SISTA DAGEN I ÅRE!

26 februari - 2009 | 5 kommentarer

Vår sista dag i Åre blev innehållsrik på annat sätt än de övriga. Vi beslöt oss för att ”skida” oss till Björnen och äta sen lunch på det nya, märkliga och vräkiga hotellet Copperhill.

img_5473

Kan inte bestämma mig för om jag tycker det är fult eller snyggt eller om det påminner om regalskeppet Vasa…..

img_5444

….eller om det bara är helt rätt, tjusigt och modernt….

img_5445

Hur som helst var de stenugnsbakade pizzorna i en av restaurangerna jättegoda ….

img_5457

och vi blev mätta och nöjda trots en urtorr och faktiskt nästan sur! hovmästarinna/servitris!

img_5460

Dessutom var de tjusiga toaletterna rätt snuskiga! Papper överallt, ”lösa” toalettsitsar och allmänt ostädat!

img_5470

Dock konstaterade vi att på Copperhill kan det inte vara kul att bo om man är social, vill träffa folk, ha bra skidåkning (långt till Åres bästa backar) och vill vara ”där det händer” i Åre,,,,mer passande om man vill spendera sin tid på hotellet och leva isolerat där… men att ta sig dit och ta en drink eller att äta på någon av restaurangerna kan ju vara en upplevelse!

Nu blir det God Natt och till att sova i min egen säng….och i denna sena timme kan jag konstatera att det inte bara är hälsosamt och stärkande i fjällen…;)

Imorgon bär det av mot Ystad och Res- och Matmässa kanske ses vi där?


Monika! Tack för info om Copperhill! Ja, vad ska man säga...om sura servicemänniskor!? Byt ut De! De kan förta stämning och ev.god mat ...:-( Jag kan bli såååå trött på sådana människor! Men!Man kommer ju inte tillbaka till så´na surkarter heller ;-) Skönt att Alla inom service inte är lika då! ps.jag har ett varmt hjärta :-)men jag arbetar inte inom restaurang!

millan | 2009-02-27 17:13:20

Charlotte T! Tycker ändå att du någon gång ska prova med lite sardell, de ger en väldigt fin sälta och jag antar att de endera skulle mixas eller hackas ner i en smet? då känner du ju inte konsistensennn;)! /Monika

monika | 2009-02-27 14:42:12

Monika du är bara bäst! Enkla bra lösningar. Tycker om kapris. Men sardeller usch ursäkta men vilken konsistens! Ser inte så aptitliga ut heller :-) Ha en trevlig helg! Nu ska jag göra basilikatårta! Tack! Charlotte

Charlotte T. | 2009-02-27 13:25:53

Hej Charlotte T! Är det sardeller eller kapris du inte gillar? För om så är fallet kan du ju ta antingen det ena eller det andra,,sardeller utan kapris eller enbart kapris. Är det så att du inte gillar något av sardeller och kapris kan du bara utesluta det men behöver kanske sätta fram ett saltkar! Lycka till! /Monika

monika | 2009-02-27 13:17:16

Hej Monika! Ni verkar haft härliga dagar! Kan du tipsa om vad man kan ha istället för sardeller m. kapris (enbart 50 gram men är inte så förtjust i det) Det är en av ingrediensena till en basilikatårta. De övriga är: Bröd, kesella,cremefraihe,soltorkade tomater,ägg.basilika,parmesanost. Som tillbehör vid sidan av oliver, italienska charkuterier (bra för de som inte vill ha kött att de serveras brtevid) Vad kan man ha mer som tillbehör vid sidan av för de som inte äter kött?Tack på förhand Charlotte

charlotte T. | 2009-02-27 09:50:33

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *