TUSEN TACK FÖR ALLA GRATULATIONER!

25 mars - 2009 | 8 kommentarer

Både här på bloggen och per post, Ni är för rara!

Egentligen har jag ju passerat den åldern då det är så där extra kul att fylla år;) men tack vare alla oväntade lyckönskningar här under morgonkvisten känns det faktiskt jättekul!

Och jag blev uppvaktad rejält på sängkanten av min lilla familj; skiva, (vacker), böcker, (en med vackra bilder på en ung Ingrid Bergman och kokbok!), spargris (?), presentkort, (de har svårt att välja) och en skärbräda (gjord i slöjden), sedan kom tårtan med bud;) , den hade lyckats bli inlåst på teatern……

Nu blir det affärslunch!


Varma gratulationer på din födelsedag. Det är ju som du säger inte alltid så upphetsande med att bli ett år äldre. Det som verkligen gör födelsedagen trevlig är att man kan få en och annan present att glädjas åt. Hoppas du haft en fin dag. /Maud

Maud | 2009-03-25 21:41:47

Monika! Ställer mig i gratulant-kön och önskar dig en skön, minnesrik födelsedag! Och du- skärbrädan-----gulp, kan man få något finare än något som barn, barnbarn gjort......Jag fick ett pärlhalsband av mitt barnbarn Alma 2 år, egenhändigt tillverkat på dagis... den bästa diamant jag kunnat få. Njut av din alldeles egen dag och en Bamse-Grattis-Kram från tant B.

Biggan | 2009-03-25 15:35:43

Millan! Det ser jag fram emot! Gunilla! Tack! Och solen skiner även här... Ingrid! Tack! Och lite jobb blir det allt.... Carina! Merci! Firandet får vänta någon dag...imorgon ska jag spela in trailern till Tv och då är det ju bra om rösten är klar och fin;)! Och jag är glad att du hittade hit! /Monika

monika | 2009-03-25 15:35:25

BONNE ANNIVERSAIRE MONICA! Hoppas du fâr en hârlig middag ikvâll med champagne,fôr det âr du verkligen vârd. Glad att jag hittat din blogg, Franska pussar frân Carina

Carina | 2009-03-25 14:19:37

GRATTIS Monica! Hoppas du har en riktigt härlig födelsedag med "inte- bara" jobb inbokade:) Njut av din dag:) Grattiskram från Ingrid

Ingrid | 2009-03-25 13:32:57

Instämmer i hyllningskören! Stort grattis på födelsedagen! Hoppas du får en riktigt härlig dag! Skål! //Catharina

Catharina | 2009-03-25 13:28:24

Hej ! Grattis på födelsedagen ! Hoppas ni har lika fint vårväder i Stockholm idag som vi har här på västkusten ! Ha det bra, hälsn. Gunilla.

Gunilla | 2009-03-25 12:37:59

Hej! Vilken fin familj Du har! Bara att få en skärbräda skulle göra mig tårögd ;-), jag får vänta några år på en...mina barn är under 10år! Lovar fira dig senare m Cath m skumpa! Trevlig lunch!

millan | 2009-03-25 11:00:02

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *