TUR ATT DET FINNS SNÄLLA GRANNAR!

3 mars - 2009 | 11 kommentarer

Så var det dags att handla inför julbak och kommande julplåtning….utan bil!!!! Men som tur är har jag snälla grannar:). Cissi lånade ut sin Audi, automatväxlad! Så jag hade fullt sjå med att hålla vänsterfoten i styr. Minns då att min körlärare sa att jag var så otroligt bra på att växla, han trodde det berodde på att jag hade så bra rytm……;)

Första stoppet blev Martin Olsson,,,,ljus, marschaller annat tungt och stort!

img_5505

Sedan gick färden mot olika småbutiker, tätt följt av Ica, Sabis, (djädrans Goijibär! slut överallt!) Systembolaget, posten…och nu 4 timmar och ca 6000 kronor fattigare är jag hemma!

img_5508

Återstår att knö in grejerna och börja baka!


Helena! Jag har mejlat Tove på Tove men ännu ej fått svar...lovar att så fort hon svarar får du veta! Och ja, jag fick mina Gojibär:)! /Monika

monika | 2009-03-05 18:49:04

Hej Monika, Mycket med julen och förstår att vissa saker är mer svåra att få tag i än andra. Tack för att du tar dig tiden att höra med tidningen Tove re: hjärthalsbandet när du har så mycket annat att att stå i. Har du fått tag i Gojii bär? Kan annars meddela att jag i tisdags em var till Melisse Hälsokälla på Drottningholmsvägen 19, vid Fridhemsplan och köpte mig en stor påse av bären för 99 kr, tel 08-650 29 25 och dessutom en grön spikmatta för 575 kr som nu har blivit så populär. Det kanske kan vara något att ha för att varva ner. Lycka till med allt du ska göra. Hälsningar Helena

Helena | 2009-03-05 12:15:04

Ha, ha...vad kan man lära av det? Det enda rätta är ett konstant vinrus....då blir du BÅDE rik och vacker!!! Ja, den var till Carina, men jag glömde adressera den rätt...

Susanne | 2009-03-04 14:46:45

L8! Ha, ha,,,de får ju mat av mig;)! Lyckost dig som har ett ex av Bröd och marmelad...det har inte ens jag! Heléne! Nej, jakten fortsätter...inbillar mig nästan att det är mitt fel att människor köpt slut på alla Gojibär i min omnejd! Susanne! Tog ett glas vin.....och drömde om min BMW men idag, utan vin inser jag att det blir för dyrt;)! Carina! Jag funderar inte,,,gör det bara,,,,avundsjuk på dig som har din lilla kvartersbutik! Och Tack... Susanne! Den var till Carina? /Monika

monika | 2009-03-04 14:35:32

porquoi

Susanne | 2009-03-04 14:20:13

Salut! Att du bara orkar,själv är jag sâ glad ôver att slippa alla stora mataffärer jag tar allt jag behöver i min egen lilla butik.Hoppas att allt gär smidigt idag med boken. A bientot Carina P.S BMW är inget fôr svenska vâgar. D.S

Carina | 2009-03-04 14:17:05

Tag ett glas vin, för omväxlings skull....och lägg upp fötterna på soffbordet och pusta ut lite. Det var ju lite stressigt redan innan shoppingturen, och det kan ju omöjligen ha blivit bättre efter den rundan - berget i shoppingvagnen OCH på köksbordet ser extremt ansträngande ut!! Jag blir matt vid blotta åsynen av eländet! Vad blir det för bil? Säg BMW....Gud, vad snygg du skulle bli i en så'n...

Susanne | 2009-03-03 20:32:16

Hej Monica! Fick du tag på Goijibär? K Heléne

Heléne | 2009-03-03 20:24:29

Snälla grannar ska man vara rädd om! Men du är säkert snäll tillbaka, eller hur:-) Nu ska jag läsa vidare i en jättehärlig bok som jag lånade igår. Har nu kommit till brödkapitlet, vilket jag sett fram mot. Vilken bok det är? Bröd & marmelad av Monika Ahlberg. Rekommenderas!

L8 | 2009-03-03 19:39:11

Hej Millan! Ingen skumpoa tyvärr...jag som älskar skumpa! Biljakten håller på att få en lösning.....:) Ska provköra imorgon:)! /Monika

monika | 2009-03-03 19:30:34

Vá gullig granne Du har som hjälper till och lånar ut sin bil! Lycka till med fortsatt julbak m.m!! Det är spännande och följa med i din "blogg" ska Du veta! Fick Du ngn skumpa på blogg 1-årsdagen!? ;-) Annars får vi bloggtjejer "samla" till en underbar god flaska ! Tjing!!

millan | 2009-03-03 18:47:25

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *