PÅ TÅGET MOT KARLSTAD!

28 april - 2009 | 8 kommentarer

Och genast blir jag arg! Alla mina planer på tre timmars arbete gick i stöpet då Sj satt in ett gammalt tåg utan kontakter till datorerna! Inget att göra, bara att luta sig tillbaka och titta ut istället….


Ni har rätt allihop! Min tågresa blev en resa full av sömn som jag antagligen behövde! Och synd att det inte är jag som sätter prislappen på Italienresan, då hade ni haft råd allihop;)! /Monika

monika | 2009-04-28 21:37:24

Kära Biggan i Elin Maria:-) Jag ska köpa en trisslott imorgon....vinner jag bjuder jag m Er ;-) till Italien!! Love till alla!

millan | 2009-04-28 21:33:28

MONIKA, ibland när det krånglar brukar jag tänka, det kanske har något positivt med sig, en mening med att det sker. Det var kanske så att du skulle behöva ha litet tid att bara vara...samla krafter och gilla läget. Många gånger blir jag frustrerad, stressad av att det inte flyter på som jag själv tänk, sansar jag mig bara en smula, upptäcker jag till min egen förvåning, att fasen "det här var inte så dumt ändå". Hoppas nu sola i Karlstad inte sviker dig. Må så finemang! åsså en liten hälsning till MILLAN:"Külle Millan, vi kämpar på mot gum-hullet!" ELIN MARIA S: jag håller med dig om att priset på Italienresan är litet väl mycket pengar, inget man trollar fram i ett nafs... Apropå litet dåligare tider har jag ett klokt och smålustigt citat från Bodil Malmsten som lyder" Var kan man växla in ett hjärta av guld i euro?" ,-)! /Biggan

Biggan | 2009-04-28 18:37:49

Så tråkigt men törs jag säga typiskt SJ, är det inte kontaktlöst i tågen som i ditt fall, så byter de tåg mot bussar eller är försenade eller .... Du kanske kan koppla av och njuta av att inte göra något. Det är faktiskt skönt det också ibland. Fast jag förstår frustrationen när du hade planerat att jobba undan. Må så gott i alla fall. /Maud

Maud | 2009-04-28 17:13:37

tråkigt,du hade tänkt att använda tiden till arbete.....hoppas Du hade ngn bra bok med dig!? :-) Hoppas även att tågbiljetten blev billigare ;-) Kram!

millan | 2009-04-28 17:05:13

..hoppas att du använde den strömlösa tiden till att ladda upp dina egna batterier...trädgårdskurser kräver energi:-)

TKB | 2009-04-28 14:50:23

OJ, SÅ SYND ! INGA KONTAKTER......MEN FÖRSÖK SE DET SÅ, ATT DET FINNS ETT VÄRDE I ATT FÅ NJUTA AV LANDSKAPET JUST DENNA TID, UTANFÖR FÖNSTRET..... HÖRNI MEDSYSTRAR ! VAD ANSER NI ?? PRISET FÖR ITALIENRESAN ÄR JU HELA 15 000 + & DET FÖR 4 DAGAR. DET ÄR INTE VAD JAG " KASTAR UPP " BARA SÅ DÄR. OJ, SÅ SYND, SÄGER JAG OM DET OCKSÅ. LÅT HÖRA ! HOPPAS ER DAG KÄNNS FIN.

ELIN MARIA SUNDBERG | 2009-04-28 10:17:05

Trist! Särskilt om man tänkt sig en möjlighet till några timmars jobb.Men inte så dumt att tillfälle att filosofera och se vårlandskapet utanför fönstret.

Maria | 2009-04-28 08:28:41

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *