VILKEN JULSTÄMNING!

15 mars - 2009 | 7 kommentarer

Oj, vad bra allt blev, ja, nästan bättre än på riktigt faktiskt! (Kanske för att vi var helt befriande från den ”krävande” känslan av ”nu måste vi vara lyckliga för det är jul”?)

Och eftersom Mr B var här med sin kamera blev min kamera en för mycket….men en liten ledtråd ska ni få!

Rakel, Beata, William, Igor, Olga, Julia, Kasper, Teodor, Samantha, Agnes, Anna-Charlotte, Björn, Johan, Sanna, Micke, Thommy och jag var här…. (och alla i garderoben;)!) Och mitt julkort för i år är garanterat fixat, sällan har jag varit omgiven av så många charmörer…;)!


Ella! Det var Johan Rabaeus..... /Monika

monika | 2009-03-17 07:27:00

Var det Dr. Johan eller Johan Rabaeus? Eftersom jag är mycket förtjust i Johan Rabaeus får du gärna lägga ut bilder när han är med. Hi, hi, hi. Tack för en inspirerande blogg. Ella.

Ella | 2009-03-16 19:48:53

Ha, ha...ni är för goa:)! /Monika

monika | 2009-03-16 09:45:58

Vad trevligt du måste ha haft igår...!!! Och sent blev det ju också, ha,ha.... Jag antar att du inte är världens starkaste idag!!??? Nåväl, orsak och konsekvens är ju en gammal känd sanning och gårdagens grad av trevlighet står ju i direkt relation till dagens otrevlighet, så det är ju bara att gilla läget! Du mår säkert bättre framåt tisdag.... Kram

Susanne | 2009-03-15 20:20:27

När man nu inte fick plats vare sig i garderoben, på hatthyllan eller under bordet hade man ju hoppats på lite bilder....men men...får väl hålla mig till tåls till julboken. Härligt att det blev en lyckad kväll! Är det dags att kasta ut julen en gång för alla nu? //Catharina P.S Bokar redan nu plats i garderoben tills nästa gång HAN kommer ...;-)

Catharina | 2009-03-15 19:35:17

Ha, ha...hrm...Sanna och Micke klickade i alla fall! God fortsättning får man väl säga! ;-)

Caroline | 2009-03-15 19:35:12

Vad härligt att det blev så lyckat! Men med den menyn och så många trevliga gäster måste ju förutsättningarna ha varit optimala! Synd bara att det inte det var du som höll i kameran. Alltid kul med lite bilder också!

L8 | 2009-03-15 19:19:06

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *