MAN KAN NÄSTAN TRO ATT DET ÄR JAG SOM BESTÄLLT VÄDRET!

11 mars - 2009 | 13 kommentarer

Så vackert så det bara inte är sant! På Djurgården ligger idag snön på varenda gren likt det vackraste julkort! Ja, man kan ju nästan tro att det är jag som ordnat det;)!

Se själva så fint!

img_5552

….och romantiskt!

img_5554

Inte lika kul men kul ändå!

img_5557

Sedan börjar min dag, lugnt och fint med några Marshmallows….

img_5559

För att sedan mynna ut i en röra….

img_5560

Som blir rörigare …

img_5561

…och rörigare!

img_5562

Men det är ett organiserat kaos och som sagt…vi hade iallafall tur med vädret!

Nu mot något så kreativt som föräldramöte;)! Två för säkerhets skull, tvillingar i olika klasser…..


vilket jobb med en hel kokbok! men tänk vad fin den blir... :)

Ida | 2009-03-13 11:47:53

Susanne! Tur att jag är en kvinna med många järn i elden....redan gjort:)! 8 tjusiga pelargonier i olika blomklasar och färger nerklippta och klara sedan någon vecka.... Lena A! Jag börjar alltid för tidigt med vårblommorna..men det är ju en charm i sig! Bilen, Gloria är här! och skönt att du är sugen på julboken! Ingrid! Du kommer få det bra i Stockholm...det töar! Maud! Åhh dessa fat är från mina gömmor som snart är så stora så det inte ryms fler....Har just bestämt mig för att ha en tjejmiddag med tillhörande loppmarknad! Jag har för många fat, mina väninnor för få, jag behöver nya och de likaså! Heléne! Nu töar det här.... /Monika

monika | 2009-03-12 21:03:27

Hej Monica! Nu snöar det till och med i Skåne.... Vilka fina bilder och vilken härlig kreativitet i köket. Njut kvällen! K Heléne

Heléne | 2009-03-12 19:30:18

Jättevacker miljöbild! Porslinet, alla skålar och sådant ser verkligen fint ut. Varifrån kommer det? Jag ser fram emot boken när den är klar. /Maud

Maud | 2009-03-12 16:57:46

Självklart förstår jag att det är bra för din bok med vinter o snön:) Det blir bara "tok-bra" så det så, men jag längtar iaf till våren. Men jag gillar att längta det är nog ett av det bästa i livet faktiskt för när "det kommer", oavsett vad nästan, desto härligare blir det att man fått längta. Inte fel tycker jag, omedelbar tillfredställelse är inte alltid av godo, så tyck jag då. Nu har jag två saker att längta till både vår och en bok i oktober. Det blir bra det o sen längtar jag till storstan och det blir snart:) Ha det gott!

Ingrid | 2009-03-12 11:45:05

Hej Monika! Jag kom ihåg igår kväll att ta in mina små påskliljor och anemoner och rädda dem från nattens iskyla.Det är ju det där att börja lite för tidigt med vårblommorna,eller hur? När får du din nya bil? och nu har du väl fått testa hyrbilen i snö också. Jag fick åka hyrbil i 2-3 mån för 1,5 år sedan innan jag fick min BMW.(Hade sålt min gamla bil till dottern). Fortsatt lycka till med arbetet med Julboken. Det blir ju perfekt att den kommer ut i oktober precis när man börjar bli sugen på jul igen.Hälsn Lena

Lena A | 2009-03-12 10:48:57

Jaa du Monika, var och en är salig med sitt...du kör julblommor och pepparkaksfärs, och jag planterar om, klipper ned och vattnar igång mina kära pelargoner! Allt för att jag tror och hoppas på en snar vår! Så har du undanställda små vänner i garaget, glöm för all del inte att ta fram dem nu och pyssla lite med dem, så kommer de att löna dig rikt i sommar....! (hm DET lät poetiskt i överkant, tror jag...) :-)

Susanne | 2009-03-12 10:04:33

AnnaKå! :)! bra att du är bättre! Mot feber? Nej, inte annat än att sova naken och svalt.... Ingrid! Jag förstår att du fått nog av snö och vill ha vår...egentligen vill jag ju det också, men det är ju inte lite fel med snö i en julbok! Och tyvärr får du nog se snön även i Stockholm i helgen....Boken kommer i oktober! /Monika

monika | 2009-03-12 09:58:55

Det är så vackra bilder MEN jag som norrlänning har fått nog nu. Vi har inte haft så mkt snö som vi har idag på minst tio år. Jag vill ha vår nu:) Vi ska till Sthm i helgen och ville ha vårkänsla men vi går väl bet då..... Det ska bli jättekul att komma till Sthm iaf och ser framemot härlig promenader, shopping och flugfiksemässa. Som inbiten sportfiskare så känns det enormt roligt så det ser jag/vi framemot. Ha det gott och eftersom du ordnat med snö så ordna ett härligt solsken till oss i helgen:) Fortsatt lycka till med boken, förresten finns det ett utgivningsdatum klart? Ha det gott!!!

Ingrid | 2009-03-12 07:28:11

Underbara bilder, särskilt den med stövlarna. Tack för tipset med ingefära mot en ond hals. Den känns lite bättre idag. Har du något emot feber också?

AnnaKå | 2009-03-11 20:26:55

Cecilia! Jaa, visst är det så! Kontrasterna gör livet lustfyllt! Charlotte T! Åhhh, penseer! Jag brukar alltid plantera för tidigt och alla grannar kommenterar mitt tidiga utspel...Men de förvånas alltid då de frodas och växer...vad de inte vet är att jag bär in alla krukor på natten och ut igen på morgonen;)! /Monika

monika | 2009-03-11 20:22:36

Underbara bilder! I helgen planterade jag penseer i zinkkruka och vita bellis i mina rosablommiga lite trasiga gummistövlar och placerade dessa i glasverandan! (kanske ett tips till dina gummistövlar? :-))) Charlotte

Charlotte T. | 2009-03-11 18:59:12

Hejsan! Är detta det stora kontrasternas inlägg måntro ?!? Titta bara på dina underbara bilder! I de första bilderna möts jag av ett härligt, vackert lugn i svart-vitt-grått (och en liten "touch" av rosa) och jag tar ett djupt andetag och tänker o ljuva vinterharmoni. Sedan brakar det löst i ett underbart kreativt, färgfyllt kaos och jag tror inte att du har missat en nyans i färgcirkeln. Och det är väl precis som det ska vara - kontrasterna är det som fyller dagen med omväxling! Bilden på gummistövlarna hoppas jag verkligen kommer in i julboken!!! Den var för härlig :) /Cecilia

Cecilia | 2009-03-11 18:26:44

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *