SAME, SAME BUT DIFFERENT! ELLER?

22 mars - 2009 | 11 kommentarer

Ja, så kan man ju sammanfatta påsken egentligen….Jag som just gjort mitt bästa för att bli av med allt som påminner om julen inför morgondagens påsksession (som ska bli fin,fin reklam för mitt kommande påskprogram i Tv 4) var idag på väg att handla nya inläggningssillar och laxar!

Men som tur var hade de inte de ingredienser jag tänkt mig i den lilla Coop butiken bredvid Enskede IP där jag tvingades tillbringa eftermiddagen i snöblandat regn…och jag hann tänka om!

På hemvägen bar det iväg till mitt älskade Ica Banér och här fanns härliga lammracks, vilken lycka! Och nu färgas det ägg här vill jag lova! Kuckeli ku!

img_5627

Och när jag dessutom fick ordning på underbara Annas (annafleberg@hotmail.com) påskmobil känns det riktigt bra!

img_56281


Tack-jag behövde det verkligen! Såg det förra omgången för det är väl inte nya avsnitt som visas nu, men jag skall se det igen. Jag har ju fått ynnesten att se och lära mig lite av Calle Widell och både han och Jan H är ju jätteduktiga. Tack för tipset hihi men jag kör nog vidare på mina vita nallar med ett rött hjärta i famnen men man vet aldrig.

Cat | 2009-03-24 09:07:19

Heléne! Tack, och det gick bra, fick ju visphjälp:)! Monica! Jag orkar för det är så kul! Ingrid! 'Vila för jag göra sedan... Åsa! Nu blir jag både rörd och stolt! Och midsommar får vänta likte,,,har en släng med julen kvar på fredag;)! Berit! Ja, visst är det knäppt?! Jag är glad för jag behöver en ny julskinka.....omplåtning! Hanna! Mailar dig.... Cat! Grattis till beställningen! Du måste kolla in när jag lär mig göra marsipanskulpturer i TV av Jan Heed. Då berättade han något riktigt kul för mig; att det han tjänat mest på är kvinnoben i marsipan i alla hudfärger som såldes till Alla Hjärtans dag! Ett tips till dig kanske? /Monika

monika | 2009-03-23 15:07:10

Påsken är så mysig tycker jag, själv har jag fått beställning på 200 marsipankycklingar så jag har att göra, och fler kanske det blir när ryktet sprider sig. Skall helt klart se dig på TV i påsk! Kram

Cat | 2009-03-23 13:56:40

Hej! Har du möjligtvis en mejladress? Skulle gärna vilja ställa några korta frågor till mitt projektarbete, som går ut på att undersöka vad som gör en bra kokbok... Mvh Hanna

Hanna | 2009-03-23 13:24:38

Hej! Kom just att tänka på hur konstigt det är att vi strängt taget äter samma mat vid jul, påsk och midsommar. Ägg, skinka ,sill mm. Undrar vad det beror på? Har vi dålig fantasi eller är det smaker som passar oss? /Berit

berit | 2009-03-23 10:48:39

Återigen - du är fantastisk. När det tar emot här hemma ibland, tänker jag på dig - så får jag fart igen. Du är min hemlige mentor kan man säga. Firar du midsommar veckan efter påsk?? Stor kram från Åsa

Åsa | 2009-03-23 09:12:06

Vilket jobb du gjort, fantastiskt o jag hoppas du hinner vila lite iaf. Du verkar vara en ´"super"-kvinna:) Jag blir iaf glad av din entusiams som kommer fram så väl i bloggen, jag blir GLAD. Härligt att du kommit i fas med almanackan nu liksom, haha:) Det är ju påsk snart iaf o ser framemot ditt påskprogram. Påsk-Mobilen var jättefin, kanske man kan pyssla ihop en "liknande" själv.....Ha det gott i veckan!

Ingrid | 2009-03-23 08:00:13

jag fattar verkligen inte hur du orkar o hela tiden får ny inspiration. Kul o tur för alla oss som läser o blir inspirerade, av ord bilder o så klart recept. Ha en härlig vecka!

Monica | 2009-03-22 22:46:16

Här var det tvära kast från jul till påsk. Men så härligt det ser ut och lycka till i morgon! K Heléne

Heléne | 2009-03-22 21:39:55

Maud! Det snöar i Stockholm också tyvärr.....jag som krattade fram tulpanerna imorse! /Monika

monika | 2009-03-22 21:04:05

Kuckeliku på dig också. Påsken är den härligaste helgen. Den lovar vår och inte för den med sig så många krav heller. Fast nu snöar det i Gävle minsann. /Maud

Maud | 2009-03-22 21:02:36

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *