m.m) TACK! Kram från Lena.

Lena A | 2009-02-19 20:55:39

Får nästan andnöd av att titta på tallrikarna... Såååå fina! Speciellt den med blå kant. Och glasen...Lyckliga du! /Lena

Lena Pe | 2009-02-19 19:07:02

Här händer det mycket! Som vanligt:-) Vilka underbara paket du fått!! Men var gör du av allt? Hojta om du behöver hjälp att bli av med lite "gammalt":-) Och vilken häftig mat du fick hem!! Dovhjortstek låter ju bara SÅ gott!! Och vildsvinskorv är säkert inte så dumt det heller. Måste kolla länken. Men de levererar väl inte till min stad kan jag tänka...

L8 | 2009-02-19 18:58:42

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *