TREVLIGT, STARKT, SURT, GOTT, VACKERT!

19 mars - 2009 | 6 kommentarer

Ja så kan man sammanfatta min dag som började med ett ytterst trevligt möte på Alltommat.se med Josefine och Carolina…

img_5603

Därefter åkte jag hem och började pyssla med det starka….

img_5610

Planera och handla inför morgondagens samvaro med Mr B…17 recept ska klaras av….

Därefter tar plikten vid, har lovat William sedan lång tid tillbaka att vi just idag ska åka och klaga på julklappsskidorna som redan gått sönder…Det är hög tid eftersom han snart ska åka på påskskidresa med en kompis och det är då jag möter det suraste idag, (man kunde ju tro att jag menade blodgrapen som jag skulle hantera senare,,,) men tyvärr till det suraste idag utnämner jag  killen där vi köpt skidorna!

I min värld har kunden alltid rätt men uppenbarligen inte i hans….skidorna ska skickas till Frankrike för att det ska konstateras om det är ett fabriksfel eller om William hoppat sönder dem…..

Hem till Grapefrukten som ska bli marmelad…

img_5611

Äta ska vi ju också, det är bara William och jag, flickorna är på disco och Thommy med grabbarna i Godot….steker torsk….

img_5614

…och blir rädd att Grapefruktmarmeladen ska smaka fisk! Bestämmer mig för att lägga ner vaniljstänger och tröstar mig sedan med att fisksmaken inte syns på bild!

Sedan blir det mera goa grejer, fikon, apelsiner och lingon som förpackas vackert…

img_5617

Samt julbokens sista godisbitar……och nu ska flickor hämtas från disco!


Monika! Kämpa på! Du är toppenbra som lagar julmat nu....! Tänk på att resultatet på din kommande julbok kommer att bli FANTASTICO :-) och: Människor kommer att slåss för att få ett exemplar(fniss) Kramisar!!

millan | 2009-03-20 12:04:02

Elin Maria! God morgon själv! Och trevlig helg... Birgit! Åh,,jag har massor med smaskiga räkrecept men hinner tyvärr inte skriva in dem nu, Mr B är på ingång men jag gör det så fort jag kan även om det då kanske är försent för dig denna gång.... Ingrid! Härligt! Och det är ju så det ska vara! Men igår var jag verkligen för trött för att tjafsa och jag brukar alltid tänka i sådana situationer att "Gud så dåligt han måste må!" Millan! Det blir en underbar julbok! Men nu är jag så trött på julen så jag nästan dör....på måndag blir det påsk här även om vi har ett par dagar kvar på boken.... /Monika

monika | 2009-03-20 09:44:53

God morning! Håller med om de vackra glasburkarna så vackra och så gott det ser ut!!Jag får känslan att det kommer att bli en julkokbok med en massa och Många RECEPT, HÄRLIGT!! :-) Gulligt halsband, ser nästan ut som det som barnen gör när de är små... inget illa menat utan härligt m färger.....;-) Köpte lökväxter, blå muscari och har de i ett par söta glasvaser.....igår! Nu längtar man efter mer värme och färger!!! Må så gott och ge dig inte mé skidorna...det är ju inte billiga och köpa!! Björnkramar!!

millan | 2009-03-20 09:38:06

God fredagsmorgon:) Vill bara säga vilka underbart fina inläggningar du gjort, vackra glasburkar med (av vad jag förstår) gott innehåll. Sen måste jag säga visst är det trist att man ska behöva "bli arg" när det är något man köpt som "blir fel", affären behöver ju inte ta åt sig och som kund har man faktiskt rätt att reklamera. Jag har dock en solskenshistoria senast när ett par stövlar inte höll mer än fyra månader, gick tillbaka o frågade ifall stövlar inte skulle hålla längre. Självklart ska dom det sa expediten o gav mig direkt ett par nya, inget snack om saken. Härligt bemötande o jag slapp "ladda ur":) Tur det snart är dags för boken, jag längtar sååååå. Ha nu en riktigt trevlig helg o njut av vårvärme om du hinner!

Ingrid | 2009-03-20 07:20:32

Försökt leta efter något om räkor bland dina recept, men icke. Ska ha mitt golfgäng på mat och prat en kväll. Det blir räkor, men vad därtill? Vilka dipsåser, bröd, grönsaker?........ Nu iväg till jobbet, sen golf och så får det bli någon "snabbmat".

Birgit | 2009-03-20 06:48:30

VERY GOOD MORNING MONIKA ! MED DIN INGRESS ÄR DET HUR LÄTT SOM HELST ATT BÖRJA DAGEN. BILDERNA LYFTER & DET ÄR INGA SVÅRIGHETER ATT TÄNKA SIG.......VACKRA DAMER, VACKRA BURKAR MED INNEHÅLL ETC. MED DETTA BLICKFÅNG HÄLSAR JAG DIG, FREDAGEN & NI ANDRA. JAG ÖNSKAR ER ALLA EN RIKTIGT BRA HELG, DEN SISTA FÖRE SOMMATIDENS ÅTERKOMST. GRATTIS TILL DEN, SOM FYLLER ÅR & ALLT GOTT TILL SAMTLIGA.

ELIN MARIA SUNDBERG | 2009-03-20 04:35:11

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *