TREVLIGT!

28 februari - 2009 | 10 kommentarer

Ja så kan man sammanfatta min dag på Res och Mat i Ystad!

Att tillbringa en dag med matlagning inför publik och då ha tillgång till så många fina råvaror som jag hade idag är en ren fröjd!

Jag  hann botanisera lite också bland stånden…en handkräm med rapsolja, några fina ägg och en Spettekaka till julboken blev mina inköp!

img_5492

Hur jag nu ska få hem den hel på flyget är en annan fråga….

Här fanns det bästa av allt och dessutom fick jag träffa Miss Universum…

img_5487

Yvonne Ryding var konferiencier och vi hade riktigt kul!

img_5495

img_5496

Annat glädjande!

Jag spillde på min blus redan i första minuten men räddningen var nära! Jag fick en ny, en ny blus av den sorten jag egentligen alltid letat efter, en romantisk kockrock! Så fin,,,Tack till dig Suzanne med en butik i Ystad som jag borde lärt mig namnet på ….

En sådan här dag innebär ju ocklså massa möten med människor vilket är nästan det bästa av allt! Jag fick träffa några med anknytning till bloggen och då framförallt Heléne som jag lärt känna här. Heléne! Nu när jag tittat i påsen du gav mig…Åhhh så fina saker,,tusen, tusen tack!

Sedan fick jag en kokbok av Eve Maltais, Drakemöllans kök. Väldigt fin…..gjord med lite inspiration från min Rosendalsbok tror jag mig se;)!

img_5485


Ebba! De är goda,,lite fylligare än maräng och så är de ju väldigt festliga! /Monika

monika | 2009-03-02 14:24:55

Spettekaka - kom på att jag nog aldrig ätit någon. Dom är ju så vackra att bara se på. Är dom goda?

Ebba | 2009-03-02 14:16:15

Len A! Ha, ha...det där suger jag åt mig som en komplimang:)! Och jag håller med dig om att det är kul att träffa människor från "Bloggfamiljen"! Det var flera där faktiskt och flera som skickat en hälsning med andra, kul! /Monika

monika | 2009-03-01 13:49:20

Tack Elin Maria:)! /Monika

monika | 2009-03-01 13:46:08

VÄLKOMMEN HEM, FRÅN SÖDER TILL NORR PÅ ETT KICK !! HÄR FIRAR VI VASALOPPET, VI MED RÖTTER I DALARNA. SOLEN ÄR GENERÖS & DET ÄR BARA ATT HÄLSA DEN & DIG DÅ MED ETT VÄLOMNA TILLBAKA.

ELIN MARIA SUNDBERG | 2009-03-01 13:32:27

Hej! Tycker det såg ut som det var två Miss Universum på bilderna.Du har inte haft funderingar på att ställa upp?;) Så roligt att du träffade Helene.Att ses ger en extra dimension till det hela:),en som vet.... Tänkte extra på dej igår.Hade två praktexemplar av julstjärnor som du kunde fått till julboken om vi bott närmare varann, men nu åkte de ut på komposten.Var är våren? Här är bara vitt,vitt och vitt. Ha en bra dag. Hälsn Lena.

Lena A | 2009-03-01 10:20:08

Millan! Åh, här lagades en massa, het kalkon i kokosmjölk, lax i saffran, sallad med fläskfilé, len jordärtskockssoppa lägger ut recepten när jag kommer hem...och glad det bör man vara...livet blir lite enklare då:)! Heléne! Det är jag som ska tacka...:) det lustiga är att du "såg ut" precis som jag tänkt mig! L8! Ja gör det! Heléne gör väldigt fina saker! Och det är blusen jag har på bilden...:)! /Monika

monika | 2009-03-01 08:55:58

Här händer det mycket! Gick in på Helenes sida, och blev så förtjust i hennes kort!! Bland annat. Får nog bli en beställning i morgon! Och vilken fin blus du fick! För det är väl den du har på bilden?

L8 | 2009-02-28 23:11:02

Tusen Tack själv! Det var superkul att få träffa dig. Njut kvällen och jag hoppas att "spettekagan" är god som du köpte. K Heléne

Heléne | 2009-02-28 21:10:43

Åh, vad kul Du verkar ha haft det! Människor bara gillar dig, du är jämt så glad och positiv :-) Hoppas man kan få se lite mer vad Du visar upp i den där ljusblå stora tallriken!? Ha en trevlig kväll! Tjing!

millan | 2009-02-28 20:44:44

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *