VIVA FJÄLLPUBEN!

26 februari - 2009 | 12 kommentarer

img_5441

Ja det må jag säga, snacka om att ha gjort allt rätt! Melker och Marcus har gjort en krog i Åre som alla vill ha. Fjällpuben är precis vad som behövs, ett ställe där barn och vuxna äter lika gott på lika villkor! (Och detta är ju särskilt viktigt eftersom barnen numera är 12 till antalet och vi vuxna 4!) Dessutom var personalen helt fantastiskt gulliga!

Att de sedan låter sina respektive Norrländska arv vara med i inredningen är ju bara hur härligt och kul som helst! Här hänger slevar, broderade bonader och antika skidor på väggen blandat med andra typiska svenska, nostalgiska ting.

Och maten? Ja den var god! Vi fick ner en god plocktallrik som nyanklända micael råkade smaka på innan den blev helt presenterad…(han åt upp ägget!)

img_5432

Röding…

img_5436

Plankstek…

img_5438

Och inte klokt! En våffla med hjortronsylt och ljuvlig vaniljglass som var så god att jag inte hann att ta kort….

Så vad kan jag säga mer än Grattis till er Melker och Marcus! och ett särskilt Tack för maten till Marcus som var där ikväll!

img_5439


Monica S! Tycker du ska titta in på www.gittan-co.se,,,Lycka till! /Monika

monika | 2009-02-27 14:40:02

Elin Maria! Åh, vi hade full fart i backen även idag med nya äventyr,,,hem med sent kvällsflyg och mu väldigt trötta men glada över 5 härliga dagar i Åre! Berit! Bra fynd! Min mat är den bok jag är mest stolt över, hittills får jag väl säga...;)! Millan! Det var sååå gott och framförallt väldigt trevlig stämning! Snowboard? Nej,,,William hade visserligen en period för ett par år sedan men återgick till min stora glädje till skidorna! Gunilla! Vi hade det underbart! Och fullt upp! Det är inte bara hälsosamt och stärkande i fjällen,,,;)! BP! Ha, ha,,,ja vi var många och det var många män...och ibland kan trevligt umgänge vara bästa vilan;)! Sötaste Kerstin! Stort grattis till dina 60! Ska fylla på din adressbok... Monica S! Ska fundera lite, just nu står det still, kom just hem... Johanna! Mysigt var det liksom trevligt i backarna:)! Pia! Javisst var det härligt och trevligt och flickorna fick bita ihop ordentligt men jag tror de var mest skräckslagna faktiskt när jag skulle ta mig ner på skidor med deras skidor under armen....och de satt i säkerhet hos killarna! Birgit igen... Röding är så gott och denna särdeles god, ljuvlig sås och perfekt tillagad! Tapen,,,den var underbar! Att du haft en sådan! /Monika

monika | 2009-02-26 22:55:52

Monika;RÖDING--det vattnas i munnen, bra val. Och tapeten på puben; Gästgivars, oj oj den har jag haft i stugan, saknar den---- Njut av den tid du nu har kvar i Jämtland

Birgit igen.... | 2009-02-26 21:47:21

Hejsan! Vad härligt ni har det, god mat och trevligt sällskap är inte fy skam! Och vilka äventyr, själv har jag oxå hamnat i fel backe, en puckelpist i St Anton och det var brant...jag asade ner på rumpan och grät hela tiden, och vid det tillfället var jag 23 år...så det är modiga töser du har : ) Ha det gott Mvh Pia

Pia | 2009-02-26 21:24:09

Åh, det ser riktigt mysigt ut! :) Hoppas ni har det trevligt där uppe i backarna!

Johanna | 2009-02-26 20:05:32

Hej Monika, får jag bryta in och störa lite på din väl unnade semester. Jag bor ju inte i Stockholm som du vet, men jag skulle behöva få tips om en bra cateringfirma eller butik som kan leverera kallskuret/buffetyp som vi ska ha efter en begravning. För mig är det som att dra lott eftersom jag inte vet någon bra i Stockholm. Gärna centralt och helst inte för dyrt heller. Har du eller någon annan i "familjen" något bra tips?

MonicaS | 2009-02-26 19:32:31

Käraste Monika - Sedan min dator slutligen kraschade med BESKED!!! har jag tappat bort vissa av mina mailadresser inkl din alternativa. Därför vill jag på detta OFFICIELLA sätt tacka dig alldeles speciellt för fina kokbokspresenter som numera har utökat resurserna i min recepthylla. Fantastiskt tillskott av både lyrik, humor, bilder, minnen och smaker. Tack söta väninna! Stora kramar från mig till dig xx

kerstin, 60 | 2009-02-26 14:10:01

Så mycket folk och så många män. Du ser ut att njuta av dem. Trodde du skulle vila.

BP | 2009-02-26 12:19:52

Åh, fy vad hemskt att hamna på svarta isiga backar och känna paniken komma. Tur att ni kom ner helskinnade! Hoppas ni haft en skön och trevlig vecka i Åre ! Det hade jag och min familj, trots fraktur, som jag för övrigt mår mycket bättre från nu. På västkusten regnar det idag, tur då kan jag gå ut med kryckor ! Hälsn. Gunilla.

Gunilla | 2009-02-26 11:50:05

Vilken trevlig middá..allt såg så gott ut ;-) Åker Du eller barnen snowbord!? Själv skulle jag inte fixa det med min balans....snowbord alltså! Ha det så gött! Kram/Millan

millan | 2009-02-26 10:31:51

Hej! Jag tycker att det ofta händer att "lätta" slalombackar blir kolsvarta och livsfarliga! Tur att det finns riddare om kan hjälpa till ! Fyndade din härliga bok "min mat" på rean för ynka 89:- Nu ska här frossas i läckerheter! Trevlig hemresa./berit

berit | 2009-02-26 09:55:52

HEJ GLADA ÅRETURISTER !! DET SÄGS VISST, ATT MAN SKA SLUTA PÅ TOPP ?? Å NI FÅR VÄL GÖRA SÅ NU. NI HAR HAFT " PÅ TOPP / EN "-DAGAR OCH I MORGON RESER NI SÖDERUT. KANSKE BLIR DET HÄR EN KOMBINERAD TACK FÖR OSS- & PACK- DAG ?? HOPPAS NI FÅR IGEN VÄSKORNA & ATT DU MONIKA FÅTT KRAFT & GO INFÖR DITT NÄSTKOMMANDE RESEÄVENTYR. NU ÖNSKAR JAG ER EN GOD AVSLUTNINGSKVÄLL, TREVLIG HEMRESA, TREVLIG UTRESA IGEN & VÄLKOMMEN HEM. PUH, PUH....MEN ALLT BLIR BRA. GOD TUR MED ALLT.

ELIN MARIA SUNDBERG | 2009-02-26 09:14:36

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *