GOD MORGON!

23 februari - 2009 | 3 kommentarer

-1° och bra sikt!

Efter att ha ”slagits med alla skidåkarna” i frukostmatsalen för att komma åt ett ägg måste jag ställa frågan; var är croissenterna?

img_5381

Nu är vi redo för en dag i Åres backar….


Ingrid! Ja det är underbart,,,bara det att inte frysa! Och solen tittade stundtals fram och gav riktig vårvärme....och jag tycker det är kul när ni blir fler och fler "addicts" här! Carina! Jag vet....men croissenter ingår alltid i min helgfrukost...;) men du har helt rätt, svensk frukost är speciellt, särskilt om man som jag gillar att äta mycket på morgonen! Jag åt till och med både havregrynsgröt och äggröra i morse! /Monika

monika | 2009-02-23 16:07:36

Salut! Gud vad gott det ser ut med en svensk frukost,det âr nât som jag verkligen kan lângta efter.Croissenterna trôttnar man fort pâ och det âr ju dessutom inte speciellt nyttigt.Inget gâr upp mot en svensk frukost sâ det sâ! A bientot Carina

Carina | 2009-02-23 14:03:29

Hej! Visst är det väl härligt att det blev bra temperaturer nu när du skulle till fjälls. Jag är såååå lycklig trots att jag inte är i fjällen att den råkyla vi haft så länge är över det bara såååååååååå härligt!!!! Har varit så nära att "knapptrycka" mig låååångt söderut men nu blir det Sthm till helgen och en fjäll-tur i påsk. Hoppas Ni får fina dagar framöver och njut av Åre- fjällen och koppla av/bort:) Du är duktig som bloggar på o glad är ju jag som börjat gilla din blogg så mkt att jag "kikar in" varje dag:) Am I addicted or........Ha det gott trots att du inte fick croissants, de kanske "dyker upp" imorn en vet aldrig.......

Ingrid | 2009-02-23 10:34:55

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *