FRUSEN!

7 mars - 2009 | 6 kommentarer

Flickornas fotbollsmatch mot AIK blev rena massakern. (Och då blev det ännu kallare förstås!) De förlorade med 10-0! Fler mål än de släppte in på hela säsongen i fjol och Beata (vinnarskallen) är helt förkrossad. Och jag måste erkänna att vi alla var lite chockade! Men det ÄR bra att lära sig förlora också, för det kan dem inte i Flickor-99 i Djurgården!

Nu ska jag gå till en av mina härliga grannar, Ewa-Marie och dricka vin och titta på melodifestival!


Gunilla! Absolut! Jag håller med dig och redan idag var besvikelsen som bortblåst! De gick supertaggade på träning och talade redan om nästa mötet med AIK:) /Monika

monika | 2009-03-08 13:44:44

Hej ! Det är bara nyttigt för barnen att förlora ibland. Vet av erfarenhet har två killar som spelar hockey samt fotboll. Rätt var det är så vinner man över dem som man tidigare förlorat stort mot. Barn utvecklas olika, en del lite tidigare än andra. Det är inte säkert att det är dom som är bra i unga år som blir dom bästa sedan. Hoppas besvikelsen har lagt sig, det är bara att ta nya tag och se fram mot nästa match. / Gunilla

Gunilla | 2009-03-08 11:44:36

Heléne! Tack....:) Birgit! Håller med! Häftigt och modigt av Caroline att ställa upp med den låten, tror visserligen inte att hon kan vinna hela vägen...vi hade ätit hemma, entrecote med bearnaisesås och min ugnspotatis så hos Ewa-Marie blev det vin och godis;)! L8! Ja det gör lite ont och som sagt när de är vana vid att vinna blir de ju så ledsna men idag sa Beata; Mamma, AIK tjejerna var fett bra:)! Idag är det dags för William att spela match..... /Monika

monika | 2009-03-08 10:17:51

Men visst gör det ont i modershjärtat när de förlorar. Jag vet, har två döttrar som spelat fotboll. Och då är det lätt att säga att det är bra att lära sig att förlora. Men det är inte det man vill, eller hur:-) Vin och Melodifestival har det varit här också. Och så läser jag bakböcker vid sidan om. Just nu "Riddarbageriets bröd" Och så har jag bläddrat lite i den nyinköpta "veckoboken" från Allt om Mat, som denna veckan var ... ..."Bakat":-)

L8 | 2009-03-07 23:41:33

Lite vin och vänner även här. Sen tyckte vi att rätt låtar vann. Caroline är bra såå bra. Vore spännande om Sverige vågade skicka henne. Åt ni något gott till vinet?

Birgit | 2009-03-07 23:13:46

Hälsa till tjejerna och njut kvällen hos Ewa- Marie! K Heléne

Heléne | 2009-03-07 19:54:14

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *