HURRA FÖR VICTORIA OCH DANIEL!

24 februari - 2009 | 3 kommentarer

Äntligen! får jag väl säga, så fick Kronprinsessan sin Daniel! Förlovningen är en jättehändelse som resulterat i att Åres liftar har öppet 1 timme extra! allt enligt min 13-årige son William:)! Så ett fyrfaldigt leve för Kronprinsessan Victoria och hennes Daniel; Hipp hipp Hurra!, Hurra!, Hurra!, Hurra!


Millan och Elin Maria! Javisst är det fint?! Vilken dag av både kärlek och semla;)! /Monika

monika | 2009-02-25 17:08:57

INSTÄMMER Å DET INNERLIGASTE I DINA GRATULATIONER TILL FÖRLOVNINGSPARET. VILKEN DAG !! FÖRST GJORDE JAG SEMLOR MED FYLLNING AV EGEN MANDELMASSA, SPETSAD MED LITE CITRON OCH PUNSCH. SEN KOM DÅ DENNA FÖRLOVNING, SOLSKEN & TANKAR KRING EN NY SKRIVARE...... LIVET LEKER & NI ÅKER SKIDOR. LOVELY !!!! DET ÄR " BAR & ÅK. "

ELIN MARIA SUNDBERG | 2009-02-24 20:18:39

Hej! Ja vad härligt! Trevlig nyhet på själva fettisdagen! Nu pratar de mycket om "förlovningen" i Tv ikväll :-) Men visst är det en stor händelse, de är fina ihop och bra för varandra! Störst är kärleken ;-) Hurra för Victoria och Daniel! Hmmm..undrar om de firar med en semla och lite skumpa nu!?

millan | 2009-02-24 18:22:14

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *