TUSEN TACK! OCH FARVÄL TILL EN PÅSK I JULENS TECKEN….

13 april - 2009 | 16 kommentarer

Denna veckan har det fullkomligt vält in besökare här på min blogg, ja så många att man nästan skulle kunna tro att det hänt något oerhört upphetsande i mitt liv i stil med en graviditet, skilsmässa eller otrohetsaffär!

Eftersom inget av det hänt så får jag förmoda att det är mina påskrecept som lockat och att ni haft stor glädje av dem. Hur som helst så vill jag tacka alla er som kikat in och hälsar er varmt välkomna tillbaka!

Och så hoppas jag att ni alla haft en underbar påsk! Nu går vi mot varmare tider och vad det gäller både min trädgård och mitt kök så blir det från och med nu bara bättre och bättre!

Själv ska jag snart ta farväl på riktigt till julen och är grymt nöjd med vad jag uträttat under denna påsk i julens tecken!


Ann! Gulliga du och detsamma! Kanske ses vi mycket snart om du jobbar 23e? Då blir det god mat hos Malou i "Efter tio":)! Åh, tack L8! Det blir som en dagbok och bloggandet har kommit in rätt bra i mitt liv så det funkar och just kommentarerna är en del av det roliga, så nära kontakt på något sätt med människor jag tycker mig känna men aldrig träffat:)! /Monika

monika | 2009-04-15 08:18:21

Och jag är egentligen inte ett dugg överraskad över att det ramlar in många besökare här. När jag läste Biggans inlägg tänkte jag att det inlägget kunde likaväl jag ha skrivit. Utom det där om att ha varit elev på Balettakademin då... Ska bli spännande att se hur detta kommer att utveckla sig. Någonstans måste ju gränsen gå där det är risk att lusten för bloggandet försvinner om det blir för mycket måsten. Som det där med att skriva personliga kommentarer till alla inlägg t ex om nu antalet inlägg ökar på det här sättet. För inte ens du har väl mer än 24 timmar på varje dygn. Även om det verkar så ibland...

L8 | 2009-04-14 22:00:18

Det är bara helt enkelt så att du är BÄST Monika!!Kram från Ann the make-up artist..

Ann | 2009-04-14 19:54:40

Biggan! Jag rodnar så glad blir jag:)! Millan! Stackars dig/er.... Mari saxin! Så fint, tusen tack! Susanne! Nej, undrar just vad du tycker med din vassa tunga! Norsk lax!? Älskade norska lax, du är här för sällan:)! /Monika

monika | 2009-04-14 18:01:25

Vilket blogg, Monika:-) innehåller allt från spännande recepter till spännande kommentarer och härlig feedback, HEJA ALLA BLOGGARE! och stort kram till Monika med sin generösitet..piggar upp extra mycket vårenergi eller hur?

"Norsk lax" | 2009-04-14 15:36:54

Monika! Kan du få bättre betyg än från Marie i Solstaden? :-D

Susanne | 2009-04-14 13:15:16

Jag är en riktig antibloggläsare! Blev nyfiken på lamm för litet sällskap och läste om den på din blogg och lagade den sedan. Vilken hit!!!! Det lilla sällskapet hemma hos mig lovordade den verkligen. Nu har jag brutit mot mina egna regler och lagt upp din blogg som bokmärke och kommer verkligen tillbaka. Tack

Mari Saxin i solstaden | 2009-04-14 10:45:40

God morgon ! Gläds att det har gått bra med skriveriet i din kommande julbok! Underbar påsk har det inte varit för mig o min familj...barnen åkte på den där trista magsjukan :-( men vi har försenad fest nu på söndag :-) Bättre sent än aldrig, men vi skippar påskmaten! Ha en bra dag, hade önskat lite sol idá, men men....lite tårta i alla fall ;-) kram kram!

millan | 2009-04-14 08:13:37

Monika! Timmen är sen...bättre sent än aldrig. Jag måste få säga TUSEN TACK till DIG, inte bara för att du delar med dig av underbara påskrecept och annat smaskens. Jag har fastnat för din blogg beroende på att du delar med dig GENERÖST av så mycket ...Du ger ett sån´t okonstlat intryck, delger oss av din vardag med vas-kras, korkar som ger smolk i vin-bägaren mm mm. Du står stark när det stormar och kör ihop sig. Och din kreativitet gör mig imponerad! Du lyser hela du av entusiasm och glädje över allt vad du företar dig, en orädd person, som ger sig i kast med mycket...från starten ´Balettakademien/där jag själv varit elev på jazzbalettens avd/ till att ge dig på Rosendal för att vidare utveckla din underbara kok-kökskonst! HEJA HEJA! Och en bragdmedalj från mig! Jag förstår att så många "fastnat" för din blogg. Njut av våren och ge dig egen tid DET är du mer än värd.

Biggan | 2009-04-13 23:07:33

Elin Maria! Du sjunger in våren hör jag! Gunilla! Så roligt! Och kul med tårtboken, den är så fin! Och jaaa, heja blåvitt måste jag viska här i Djurgårdshuset..... Susanne! Alltid något på tungan! Cath! Ha, ha,,,ja jag gillar också kommentarerna:)! Heléne! Åh, nu tog du väl i!? /Monika

monika | 2009-04-13 21:08:25

Ja, du Monika! Så kul att fler har hittat till din blogg. Det är du värd.... måste vara all den goda maten och Tv program m.m. Snart får du oss alla till att börja springa på morgonen också....Hurra! K Heléne

Heléne | 2009-04-13 20:48:19

Inte en graviditet, inte en skilsmässa , inte en otrohetsaffär ( trots Micke i bekantskapskretsen... mmmm :) ) Kan det bero på att vi gillar dina inlägg med recept, bilder, och allt det andra? Gillar även att läsa kommentarerna :)

Cath | 2009-04-13 19:57:22

SUSANNE. TACK SNÄLLA. DET VÄRMDE.

ELIN MARIA SUNDBERG | 2009-04-13 17:26:18

Elin Maria: Du är allt en riktig poet...!

Susanne | 2009-04-13 14:36:51

Hej och tack för alla bra påskrecept ! Har prövat många nu under helgen. Lamm, solöga, lemoncurd m.m Kanon ! Alla varit nöjda. Dotter också som fick din bok om tårtor i present. Ha det bra och god fortsättning. /Gunilla. p.s heja blåvitt !

Gunilla | 2009-04-13 14:14:06

GOD FORTSÄTTNING !! TILL VARDAGEN, EFTER PÅSK, SOM STARTAR I MORGON. JULEN HAR NU VARAT ÄNDA FRAM TILL PÅSKA´. VI HAR JU LEVT MED DIG & NU FINNS BARA FRAMTID KVAR. NU KANSKE VI FÅR BÖRJA TÄNKA VALBORG, VARMA KVÄLLAR, MINNAS LÅNGEDRAG & ANNAT GÖTEBORGSKT SÅ HÄR PÅ VÅRKANTEN ?? VÅREN I BOHUSLÄN, NÅT SÅN´T SJUNGER HAN JU OM DEN GODE TAUBE. LÅT OSS SVÄVA I VÄG DITÅT I TANKARNA, HÄRNAST. VI TAR NU ALLA TAG I VÅR NYA KRAFT. TJOHEJ & HÅ.

ELIN MARIA SUNDBERG | 2009-04-13 12:48:14

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *