I AFTON BLIR DET DANS!

9 maj - 2009 | 3 kommentarer

Jag ser mycket fram emot kvällen! Vi ska gå och se när Ana (Laguna) och Micha (Baryshnikov) glider över Dramatens stora scen! Därefter blir det middag på Teatergrillen och roligt firande av Agnes födelsedag…

Men först lite vila efter gårdagens och nattens ”tjejhäng” samt en rafflande fotbollsmatch med flickorna, de låg under med 2-1 men gjorde sedan två mål på två minuter och glädjen visste inga gränser! Jag har aldrig sett dem vara så nöjda med oavgjort,

Förresten så åt vi goda linser i går till vårt kött!

Koka linserna enligt anvisning på paketet men gärna med en buljongtärning. Blanda 1 dl mild olivolja med knappt 1/2 dl vit balsamvinäger, 1 finhackad vitlöksklyfta, salt och nymalen svartpeppar. Häll över de varma linserna och blanda till sist ner grovt hackade basilikablad.


Biggan och Maud! Ja ni fick rätt! Jag fick en underbar kväll, ska strax berätta! /Monika

monika | 2009-05-10 09:48:35

Jag håller med Biggan. Din kväll kommer att bli underbar och vacker. Jag ska prova linserna någon dag. Det låter gott! /Maud

Maud | 2009-05-09 23:15:26

Monika! Lyckliga människa, att få uppöeva Micha Baryshikov på scenen!!!! För mig är "Nurre" nummer ETT, .... Närmast det här jag kommit i balettupplevelse var Svansjön i min ungdom och så att få se Verner Klavsen live, det ni tjejer......men det är nog en litet för gammal stöt för er ungdomar, Klavsen hör nog mer till min o din Thommys generation. ;-) Fortsatt trevlig helg till er alla mysiga bloggare

Biggan | 2009-05-09 22:30:40

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *