VILKEN GLÄDJE OCH VILKEN SORG!

30 mars - 2009 | 7 kommentarer

Efter min presentation idag borde jag egentligen åkt hem och satt mig med jultexterna som ligger efter…men så blev det inte, jag smet!

Jag åkte direkt till min bästa väninna som för två månader sedan fick en underbar son efter många års längtan, och här är dem, Susse och Isak!

img_5648

En sån lycka som fanns hos dem…så härligt! Jag är sååå glad för hennes skull och har utnämnt mig själv till Gudmor;)!

Väl hemma i mitt trötta men lyckliga jag, inser jag att här måste röjas upp! I städningen, (dammsugarsladden)  välter min vackraste julvas och går i kras…

img_5650

Först blir jag arg, väldigt arg men sedan samlar jag mig och inser att jag nu har en plats, om än liten;) för en ny vas!


Anna! Just så är det! Och hos Susse, Thomas och Isak flödar kärleken just nu:)! /Monika

monika | 2009-04-01 11:24:29

kan inte föreställa mig hur det känns att ha längtat så länge men vilken lycka!! och hur överöst med kärlek han kommer att bli :-) Det är tydligen aldrig försent och man ska inte ge upp hoppet.

Anna | 2009-04-01 09:08:58

Lena Pe, Maud, Cath, och Millan! Ja, visst är han söt lille Isak! Tur att jag är "mätt" på bebisar annars hade jag lätt velat ha en till igår! Och strunt i vasen......tänk vad kul jag kommer ha när jag köper en ny julvas nästa jul;)! /Monika

monika | 2009-03-31 16:57:50

God förmiddá! Härliga nyheter och se att det gick bra för din väninna som kämpat för att äntligen få hålla i sitt lilla mirakel......:-) Ursöt liten bebis.....håller med," bebissuget" kommer alltid så här till våren! Ja, det är friskhetstecken att man älskar barn/syskonbarn/kompisbarn :-) Tråkigt m vasen...men vi i "bloggfamily" får skramla till en ny!! Ha en fin dag Monika! Solkramar!

millan | 2009-03-31 08:32:49

En efterlängtat bebbe och en sönderslagen julvas.... Bebisar är en guds gåva, julvaser finns på NK! Tänk positivt! Nytt är kul! (Det var väl ingen antikvitet bara? Finns ingen unge i världen som inte slår det ändå....? )

Cath | 2009-03-30 20:35:36

Så söt, så söt och vilka vackra mörkt blå ögon. Lyckan känns ända hit! /Maud

Maud | 2009-03-30 20:30:25

Åhh nu får jag bebissug igen... Vilken sötnos! Kan riktigt känna den där ofattbara glädjen över att ha fått ett efterlängtat barn och värmen i hela kroppen. Trist med vasen! Min dammsugarslang har också ställt till med elände. Bl a en gång med en surdeg och en glasburk inblandad - vill inte prata om det känner jag... /Lena

Lena Pe | 2009-03-30 20:18:10

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *