PACKAD OCH KLAR IGEN!

27 februari - 2009 | 4 kommentarer

Nu ska jag snart lämna bil, barn och man och bege mig mot Ystad. Och , Marie min uppdragsgivare påminde mig just i ett mail om att inte glömma badräkten….inte för att vinterbada utan för att utnyttja hotellets spa:)!

Och nu känner jag mig hoppfull! De lokalproducerade råvarorna som ska utgöra grunden för min matlagning är bra, riktigt bra! Här finns kalkoner och fiskar, lammkött och fläskkött, kryddor, senap, jordärtsskockor och Spettekaka:)!


Ha, ha Elin Maria! Visserligen är jag från Göteborg...men den har jag inte hört! Grattis på namnsdagen! /Monika

monika | 2009-02-28 09:15:58

NÄR JAG SÅG RUBRIKEN....... SLOGS JAG AV EN GAMMAL GÖTEBORGS VITS.........HON ÄR VÄL INTE HELPACKAD ???FÖRSTÅR ATT DU NU ÄR FRAMME OCH VÄLKOMMEN TILL EN NY ORT MED NY PACKNING. EFTER ALLT, SOM VARIT BÖR DU FÅ EN GOD SÖMN, ALLTSÅ ÖNSKAS EN GOD SÅDAN. LYCKA TILL MED LÖRDAGEN, SOM OCKSÅ ÄR MIN NAMNSDAG, VARS FIRNING SMYGSTARTADE REDAN I KVÄLL. GOD NATT & EN GOD DAG !!

ELIN MARIA SUNDBERG | 2009-02-27 23:24:38

Hej Millan! Har just anlänt, underbart hotell och alldeles för stor säng som vanligt;)! God Natt! Monika

monika | 2009-02-27 22:14:13

God eftermiddá! Härligt att Du har haft det bra i Åre! Välkommen hem! Lycka till i Ystad, önskar jag bodde där...men icke som Du vet! Ser fram emot rapport vad Du har lagat för gott ;-) Hoppas Du hinner med en Spa behandling och lite bad! Tjing!

millan | 2009-02-27 17:08:51

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *