JULEN FINNS INTE BARA I MITT KÖK!

10 mars - 2009 | 9 kommentarer

Vaknade upp imorse till ett rikligt snöande! Just ett sådant vi alla önskar oss på julafton men väldigt sällan får just då!

img_5543

Pulsade runt Djurgården på promenad med Ewa-Marie..(Jag som just städat undan snöskorna!)

Annars är dagen full av handling inför morgondagens plåtning. Nu närmar vi oss Julens vackra ting och Mellandagsmaten….Men lite lyx har jag klämt in, ett besök hos Lisen för att få lite vårslingor i mitt vinterhår ska hinnas med:) Det blir roligare att spegla sig då!


Cath,jubileumsäret 62 finns det nägot bättre,? Jag bor i Ornans ,Gustave Courbet's hemstad om du gillar konst sa vet du nog vem detar ar. Monika,du ar sâkert 61;a. eller? A bientot Carina

Carina | 2009-03-10 22:01:53

Vilket flyt med så mycket snö till julfotograferingen. Själv är jag faktiskt ganska trött på snön. Jag vill ha vår! Längtar så! /Maud

Maud | 2009-03-10 21:46:16

Gunilla! Träna på så du snart blir bra! Och jag tycker mycket om tårtboken hoppas hon blir glad! Elin Maria! alltid på G! Och visst blev det bra:)! Millan! Jag får skotta var så säker....och jag blev fin, kaffe fick jag och lite skvaller;)! Anna Kå! Roligt att du ser fram emot boken och här kommer ett supertips mot ond hals...Riv massor med ingefära i en kopp, häll varmt vatten över, låt dra och drick...bra om man tycker om ingefära förstås! Men det hjälper! Carina! 3 timmar!!!! Oj det måste vara massagen jag inte fick! Får flytta till Frankrike tror jag....och åldras gör vi alla hur vi än bär oss åt, iallafall på utsidan;)! Cath! Så sant som det var sagt! och håller med...ett Franskt julrecept Carina??? Det vore väl kul, nu finns fortfarande tid att putta in grejer i boken...! /Monika

monika | 2009-03-10 21:27:12

Carina! Vi 62:or känner oss som 82:or! Det är insidan som räknas, bara utsidan som man ser spår av att vi levt, skrattat, gråtit & njutit! Var i Frankrike finns Du? Har Du inget franskt julrecept att dela med Dig av till Monika? Det vore ju en höjdare om judt Du fick in ett recept i denna bok vil ALLA vänta så på!!

cath | 2009-03-10 21:15:52

Salut! Jag har ochsâ varit hos frisoren.3 timmar tog det,slingade,klippte och fick huvud massage.Tittar mig inte speciellt ofta i spegeln,har lite svärt att acceptera att jag äldras.Jag är 62;a men känner mig som jag var fôdd 82. Thats life! A bientot Carina

Carina | 2009-03-10 16:49:03

Det är så roligt att följa med i arbetet bakom din julbok. Jag ser fram emot när den kommer ut i handeln. Är hemma från jobbet idag pga feber och en ond hals så jag kan läsa i kapp lite i bloggar och annat. Den där karamellmoussen låter spännande. Nu ska jag fixa en stor mugg te och krypa upp i soffan och bläddra i Glenn Strömberg-boken som jag köpte på bokrean. Hoppas du hade en skön stund hos frisören och att du blev nöjd med dina vårslingor. Kram!

AnnaKå | 2009-03-10 14:07:28

vilken fin bild m all snö....... Vá ute just och skottade lite, puh tung snö! Behöver du skotta bort snö där Du bor!? Hoppas Du blev fin hos frissan! Så skönt och bli omhändertagen där ibland ,och så brukar man få en god kopp kaffe också :-) Sedan vill i alla fall jag gå ut och äta en god middá när man blivit tonad och fixad i håret men det är inte alltid man prioriterar det tyvärr! Ciao!

millan | 2009-03-10 13:40:36

JAVISST, SÅ SKA DET LÅTA ! LITE LYX I VARDAGEN, DET PIGGAR JU ALLTID UPP EN. DET VAR EN BRA GREJ , ATT BLI GLADARE I SPEGELN, E.D. DET SKA LÄGGAS PÅ MINNET. LÅT SLINGORNA KOMMA MED VÅREN. NOG LÄT DET SOM EN MELODISLINGA ??? HOPPAS DET BLIR BRA. GOOD LUCK !

ELIN MARIA SUNDBERG | 2009-03-10 11:00:12

Visst är det fint med snö i alla fall! Här på västkusten var det soligt i går på förmiddag och regnade småspik på eftermiddagen. Ägnade dagen åt att läsa kokböcker och baka då jag fortfarande är sjukskriven efter min fraktur. tränar för fullt på att kunna gå utan kryckor. Har köpt din bok om tårtor till dottern i födelsedagspresent, hon älskar att baka sådant. Jättekul och jättefin bok ! /Gunilla

Gunilla | 2009-03-10 10:10:40

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *