GLORIA, STÄDA OCH ZAP!

12 mars - 2009 | 5 kommentarer

Ja, så kan man sammanfatta denna dag! Hämtade Gloria klockan 8, hon sken som en sol och varje bil som råkade skvätta på oss i snömodden kändes som en repa!

img_5563

Sedan pratar hon hela tiden…om jag backar varnar hon att jag är för nära  något, en annan bil, en stolpe, ja, Gud vet vad! lär väl mig till slut…,,,,men det lustigaste var nog att hon varnade mig om att vägen tog slut på Djurgården innan jag ens kommit hem!

Därefter storstädade jag! Efter så många dagars plåtningar med grejer överallt behövdes det verkligen! (trots daglig skurning av golv) Men nu har Björn fått ledigt ett par dagar för att ladda iför julmiddagen på lördag så jag fick en städpaus!

Jag passade på att klämma in lite möten också,,,det första hos ZAP och här fanns Clarissa och hennes kompis som praktikanter..och det var ju kul för Clarissa gick på dagis tillsammans med William! (Nu är de stora….kände inte igen henne förrän hon presenterat sig!)

Sedan ville hon ta en bild för dokumentation…

img_5565

For vidare mot hemligt möte som blev överraskande trevligt! Tror faktiskt att jag fick en ny och inspirerande vän!

Handla , hämta barn och hemma tycker jag att jullaxen kan duga…(har ju köpt biff också men tänkte mig den imorgon…)Thommy blir sur och vill ha biff…men Gud ske lov är grannflickan Julia här och hon älskar lax så laxer vann till slut!

img_5568


Oh vad fin hon är! Gulligt med ett namn på bilen. Jag förstår dina kärlekskänslor. Bilen gör ju att man blir oberoende och det ger en stor frihetskänsla. Lycka till med henne. /Maud

Maud | 2009-03-13 17:05:02

Tack:)! /Monika

monika | 2009-03-13 11:42:37

SNYGG!!

cath | 2009-03-13 11:32:19

Tack Monica! Jag är verkligen nöjd, nästan kär om man nu kan vara det i en bil;)? /Monika

monika | 2009-03-13 09:14:27

Gratulerar med ny bil! Hon ser verkligen fin ut! Vi har en "brandbil" - en knallröd Ford S-Max som också pratar med oss hela tiden och piper som besatt i snökaoset. Tror vi håller på att köra på något hela tiden.. ;-)

MonicaS | 2009-03-13 00:31:17

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *