GOD MORGON FRÅN ARLANDA!

7 maj - 2009 | 2 kommentarer

På väg till Kristianstad, denna underbart vackra morgon! Lite trött, eller förresten jättetrött är jag allt efter gårdagens manglande med julbok, signaturer, sommarmat, telefoner, tidsplaner, tv-frågor, .inte blev det bättre av att jag kom i säng alltför sent…..

Men nu ser jag fram emot dagen och göra något av det roligaste jag vet, nämligen inspirera kvinnor till att våga tro på sig själva, sin idé och göra slag i saken och starta eget! Och jag tror jag är rätt bra på det;),,för som jag brukar säga: Kan jag så kan alla!


Tack Millan! Och vist slumrade jag till.....:)! /Monika

monika | 2009-05-07 08:59:59

Good luck! :-) Hoppas Du fick en "mininap" på planet t Kristianstad!

millan | 2009-05-07 08:28:38

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *