FÖLJ MED MIG TILL ITALIEN!

20 mars - 2009 | 13 kommentarer

Ja, alla som  känner sig sugna på att resa mede mig till Italien i September bör raskt gå in och tävla om en resa på titelsidan, alltommat.se! Lycka till och önskar ni kunded följa med allihop:)!


Valeria! Först och främst, vilket vackert namn du har! Och tyvärr har jag ju ingen koll på om ditt bidrag gick fram eller inte, men prova igen!? Vore väl en toppenpresent! L8! För mig räcker det absolut:)! Men har du skickat in motiveringen till tävlingen? Det är där det avgörs.... /Monika

monika | 2009-03-22 20:55:05

Åh, tänk att få åka med dig till Italien! Vilken dröm!! Jagvilljagvilljagvill... Räcker det?

L8 | 2009-03-22 19:06:05

Hej Monika! Jag tycker mycket om att läsa dig och göra dina recept! Italien är mitt favoritland. Jag älskar ALLT där. Maten människorna platserna. Fyller jämna år i år - så bättre present kan jag inte tänka mig. Vi har varit i Sorrento min man och jag och njutit av världens finaste kust - Amalfi kusten. Jag har mailat till tävlingen men är inte så säker på att det gick fram Vore trevligt att få träffa dig. Må väl, vänliga hälsningar Valeria Må gott

Valeria Nagy Seidel | 2009-03-22 12:53:20

Gunilla! Tack för recept och lycka till med resan! Ann! Ha, ha,,,svårt att lära gamla hundar sitta.... Cath! Tyvärr, det är jag som klipper det med.... Heléne! Lycka till! Maud! Lycka till du med och tävlingen hittar du längst upp till vänster på den rörliga rutan klicka på "vinn matresa" så kommer en bild på mig. Monica S! Lycka till! Millan! Som sagt längst upp till vänster på startsidan och klicka på "Vinn matresa" Lycka Till! /Monika

monika | 2009-03-21 10:15:01

Jag hittade inte heller till tävlingen imorse...:-( Vet ngn annan klok hur man gör för att ev.få äran att åka med Monika!? Trevlig kväll på Er alla tjejer! :-)

millan | 2009-03-20 22:16:46

Ni måste med, allihop det hör jag! /Monika

monika | 2009-03-20 21:29:44

Åh, Amalfi, Sorrento, Capri.. jag har varit där 2 gånger i början på 80-talet. Amalfi sitter kvar i mitt hjärta. Håller tummarna för att jag får följa med... Den hemskaste pizzan jag någonsin ätit var i Rom, på en liten trattoria på Via del Colloseo, och den absolut, i särklass godaste, var på restaurangen på torget precis vid botten av trappan upp till kyrkan i Amalfi... Wow säger jag bara... Vill med!!

MonicaS | 2009-03-20 20:24:53

Hittar inte tävlingen på alltommat.se. /Maud

Maud | 2009-03-20 19:08:46

Det skulle vara fantastiskt roligt att resa till Mitt favoritland Italien och alldeles underbart att resa med dig. Beger mig genast in på sidan för att tävla. Ibland ska man väl ha turen på sin sida. /Maud

Maud | 2009-03-20 19:05:09

Åh, gärna till Italien, måste gå in och tävla. Njut nu helgen! K Heléne

Heléne | 2009-03-20 17:29:48

Italien vore ju inte fel! Tanken har faktiskt slagit mig med att Du faktiskt gör ALLT i hemmet och med familjen! Thommy kanske klipper gräset? :) Viktigt att man kan dela på arbetet, men att man gör det man är bra på. Inte så att man ska meka med bilen bara för att det ska vara helt lika.....

Cath | 2009-03-20 12:37:41

Italien låter underbart! Och se till att Thommy håller sig hemma den veckan. Trots att det inte är kvinnodagen idag så måste jag kommentera att jag tycker du drar ett alldeles för stort lass i er familj. Du jobbar dygnet runt och dessutom lagar underbar mat till familjen och snurrar runt med barnens alla aktiviteter. Hur stor del av det tar din käre make? Medan andra väntar på Godot, väntar vi på Thommy!

Ann | 2009-03-20 10:49:55

Hej ! Å, jag som älskar Italien måste genast gå in och tävla, skulle gärna åka med. Provade ett bra recept på tapas räkor som jag läste i en tidning. 1 kg räkor med skal, 3 dl olivolja, 2 färska chilifrukter, eller 4 torkade, 4 vitlöksklyftor, 1 tsk salt. Skala räkorna och lägg dem i en ugnssäker skål. finhaka chilin och vitlöken, lägg det i räkskålen. Slå på oljan och lite salt. Ställ i ugn 225 grader i 10-15 min. Servera med vitt bröd att doppa i oljan. Kanongott ! Läste i tidningen om alla ton räkor som hamnar på soptippen på grund av överskott av färskaräkor och att EU:s regler inte tillåter räkrea. Synd ! Trevlig helg ! Gunilla

Gunilla | 2009-03-20 10:47:51

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *