KAN INTE LÅTA BLI ATT UNDRA….

8 mars - 2009 | 10 kommentarer

vad folk tänker egentligen när de ser mina varukorgar dag ut och dag in…

Har just varit och handlat flera sorters färs, lammfärs, nötfärs, fläskfärs och kalvfärs i ansenliga mängder kompletterat med pepparkakskryddor, senapsfrön, choklad, väldigt mycket vispgrädde, revbensspjäll, rödkålshuvuden,lingon, chilisås, lax och renstek….Klappat och klart inför morgondagen…Nu mot Nacka och fotbollsmatch!


Nej Cath! ingen liten nyrenoverad butik, utan blommorna på torget! Här kan jag få julblommor mitt i sommaren, vårblommor mitt i vintern och sommarblommor när som som helst....hälsa från mig du:)! /Monika

monika | 2009-03-08 20:33:46

Tack! hittade det och ska prova omg. Norrmalmstorg? Den lilla butiken som just renoverats? Litet med underbara blommor & tillbehör. Fräscha blommor är ett måste, då kan man trolla fram det mest underbara! Idag räcker det med tulpaner i massor och blåbärsris! Ha en skön kväll! Imorgon en ny dag med nya möjligheter, låt oss ta tag i den i dessa tider! :)

cath | 2009-03-08 20:28:51

Heléne! Ha, ha...låt oss hoppas på det! Helena! Ja men det vore ju toppen:)! Elin Maria! Ingen aning om vad mitt matkonto är per månad! Är fullständigt oekonomisk där...men det såklart att dagens handling gick på mitt businesscard:)! Millan! Vilken energi du har:)! Berit! God Jul själv;)! Och vad deppigt det låter med din grannes kundkorg... Cath! Bearnaisesåsen finns redan här under tillbehör...och vad glad jag är över att du känner så inför "Min mat"! Den boken är jag faktiskt mest stolt över av alla jag gjort...hittills får jag väl säga...;)! Jag handlar idag mina blommor på Norrmalmstorg, de är fantastiska! Sedan binder jag dem själv... Maria! Min familj har tröttnat på julen för längesedan....! Men det finns ju andra Gud ske lov! Och kul att du gillar Bergsboken, den ligger mig varmt om hjärtat då det är min barndomsö...Marstrand! /Monika

monika | 2009-03-08 20:00:37

Jag undrar en annan sak... antar att åtminstone en del av det som bakas och lagas till julboken efter fotografering serveras till hugade och hungriga personer. Vad säger i så fall familjen om de senaste månadernas julorgie? Införskaffade förresten din fin-fina bok om Berghs konditori på Marstrand nu i samband med bokrean. Den är också mysig...

Maria | 2009-03-08 19:21:00

Många vet säkert vem du är, men alla vet inte som vi att du håller på att julstöka för fullt! De som inte vet vem du är måste tycka att du är en riktig storhandlare. Bearnaisesåsen du ofta gör, kan du ge oss receptet på den? Har studerat MIN MAT i em, vilka underbara bilder på familjen! Underbara bilder på all mat och fina blommor. Såg att du särskilt tackade NK Garden... de är ju tyvärr ett minne blott. Saknar dem verkligen! Vem anlitar Du idag? Zetas? Rappne? Finns ju ett stort utbud där Du bor.

cath | 2009-03-08 17:57:50

Hej! Jag kikade ner i grannens kundvagn igår när jag stod i kön till kassan. Ibland är det kul att fundera ut vad andra tänker laga för mat. De här personerna tänkte tydligen bara värma färdiglagat och äta chips o dyl. Innehållet i den vagnen måste nå rekordpoäng i onyttigheter! De skulle behöva titta ner i din! God Jul! /Berit

berit | 2009-03-08 17:30:53

Ja, jag hoppas De tänker när" de tittar ner" i din stora(!) varukorg Hon gillar mat :-) och ska säkert ha en UNDERBAR middá med sina nära och kära!!Eller är det till den där julboken vi läser om i "bloggen"!!? Tänk om man fick komma på middá :-)står de och drömmer!! Håller med om att många köper fel och för mycket färdiglagad mat! Läsk och för mycket kakor och för mycket chips i veckorna. Aj Aj säger jag! Många skulle nog tänka på det farliga kolestorolet man kan få för mycket av....men man ska leva också men försöker klämma i mig gottigrejer på lördagarna ;-) Till sist så JUBLAR de i kassan när Du kommer och ska betala ALLT!? Lycka till med allt det goda....Du ska tillreda imorgon!! Lyckostans grannar du har ;-) Hör av dig om man får köpa några matlådor (skratt) "bullbakshälsningar m assistenten "men jag lovar kavla degen länge så det känns i armarna(skratt!) Ciao!

millan | 2009-03-08 17:11:49

HEJ MONIKA ! JA, SÄKERT KAN DE UNDRA ???......JAG GÖR DET OCKSÅ. TÖRS MAN FRÅGA, PÅ VILKEN SUMMA HAMNAR MATKASSAN FÖR EN MÅNAD ??? GÅR DET INTE ATT " TA NÅGOT PÅ FIRMAN ? " DET ÄR JU DELAR AV DITT ARBETE, SO WHAT ??SAMMATAGET SÅ BEHÖVER DU JU EN BIL = ARBETSREDSKAP & ÖVERLEVNADSKIT, ELLER HUR ???TUR ÄR VÄL, ATT DET FINNS KUNDVAGNAR I XL-STORLEK. DU MÅSTE JU VARA EN MÄSTARE PÅ ATT PACKA ÄVEN, ELLER ?? VIKTIGAST ÄR ÄNDÅ, ATT DU FÅR MÅ BRA & DET VERKAR DU JU GÖRA. ÖNSKAR BARA GOD FORTSÄTTNING & KRAFT TILL DIG.

ELIN MARIA SUNDBERG | 2009-03-08 16:46:16

Förhoppningsvis skäms dom över sin egen och börjar handla bättre själv, ganska tragiskt att se vad som finns i folks korgar.

Helena | 2009-03-08 16:28:42

Jaa du, vet dom inte vem du är, så tänker de nog.....inget halvfabrikat där inte.....eller vilken stor familj som älskar bl.a kött!!K Heléne

Heléne | 2009-03-08 14:28:36

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *