DAGENS HJÄLPREDA OCH TILLBAKAVISANDE AV RYKTEN!

13 mars - 2009 | 7 kommentarer

Beata var sjuk idag,,,ond hals och ville inte gå till skolan. Katastrof! Men när hon väl sovit klart ville hon följa med mig och handla…och det var ju skola nog, att stryka på listorna!

img_5582

Och att köra vagnen…

img_5583

Och att packa in i kylen! Det fick plats:)!

img_5584

Och när jag ändå rörde mig så mycket på stan hörde jag rykten….Åhhh Monika Ahlbergs blogg har bara julmat nuförtiden….Men håll ut gott folk! Nästa vecka är det sista racet…Måndagen därpå håller jag påskfotografering och sedan kommer jag i Tv lagom till påskägget;) Kuckeliku och God jul på en gång!


Monika! Tack för tipset med blomster-hortensian :-) Hurra!!!!

millan | 2009-03-15 20:06:06

Millan! Sänk ner Hortensian i en hink med vatten och låt den stå där en halvtimme, sedan slipper du tänka på den på några dagar! Gör om proceduren.. Cath! Det tog tid...och de åt upp allt! Men jisses så trevligt vi hade! /Monika

monika | 2009-03-15 16:23:17

Idag borde Du inte hinna blogga... för att hinna med att fixa all denna mat till 16 pers tar sin tid.... Lycka till, ha en trevlig kväll med goda vänner! Hortensia! Min är vinröd och drivker mycket den med, men så fin!!

cath | 2009-03-14 14:50:13

God förmiddá! Ser att våren är hemma hos Dig, blomsterflicka som Du även är...du köpte en..... Vit hortensia:-), bra val jag har en vit och en härlig cerise hemma mé! Man får springa varje dag och vattna dessa blomster bara.... Have a nice day och en trevlig kväll ;-) m god mat och gott vin! Kanske lite päroncocnac till kaffet!?

millan | 2009-03-14 12:51:44

Maria! Åh, så synd! Visst är det hemskt när barnen inte mår bra? Min energi....jaa du, just nu känns det som att det går på alla reserver....men normalt är min grundtanke att ha så kul som möjligt här i livet:)! Susanne! Javisst:)! och ha, ha,,,just nu känns det som att jag kliver in i garderoben själv.... /Monika

monika | 2009-03-14 12:49:12

Hej, hej Monika.....hallå Monika! Påskfotografering nästa måndag??? Du har väl bokat in en kompetent assistent? :-D Hälsa alla dina gäster i garderoben ikväll, och de andra också...! Kram

Susanne | 2009-03-14 05:58:03

Skönt att Beatas hals blev bättre och du fick med dig en hjälpreda till affären! Jag hann med 2 timmar på jobbet och sedan ringde de från dagis om en klen son som visade sig ha strep A-tonsillit och nu käkar antibiotika. Han har varit trött och ledsen hela dagen. Men inget ont som inte har något gott med sig - satte en deg och bakade mumsiga baguetter med massor av olika frön på. Lycka till med morgondagens matlagning, varifrån hämtar du all din inspiration och energi? Trevlig helg! ;-)

Maria | 2009-03-13 22:15:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *