TREVLIGT RADIOPRAT MED LITE KAOS!

9 april - 2009 | 4 kommentarer

Morgonen började med sillröror, sparriskok och äggröra…

img_5690

Sedan säger Thommy ”hej då”…och jag; vadå hej då, jag ska prata i radion och sedan till Frankenstein på möte, inte biter det, därefter går han! Tänk ibland undrar jag om det är något manligt över att bara leva efter devisen, ”det löser sig”?

Och det är såklart att det gör, jag tar med flickorna till radion!

img_5696

Och lite hjälp fick jag ju också:)!

img_5691

Men just när vi ska börja sända vill Beata gå på toa och eftersom hon inte vågar låsa måste jag gå med….de pratar öl utan mig….och så håller det på inte en gång utan flera!

Därefter åker vi till Pontus, (ja trot eller ej, vi fixar och trixar med julbokens omslag,,,,,,)

img_5701

……och här busar de så Jonas och jag kan nästan inte prata, dessutom välter de hans stora, stora hög med viktiga skisser!

Sedan var planen att åka hem och skriva men jag kunde inte stå emot flickornas shoppingbegär…och detta var nog dagens fynd, Beatas trench…

img_5717

Vi handlar mat och vin för vi ska ju ha middag, (utan Thommy!)! Vad det blir? Sparris, pilgrimsmusslor, lammracks, en ostbit och chokladfondant! Och nu är det tur igen att jag har mina hjälpredor!

img_5714

Klart!

img_5715

Och nu blev himlen plötsligt blå och gästerna plingar på dörren, kuckeliku!


Maria, Carina och L8! Vi hade en fin, fin kväll...god mat, gott vin, Thommy kom när Godot var slut och då var även maten slut men inte vinet;)! Går inte att lära gamla hundar sitta;)! /Monika

monika | 2009-04-09 23:30:45

Men du, vi skulle nog behöva prata lite allvar med den mannen!!! Frågan är om det hjälper?? Och håller du dig verkligen lika lugn som du ger sken av? Hela tiden... Hälsa Beata att jag är riktigt avundsjuk på hennes trench. Jättesnygg! Och så GLAD PÅSK till er alla! Påskkram från L8 (som nyss mumsat mumsig chokladtårta från Allt om Mats påsknummer - testa den!)

L8 | 2009-04-09 21:03:18

Salut! En bra kvinna reder sig sjâlv,âr det inte sâ man sâger?Riktigt tuff dag fôr din del men som vanligt sâ klarar du allt med brillance. JOYEUSE PAQUES !!!! Carina

Carina | 2009-04-09 20:45:11

Hoppas du får en underbar påsk! Tack för all härlig inspiration! Kuckeliku!

Maria | 2009-04-09 18:13:42

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *