HALSBANDET!

19 mars - 2009 | 2 kommentarer

Äntligen har jag fått information varifrån det fina halsbandet jag hade på Tove fotograferingen kommer ifrån. Så ni som känner er sugna kan maila på info@silke.se eller ringa 040-457180. Lycka till!


Här kommer det! Det ligger också under vardagsmiddag och då lite längre fram:)! PARMALINDAD KYCKLINGFILÈ MED BALSAMICOSÅS Kycklingfilè är den perfekta bjudmaten och lätt att laga åt många. Detta är en superbra rätt för såväl vardag som fest då den i princip “sköter sig själv”. 8-10 kycklingfiléer 8-10 skivor (eller 5 om de är mycket stora) inte alltför tunna skivor parmaskinka 1 kruka rosmarin 15 vitlöksklyftor 3 lagerblad 3/4 dl olivolja av god kvalitét 3/4 dl balsamvinäger 2 msk smör Örtsalt och nymalen svartpeppar TILL SERVERING Ris, gärna svart, rött eller råris, eller potatisklyftor eller pasta Någon kokt grönsak, blomkål/broccoli/ sockerärtor och sallad Repa några kvistar av rosmarin och strö ut över kycklingfiléerna. Linda en parmaskinka runt varje kycklingfilé. Placera paketen i en ugnsfast form tillsammans med skalade hela vitlöksklyftor och lagerblad. Vispa ihop olivolja och balsamvinäger. Häll över kycklingen. Klicka ut smöret, salta och peppra. Stick till sist in lite kvistar av rosmarin lite här och var. Sätt in fatet i knappt 200° i c:a 30 minuter. Servera med ris, gärna svart eller rött, potatisklyftor, risotto eller pasta, någon kokt grönsak och/eller sallad.

monika | 2009-03-19 21:30:31

hej, tack för svaret ang kycklingen men jag hittar inte receptet på balsamico kycklingen varken under fågel eller festligt (endast referar till receptet). Var skall jag titta? /Mia

Maira | 2009-03-19 21:14:13

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *