JAG ÖNSKAR MIG EN TREDJE HAND!

20 februari - 2009 | 4 kommentarer

Ja det skulle jag behöva nu som här ser ut efter dagens julstök! Butterkaka, Pepparkaka med lingon, Pepparkaksrulltårta med lingongrädde, Julpajer, Saffranspannkaka, honungsnötter, Hjortronsylt, Mandelsinkakor, Saffranskakor, Snapas, Ostbollar, dadlar,,,,Gud vet vad! Pojkarna, Jonas och Björn fick lite sovmorgon så jag fick komma igång med baket!

img_5328

Och det var de glada för:), dessutom kunde jag ju skicka beställning på vispgrädde som tog slut liksom  toalettpapper som också var slut……(Ni vet ju att jag bor långt från affären…)

Väl här fick de ta sig an butterkakan!

img_5330

Söta pojkar! Men sedan lämnar de mig här i röran och det är då jag önskar mig en hand till!

img_5331

Ni vill inte se hur det ser ut åt ”diskbänkshållet”! Trevlig kväll!


Caroline! Vad roligt att du känner så och att du tycker om att följa mig på bloggen:)! /Monika

monika | 2009-02-21 08:34:46

Det är verkligen en otroligt häftig resa du bjuder oss i bloggfamiljen på. Jag uppskattar så hur du låter oss ta del av ditt arbete och din vardag. Det är n ä s t a n dessutom så att jag börjar längta till jul, trots att den sköna våren snart är inom räckhåll. Trevlig helg på dig med!

Caroline | 2009-02-20 21:46:26

Ha, ha...mina grannar får all mat,det är såååå glada! Och boken kommer bli underbar! /Monika

monika | 2009-02-20 21:17:46

Wow så mycket gott!Gick du upp i ottan!? Tur man inte bor granne med Dig :-) Då skulle man vilja fika med Dig varje dag!! Vad jag längtar efter julboken nu....;-) Jag får ta ledigt 2 veckor innan jul och hinna baka mkt gott från DIN julbok! Hurra!!! Jag längtar lite redan faktiskt! Trevlig kväll!! /Millan

millan | 2009-02-20 20:02:44

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *