DAG MED REDAKTÖREN, LUTFISKEN I BLÖT OCH HANDLA!

1 april - 2009 | 8 kommentarer

En solig förmiddag med min underbara redaktör Cecilia. Nu kliver vi framåt och ett nytt stadie tar vid i mitt arbete med ”Monikas jul”. Texter, kommatecken och recept….så nu vet jag vad jag ska ägna påsken åt;)!

Lutfisken! ligger nu i blöt inför Mr B och morgondagens plåtning som är en dag av omtagningar av några bilder vi inte tycker håller samma klass som de övriga… ja, vi är kräsna och har vi nu ett mästerverk på gång så gäller det att fokusera hela vägen!

Och just nu känner jag mig väldigt glad över den bit lutfisk jag hade i min frys och att jag såg ”Helgskinka” i butiken igår! (Inte klokt att den gamla skinkan ska fram nu igen till påsk!)


Tack Millan! Maria och Susanne! It´s done! /monika

monika | 2009-04-02 13:58:18

Ja, den måste ni sannerligen smaka!! Alla mina smaklökar sjöng dess lov, vill jag lova.... Snälla Monika, lägg ut recepten så vi kan få med den på påskbordet! :-D

Susanne | 2009-04-02 12:28:51

Apropå vår och buffé... Jag funderade på den där citron/gräddanrättningen som nämndes på bloggen för några dagar sedan Monika. Finns den i t ex bufféboken eller skulle du månne vilja delge oss den via bloggen. Tänk så härligt med det inslaget till påskbordet ;-) Önskar er alla en härlig dag!

Maria | 2009-04-02 09:51:26

Otroligt bra att Du har lutfisk kvar i frysen :-) Lycka till Idag, duktiga kvinna! Kram

millan | 2009-04-02 08:55:38

Caroline! Ja, ha, ha och lite mer än så till och med:)! /Monika

monika | 2009-04-01 19:38:38

Ha, ha, ha...hos dig varar julen verkligen ända till påska! ;-)

Caroline | 2009-04-01 19:07:23

Rätt Lena! I "Monikas buffémat" finns en massa bra, härliga rätter även i "Min mat" har du bufféförslag! /Monika

monika | 2009-04-01 13:27:58

Hej! Håller med dig ang denna evinnerliga skinka som gång på gång under året genomgår någon slags metamorfos och dyker upp vid alla högtider... Till jul räcker tycker jag! Sedan skulle jag vilja ha ett litet råd/tips av dig Monika... Planerar fest längre fram i vår för att fira att vårt hus äntligen är mer el mindre färdigrenoverat och har haft tankar på en italiensk buffé i huvudet. Nu börjar jag dock tänka i mer svenska banor... Absolut buffé men vill inte att det ska "spreta" för mkt med alla möjliga smaker, behöver ett tema att hålla mig till. Har du något förslag på inriktning som känns lite nytt och "försomrigt" (slutet av maj)?... För tidigt för färskpotatisar och jordgubbar. Tips på tema emottages tacksamt i mån av tid! En tanke slår mig - du har säkert skrivit någon bok med buffémat, kanske ska titta in en sväng på Adlibris... /Lena

Lena Pe | 2009-04-01 12:49:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *