ISKALLT!

18 april - 2009 | 4 kommentarer

Jisses så kallt det blev idag och när det dessutom började snöa och hagla under flickornas fotbolsmatch förstod jag att våren INTE är här på riktigt!

Kall, men ändå varm efter en skön seger till Djurgårdsflickorna:) kom vi hem vrålhungriga. Äter som hästar och sedan somnar jag! Somnar mitt på dagen! Det har jag aldrig någonsin gjort tidigare, och vaknar dessutom ännu tröttare än innan!

Men nu blir det dusch, drink och dinner…..:) Trevlig kväll allihop!


Millan! Hoppas kalaSet blev lyckat och kul att du gillade Tove reportaget:)! Elin Maria! Finns inget att tillägga, tror du fick med allt:)! Caroline! "Nappen" gjorde susen, orkade länge och vaknade pigg:)! /Monika

monika | 2009-04-19 14:27:40

Hoppas kvällen blev riktigt lyckad! Och det där med att du somnade mitt på dan. Vad underbart skönt. Jag, som f a n t a s t i s k hobbypsykolog är ju övertygad om att du slappnar av nu när julboken är (åtminstone nästan)färdig och allt och du liksom kan. Men tryck i dig vitlök och c-vitaminer för sjutton gubbar, för en rejäl brakförkylning brukar komma som ett brev på posten också. Sköt om sig!

Caroline | 2009-04-19 08:19:41

MINNS ÄN EN GÅNG BLÅSIPPANS SÅNG = ÄN ÄR DET VINTER KVAR SÄGER MOR ! SALIG MOR SADE ALLTID, ATT VI " SKULLE SVETTAS IN VÅREN." LIGGER MYCKET I DET. APRIL ÄR NYCKFULL, SÅ STOPPA INTE UNDAN VINTERN ÄN. ANNARS MÅSTE VI ÅKA TILL PALMA FÖR ATT MÖTA EN VERKLIG VÅR. GOD FORTSÄTTNING PÅ VÅREN HÄR I SVERIGE OCH PÅ HELGEN. HA DET !!!

ELIN MARIA SUNDBERG | 2009-04-18 21:13:34

Ha en underbar trevlig kväll ;-).... Bra att du fick lite prinsess-sömn...kvällen kan bli lång kanske!? ola la....lyckostans dig!Tänkbara att få dansa en vals m Herr Micha ! Jag förbereder kalas imorgon(försenat!) Bakar nog dina chokladfondant(felstavat?) m vipsgrädde! Mums! Köpte Tove tidningen m Dig idag :-), jättetrevligt reportage! Matiga salladen såg jättefräsch ut, dessa färger åh! Go girl....jag önskar dig All lycka nu i vår o framöver!!! Ciao!

millan | 2009-04-18 19:10:57

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *