DEPPA INTE!

16 mars - 2009 | 7 kommentarer

Över avsaknaden av bilder från festen, jag måste ju ”hålla på något” i fråga om boken,,den ska ju sälja också;)!

Idag blir det en ”komma ifatt dag”, hoppas verkligen jag kan tyda allt jag skrivit/strykt/lagt till med rödpenna på allehanda papper och lappar,,allt från bakplåtspapper till papperspåsar till receptblad….

Och ikväll blir det biopremiär, ”En shopaholics bekännelser”…..här kommer det att vimla av tjejer…..


Maud! Filmen var usel,,,men vi hade trevligt ändå och avslutade kvällen med en bit mat! /Monika

monika | 2009-03-17 07:28:08

Skönt med en "mellandag" mitt i allt fixande. Hoppas filmen är bra och att du får en trevlig kväll. Det verkar vara en typisk sådan härlig "tjejfilm" som man bara kan koppla av och njuta av. /Maud

Maud | 2009-03-16 20:03:47

Ann! Ha, ha...julbockarna måste du väl mena;)? Biggan! Du fina människa! Tack.....:) /Monika

monika | 2009-03-16 17:31:55

Hej Monika! Dags att komma ut ur garderoben, skämt åtsido...här har vi tramsat o flamsat om garderober och hatthyllor, medan du slitit i ditt anletes svett och jobbat! Du är värd all avkoppling du kan få nu. Vi är många som lääängtar efter att få hålla din bok i handen till jul.Ha en skön bio-kväll och ingen ågren över att du inte satt ut bilder på bloggen dagen D! Du som ger dig tid att över huvud taget skriva och svara på inläggen här och som du bjussar på dig själv....värd en guldmedalj! Och ängeln du fick med posten från en anonym- se den som ett bevis på att vi uppskattar dig Monika, något annat kan ej vara meningen med den. Kram från tant B

Biggan | 2009-03-16 16:34:05

Deppad? O nej! Nu kan vi ju se fram emot både JULBOK och JULBOCK!!

Ann | 2009-03-16 15:21:40

Ingrid! Gulliga Du! Och tack! Ha det bäst du med! /Monika

monika | 2009-03-16 12:07:53

Hej:) Klart du ska o måste "spara på en del", du bjuder så mkt på dig själv iaf tycker jag. Du är så toppen och svarar på inlägg gör du alltid:) Ha det bra idag i "komikappdagen" och så hoppas jag du får en trevlig bio-kväll. Jag hade det toppen i Sthm i helgen iaf men det var "fanken" en kyligare luft "hos Er" än häruppe 45 mil norr om Sthm. God mat och trevlig samvaro, kunde inte haft det bättre:) Ha det bäst och sköt om dig:)

Ingrid | 2009-03-16 11:31:19

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *