VILL NI HA SNYGGA ARMAR?

6 mars - 2009 | 15 kommentarer

Börja baka bröd och bullar! Efter två dagars ihärdigt knådande har jag en nästan sjuklig träningsverk i armarna,,ja så till den grad att jag nästan inte kan lyfta dem! Och då är jag ändå rätt vältränad…..;)!


Hej Millan! Skäms inte för ditt innehav av assistenten, den är bra och bröden blir goda! Micron däremot tycker jag du ska slänga ut,,,kan aldrig vara bra....och Nej, har aldrig saknat en micro men jag skulle gärna ha en degblandare;)! /Monika

monika | 2009-03-07 11:35:22

Monika! Wow !!Wow!! Nu fattar jag varför just Du kommer att ha de SNYGGASTE ARMARNA i sommar Beach 2009 :-) Du har ingen assistina-maskin....man skäms" jag har en"...... ingen micro heller, saknar Du ej dessa maskiner ngn gång då!? Du é för bra!! Tror jag slänger ut mina maskiner idá ;-) mina armar behöver gympa! Trevlig lördá!! kram/Millan

millan | 2009-03-07 10:55:56

Hej Anna! Jag springer varje morgon,,,inte så långt men en halvtimme ungefär och det räcker för att hålla psyket och humöret på topp:)! /Monika

monika | 2009-03-07 10:17:41

Vad är det du tränar förutom degknådning, och när hinner du med det? Ditt schema verkar ju väldigt tight. Kanske är det pga träningen du orkar och hinner med så mycket. Anna

anna | 2009-03-07 00:15:18

Birgit! Nej jag känner honom inte...ännu;)! /Monika

monika | 2009-03-06 21:30:25

L8! Bra köp! Det blir jättebra i maskin men jag äger ingen...och på något vis är det skönt att knåda;) Och jag såg också att jag glömt svara dig på frågan angående Herrarna...de är på:)! /Monika

monika | 2009-03-06 20:48:51

Så du kör enbart handknådat?! Tycker du inte det blir lika bra i maskin? Jag har alltid bakat bröd, men bara lite sporadiskt, men nu har det blivit mer regelbundet och förra veckan köpte jag en assistent för att få hjälp med knådandet. Tycker att det är jättebekvämt! Vad säger du?

L8 | 2009-03-06 18:45:06

http://sydsvenskan.se/lund/article415329/Bagaren-vagar-satsa-med-farskt-brod.html Läste på lite och såg att "vår" bagar gjort en tid i Stockholm också. Du kanske känner honom?

Birgit | 2009-03-06 17:47:26

Erik! Jag vet precis vad du menar...och just därför är det kanske ingen tillfällighet att de flesta bagare faktiskt är män;) Det är ett rätt tungt jobb...men alldeles underbart såklart! Och lyckliga du som har extrajobb på Valhallabageriet, där finns de bästa bröden i stada! (jag vet att det heter staden....;) Trevlig kväll! /Monika

monika | 2009-03-06 17:44:30

Haha vilken skön vardagsmotion:) men jag kan intyga, som extrapersonal på valhallabageriet (har minsann spottat dig där en gång), att man behöver inte bara baka brödet för att få sin dos av bak-träning. Jäklar vilket träningspass det känns som att jag har gått igenom varje dag jag kommer hem från jobbet. Lyfta upp på hyllor, gå upp och ner från pallar, räcka över påsar. Låt brödet få sin plats på Friskis och SATS! /Erik

Erik Ingvert | 2009-03-06 16:38:42

Millan! Ta det lugnt idag? Neej, idag kommer Björn och allt ska plåtas plus lite till! Ingrid! Visst är det underbart att baka! Och jag tycker faktiskt även om träningsverk..;) så jag känner att jag gjort något:)! Gunilla! Mina grannar är överlyckliga för all mat, min familj har vid det här laget lärt sig ogilla rester...tyvärr! Birgit! Stenugnsbakat är underbart! Och nu måste jag faktiskt poängtera att jag är rätt bra på att både stava och komponera meningar rätt! Det är bara det att det ibland går lite fort på bloggen och som sagt,,,då glöms lätt ett kommatecken och en och annan versal bort.... /Monika

monika | 2009-03-06 15:52:40

Läste gårdagens så jag vet ju vem som äter upp. Låt dem njuta! Vi som inte är så glad för att baka får leta efter riktiga bagare. Just nu är stenugnsbakat från ett nytt bageri i Lund favoriten. Fantastiskt gott! Trots att jag är svensklärare vill jag ABSOLUT inte att du slutar blogga . Låt det bli lite fel ibland, bara vi får läsa. Den som störs får väl avstå. Trevlig helg!

Birgit | 2009-03-06 15:39:52

Vad du lagar mat och bakar och står i. Fast det är ju ditt jobb. Jag har en liten undran och det är vem äter upp all den goda maten som du lagar ? Och lussekatterna ? Hittade en påse i frysen sen i julas men ingen i min familj ville ha dom så de fick gå i soppåsen, tyvärr ! I dag blir det Thailkyckling för dottern har åkt till Thailand i fyra veckor ! snyft! trevlig helg/ Gunilla

Gunilla | 2009-03-06 12:29:05

Men visst är det värt att baka trots att man kan få träningsvärk.....Gott bröd att äta o god doft som fyller huset. Jag är ju ett baknings-"freak" så jag känner igen det fastän jag inte ska göra/ gör någon bok. Önskar jag fick vara med och baka hos dig och fördela träningsvärken. Ser iaf med glädje framemot din bok, recept kan man aldrig få för mkt av:) Hur ska jag orka vänta.......:) Ha en bra fredag och trevlig helg!

Ingrid | 2009-03-06 09:29:11

God morgon Monika! Bra jobbat Monika med alla bull och bröddegar! Kan Du inte ta det lite lugnt idag och viiiila ;-) med tanke på allt arbete du lägger ner på din fina julbok!? Så dina muskler få vila menar jag! Hyr en schysst dvd-romantik och lite praliner..... Men har jag rätt så är det fullt upp idag m´e! Du är otrolig! Ciao!

millan | 2009-03-06 09:10:44

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *