ÄNTLIGEN!

22 februari - 2009 | 9 kommentarer

Efter en ”hysteriskt konstig packning”…(tror att barnen fick med sig kläder för ett år och jag för 3 dagar)……vaknade vi tidigt i morse till vackert snöfall, glade men lite trötta…

img_5338

Sedan satt jag och oroade mig hela flygresan om jag hade glömt en hjälm…min ekvation gick nämligen inte ihop,, i vilken av de 9! väskor vi hade som hjälmarna låg i….

Men hjälmarna var där allihop! Och snäll Taxichaufför som ställde av oss i Årebjörnen så vi kunde skida oss till Åre….stämningen är på topp!

img_5340

Och vilket perfekt skidväder! -5 grader, massor med snö, hur vackert som helst!

img_5342

img_5341

img_5343

Och nu, när vi kom till hotellet hade ”någon” ordnat de bästa jag vet till mig….iskall champagne;)!

img_5345

Nu lite bastu och sedan blir det god middag med kära vänner…..


Elin maria! Ja, jag hörde av min fotograf Björn att det var vackert hemma så han var hos mig igår för att ta bilder till julboken:) Tack Millan,,,det ska jag:) /Monika

monika | 2009-02-23 09:27:32

God förmiddá! Vilka härliga bilder! Så vackert ;-) Ha det så jättemysigt nu Monika m barn och kära goda vänner!

millan | 2009-02-23 09:16:31

JA, ER VISTELSE SER UT, ATT HA STARTAT BRA. ÖNSKAR ER MÅNGA GODA TURER UNDER HÄRLIGA DAGAR. VI NU MED VECKA 9 HEMMA I STAN HAR OCKSÅ VI VIT OMGIVNING. ALLT GOTT ÖNSKAS ER. TACK ATT DU KOMMER IHÅG OSS. GOD FORTSÄTTNING.

ELIN MARIA SUNDBERG | 2009-02-23 04:34:40

Cath!, L8! Maud! Champagne är ljuvligt och här är fantastiskt! Det blir avkoppling ....också.;) Och kul med soppan! Birgit igen... Japp, jag flög till Frösön och flygshoppen ja...här har jag sett många av mina marmelader fått vingar...har haft otaliga kurser här i Jämtland.....men också precis vad du säger det genuina....och snöängeln hade blivit fin idag...massor med nysnö... Maria! Jag njuter....och tack för soppan! /Monika

monika | 2009-02-22 22:28:00

Monika - vilken vinternjutning! Passa på att njuta och koppla av från alla måsten... Maud, vad kul att soppan blev succé ;-) /Maria

Maria | 2009-02-22 21:09:38

Tittut i rutan---Eftersom jag som jag tidigare skrev, drabbades av en otroooooolig hemlängtan, när jag såg dina Åre-vintervita-bilder, undrar jag; Flög du till Frösön?/min barndomsö/ isf Monika OM du tar samma rutt hem, försök ta dig tid att besöka shopen på flygplatsen. Där finns de mest underbara saker för ögat och till försäljning, så genuina riktiga saker--- Ett litet tips bara, jag hoppas dom har öppet vid din avgångstid. Åh vad jag skulle vilja slänga ner mig i en snödriva och göra en "ängel", det gäller at ha barnasinet kvar----- Kram från tant Birgit

Birgit igen.... | 2009-02-22 19:13:01

Champagne är så gott och festligt. Hoppas du får en skön vintersemester med bra skidåkning. Maria! Gulaschsoppan blev fantastiskt god. Succe! Tack än en gång för receptet. Må så gott! /Maud

Maud | 2009-02-22 18:29:02

Åh, vad härligt det låter! Skulle gärna tillbringa några dagar i backen. Och gärna dricka lite champagne oxå för den delen:-) Ha det så gott och se nu till att det blir lite avkoppling för dig oxå!!

L8 | 2009-02-22 18:05:56

Härligt med en "någon" som fixar och vet precis vad som är en bra överraskning!!!!! Ha det skönt i vinterlandet.

cath | 2009-02-22 17:55:36

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *