TÄNK OM…..

15 maj - 2009 | 19 kommentarer

….det bara vore att leva livet liksom, inte tänka så mycket på om och men, utan göra som man vill när man vill och ja, äta när man är hungrig och inte när man borde…….

Ja, ja nu måste jag i alla fall jobba, fokusera på min uppgift, göra vad som  krävs och faktiskt också längta efter lunchen;)!


Annika! Ja visst är det kul här:)! /Monika

monika | 2009-05-16 08:00:52

tack monika ... samma energi, hi, hi - härlig ton på denna blogg!

annika | 2009-05-15 22:51:15

tack monika ... samma energi, hi, hi - härlig ton på denna blogg!

annika | 2009-05-15 22:51:15

Tack underbara människor för Ni är så kloka ;-) m så fina ord!! Ha en härlig weekend med goood mat och gott vin/champagne :-) Ciao!

millan | 2009-05-15 17:55:52

Margareta! Ja visst är det:)! 'Elin Maria! Jag har inget att tillägga, du sa det mesta! Millan! Du har ju svaren själv...och löp på! Lycka till med både Rosé, sparris och rabarber! TKB! Kunde nästan sagt allt själv...skulle vara det där vegetariska då där det felar...och förstås barnen...Men havsörn låter underbart och bra mycket bättre än hönsmamma,,,,,Och den som väntar på...väntar aldrig för länge! Annika! Du har samma energi som jag,. det är jag alldeles säker på, och du låter mycket gladare:)! /Monika

monika | 2009-05-15 17:13:41

oh tack för tipset monika, jag har absolut humor men idag har jag kört fast...ska fokusera på glädjen, har fått för mig att jag har liknande energi som du, dans är ju fysisk och rörelse, och jag får enormt utlopp för min kreativitet genom matlagning, är oxå en hantverkare i fingerspetsarna, hi hi - gillar oxå skulptur och måleri, tack ni andra - jag skulle också sakna barnen, vill aldrig vara utan min dotter, kram

annika | 2009-05-15 17:02:20

oh tack för tipset monika, jag har absolut humor men idag har jag kört fast...ska fokusera på glädjen, har fått för mig att jag har liknande energi som du, dans är ju fysisk och rörelse, och jag får enormt utlopp för min kreativitet genom matlagning, är oxå en hantverkare i fingerspetsarna, hi hi - gillar oxå skulptur och måleri, tack ni andra - jag skulle också sakna barnen, vill aldrig vara utan min dotter, kram

annika | 2009-05-15 17:02:20

Millan Rose..så ljust som möjligt = vita moserande, torra och självklart champagne. Rose är som bäst på din egen tid och en vecka på Frankrike, Rivieran...åk i väg mellan makens golfresor och säg "Jag vill gärna dela mitt liv med dig och därmed tar du hand om barnen en vecka, lagar mat, diskar, tvättar och lagar mat":-) Sen kommer du hem som en ny fru och full med vegetariskt mat, rose (läs champagne) och energi till att vara den lysande kvinnan i hans liv!!! JUST DO IT!! Han kommer att älska dig mer än nånsin och barnen bara skriker.....äntligen har mamma blivit havsörn (i stället för hönsmamma)! "Ers höghet Monika" Tänk om....var det inte du som tänkte tvärtom???..(tidigare blogg):-) och andra sidan är nutid en guldram:-) och dåtid en annan ram! Ha en underbar fre-lö-sö!!! Jag sätter mig i köket och väntar på delägaren....

TKB | 2009-05-15 16:31:34

Monika! Jag saknar barnen redan (fniss) ;-), jag är en riktig hönsmamma! Men!om maken åker på golfresor(2st snart) så kan jag...... Har så svårt att komma iväg bara.....alltid!! Sedan tror jag det kan vara nyttigt för alla parter att vara från varandra make som barn :-)! Tog en löprunda idag igen(!)är ganska nöjd m det också! Snart sitter jag och pendlar in till city 4-5 dgr /v, men jag lever efter CARPE DIEM! lOVE! TKB, ngt rosétips för mig!? Monika, ha en underbar helg; jag ska äta grön sparris m.m och bjuda Herr amerikan på det!!tänkte baka en rabareberpaj mé:-)Tjing!

millan | 2009-05-15 14:17:20

Monika! Jag saknar barnen redan (fniss) ;-), jag är en riktig hönsmamma! Men!om maken åker på golfresor(2st snart) så kan jag...... Har så svårt att komma iväg bara.....alltid!! Sedan tror jag det kan vara nyttigt för alla parter att vara från varandra make som barn :-)! Tog en löprunda idag igen(!)är ganska nöjd m det också! Snart sitter jag och pendlar in till city 4-5 dgr /v, men jag lever efter CARPE DIEM! lOVE! TKB, ngt rosétips för mig!? Monika, ha en underbar helg; jag ska äta grön sparris m.m och bjuda Herr amerikan på det!!tänkte baka en rabareberpaj mé:-)Tjing!

millan | 2009-05-15 14:17:20

SUSANNE, TILL DIG, NÄR DU KOMMER HEM !! JAG GER DIG ETT CITAT, SOM JAG INTE HÖRT TIDIGARE, APROPÅ JÖNKÖPING.....JAG HÖRDE I GÅR FRÅN DALAFÖDD ARTIST, SOM LÅNGVANDRAR FRÅN GÖTEBORG TILL STOCKHOLM I DESSA MAJDAGAR. SÄLLSKAPET HADE PASSERAT J OCH HAN TALTE : " JUVELEN I BIBELBÄLTETS DIADEM. " SMAKA PÅ DET DU !! JAG ÖNSKAR DIG VÄLKOMMEN TILLBAKA TILL J & TILL OSS HÄR. JAG HOPPAS JAG FÅR SÄGA SÅ ??HOPPAS DU FÅTT NY KRAFT I BATTERIERNA. HÄLSAR ER ALLA GODA MÄNNISKOR. TJOHO !

ELIN MARIA SUNDBERG | 2009-05-15 12:26:44

Vilken samling energiska, glada o goa kvinnor... Men nu är det min lunch som hägrar. Mvh Margareta

Margareta | 2009-05-15 11:16:46

Receptet...var dig själv, älska dig själv som du är och plötsligt kan sopsäcken blir en baljettklänning och vinkuddarna lyfter dig till onanade höjder:-)...Monika, du är faktiskt delägare i mitt kök...du har ju inte varit där ..än:-)

TKB | 2009-05-15 11:12:55

Receptet...var dig själv, älska dig själv som du är och plötsligt kan sopsäcken blir en baljettklänning och vinkuddarna lyfter dig till onanade höjder:-)...Monika, du är faktiskt delägare i mitt kök...du har ju inte varit där ..än:-)

TKB | 2009-05-15 11:12:55

Annika! Åh, visst försöker jag men eftersom jag har ett "drag av Florence" sätter jag mig själv i sista hand alltför många gånger! Däremot har du rätt i att jag har mycket energi och tänker oftast positivt och det räddar mig förstås! Mitt råd till dig är enkelt, ta vara på din humor, det ser jag ju i din kommentar att du har, och prova med att tänka på det du har runtomkring dig som gör dig glad! Det gör dig stark! Lycka till:)! Millan! Inga ouppnåeliga saker du önskar, gör det;)! Jag undrar bara...kommer du inte att sakna barnen? TKB! Du verkar ha vår lösning, leva i nuet, göra vad du vill bland vinkuddar och sopsäckar...kan vi få receptet? Ja,,,eftersom jag tycks äga ditt kök;)! Er Monika

monika | 2009-05-15 11:00:07

Det är just det som är så härligt med livet...att leva i nuet, mera av det!! Annika - tänk på det som ger dig mest glädje och energi och mindre fokus på det som inte finns.. Millan ÅK IVÄG!!och visst är hon fin och duktig "vår Monika":-) och inte prata om all mat......plötslig är det någon annan som "äger mitt kök"

TKB | 2009-05-15 10:39:45

Det är just det som är så härligt med livet...att leva i nuet, mera av det!! Annika - tänk på det som ger dig mest glädje och energi och mindre fokus på det som inte finns.. Millan ÅK IVÄG!!och visst är hon fin och duktig "vår Monika":-) och inte prata om all mat......plötslig är det någon annan som "äger mitt kök"

TKB | 2009-05-15 10:39:45

Monika :-) Ja, visst är det härligt med tankar/drömmar!? Ibland skulle jag vilja åka iväg en vecka utan barn/man till solen och varför inte bara träna/äta vegetariskt och kanske ett glas vin ;-)då!! Det viktigaste är nog att inte STRESSA för mycket...... Jag är superduper glad idá, du är på tv4 nu och lagar mat! ha en härlig dag! Tjing solstråle!!

millan | 2009-05-15 09:54:30

ha, ha, ha - vilken underbar tanke och jag undrar - är det inte det du gör Monika, lever precis som du vill. det intrycket har jag och jag skulle behöva din livscoachning om hur jag ska göra för att få ett lika blomstrande liv. just nu har ett starkt positivt tänkande brytits ned och jag känner mig som en svag kvinna. jag delar flera av dina intressen, matlagning förstås, dans, kreativitet, barn, örter osv. har också en "svår" sambo om jag får låta underförstå att tommy b är svår, förlåt om du inte håller med. vi är precis som du beskrev i en intervju - jag är i ständig rörelse, han sitter gärna och tänker, ha, ha (han är musiker). fan, hur får jag fart på min blomstrande tillvaro monika?

annika | 2009-05-15 09:27:07

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *