HÖG SPÄNNING!

27 mars - 2009 | 7 kommentarer

Ja det är det här i huset,,,vi lever liksom på gränsen just nu. Jag tar mina sista krafter till dagens julrush och Thommy sina sista till kvällens premiär och barnen sina till nattens ”sova borta äventyr” och helgens fotbollsturneringar i Spånga och Tumba…

Mysigt var det iallafall igår med Kicki och Jacob. En stor gryta köttfärssås och pasta. Och här kommer mitt bästa tips för en riktigt god köttfärssås; buljong, lagerblad och en skvätt rödvin, ingen kan misslyckas!

Nu till ankan, kalkonen, lingonmarmeladen, äppel- och hallonchutneyn, clementinerna, päronen, stjärnanisen med mera…med mera….ja, en lång dags färd mot Godot;)!


Maud! Jag lägger ut det i nästa inlägg! /monika

monika | 2009-03-29 19:38:09

Snälla, snälla (minsann låter jag inte som en viss schlagerstjärna)! Skulle du vilja lägga ut hela receptet med alla ingredienser på köttfärssåsen när du har möjlighet. Behöver ett nytt bra sådant. Familjen har tröttnat på mitt vanliga recept. God Jul, nej jag menar Trevlig Helg! /Maud

Maud | 2009-03-27 17:21:41

Cath! Tack! Och det blev bra, jättebra:)! Ingrid! Tack, tack men tyvärr ser jag ingen tid för vila... Susanne! Idag blir det skumpa minsann, både födelsedagsskumpa och premiärskumpa och jag ska hälsa alla kändisar från dig:)! Annika! Ja, jag försöker iallafall och joggar jag inte går jag en runda fort med Ewa-Marie min vän och granne! Det är bara att bestämma sig, sedan när du kommit in i det kan du inte vara utan det! Lycka till! /Monika

monika | 2009-03-27 16:40:51

Hej monica Såg en härlig bild av dej joggandes.Tror att det var i tidningen Må bra.Är du verkligen ute och joggar varje morgon?Har själv så svårt att komma igång med träning.Ha en trevlig helg Annika

Annika | 2009-03-27 14:17:51

Jag antar att spänningen gör att du kommer att få gå på dropp hela kvällen, ha,ha. Men dropp är bra - sätts ofta in som livräddare av kompetent sjukvårdspersonal...so have no doubts and face your fears! Ha det så trevligt bland alla glamorkändisar ikväll, jag hade gärna varit med!! :-D

Susanne | 2009-03-27 13:56:51

Håller alla tummar för hela Er familj att allt går bra med premiär, jul och fotboll:) Det gör det säkert och lite kul med spänning, det gör ju ofta att man "skärper sig" lite extra o det blir extra bra många ggr i slutändan eller hur....... Ha det gott och hoppas Ni får lite vila i helgen oxå:) Trevlig helg!

Ingrid | 2009-03-27 10:44:14

Lite spänning kan vara mysigt.... Lycka till med allt! Blev bokomslaget bra, eller är det en hemlighet? Ha en härlig helg!!

cath | 2009-03-27 09:57:42

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *