DEPPIGT VÄRRE!

27 februari - 2009 | 1 kommentar

Svarta Maja har gett upp! Min bil är slut, kaputt, för trött…och detta just nu!

Torgny, min underbara granne har legat i när jag var i Åre, både med verkstad och försök till besiktning…Dessutom har han ritat av bilen och skrivit ner en alldeles enastående redogörelse med förslag för mig att göra…..

img_5474

Men det är väl nu jag ska skaffa miljöbilen jag tänkt på så länge….


Ni kommer in i faderns rike om ni blir USA propagandister Rätten att bära vapen mänsklig rättighet Bara skit i å betala skatt Bara skjut Politiker accepterar konsensus på sikt Vänsterintellektuella= bara mörda packet Allmän amnestilag Skitsverige= bara skit i det (myndigheterna etc= bäst mordblomma) å satsa på competetive intelligence

bjorn | 2009-02-27 14:30:06

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *