NU ÄR VI ÖVERENS!

18 maj - 2009 | 21 kommentarer

Jaa, så är det!  Frankensteinarna och jag har hittat hem. Jag fick mina ”guldstreck och andra livfulla härligheter” i min bok:)! Och Frankensteinarna fick strecken så raka som det gick;)! Men även Frankensteinarna sken faktiskt som solar idag när vi skildes åt…så…skam den som ger sig;)!

Ett litet, litet smakprov ska ni väl ändå ha:)!

img_5911

img_5912

Tjoho, nu längtar jag till Jul;)!


TKB! ;)! Maud! Kul! och ni har ju nästan varit med hela vägen allihop! /Monika

monika | 2009-05-19 21:02:03

Det ser verkligen fint ut, Monika. Jag längtar inte direkt efter julen men efter din julbok längtar jag minsann. /Maud

Maud | 2009-05-19 20:57:04

Monika - kunde inte sagt det bättre:) och fjäder i hatten att ni är överens!

TKB | 2009-05-19 15:01:30

Monika - kunde inte sagt det bättre:) och fjäder i hatten att ni är överens!

TKB | 2009-05-19 15:01:30

Margareta och Millan! Tack! Och låt oss njuta nu av syrener och champagne;)! /monika

monika | 2009-05-19 14:43:38

Jag längtar redan lite efter julen.......till dina julrecept! Hoppas Du har en signering på Nk!!Jag kommer!!!!Gud vá jag tjatar........ Bra kämpat alla inblandande m julboken....:-)!! Ja, du måste fira m champagne ! Ha en härlig dag!! Tjing!

millan | 2009-05-19 07:58:15

Grattis M, men andas nu in doften av syren o liljekonvalj. Hösten o julen kommer ju alltid ändå. Mvh Margareta

Margareta | 2009-05-19 07:28:52

Grattis M, men andas nu in doften av syren o liljekonvalj. Hösten o julen kommer ju alltid ändå. Mvh Margareta

Margareta | 2009-05-19 07:28:52

Cecilia! Tyvärr, ingen champagne....fotbollskörningar! Boken kan du ha i ditt kök redan i september;)! Elin Maria! Hurra för Anci! Cath! Allt du önskar finns där....bokmässan är 24-27 september! Helena! Såklart ni ska få vissa fördelar här;)! Och visst bär jag på ett par hemligheter.... Lillemor! Som sagt...snart har jag förhoppningsvis något glädjande att berätta:)! Ingrid! Tack! Och så klart att jag inte vill hoppa över sommaren....men set ska bli fantastiskt kul när boken kommer! /Monika

monika | 2009-05-19 06:41:34

GRATTIS Monica vad härligt:) Jag stämmer in i hyllningarna till dig. Du verkar då vara en "super"-kvinna - Vi behöver många....:) Jag håller med om allt och längtar efter boken och att göra recepten men den sista meningen Monica... Jag hoppas sannerligen det är med en "touch av ironi" du skrev den för jag längtar till sommaren allt vad nu det kan ge. Carpe diem allihopa!

Ingrid | 2009-05-19 06:22:44

GRATTIS Monica vad härligt:) Jag stämmer in i hyllningarna till dig. Du verkar då vara en "super"-kvinna - Vi behöver många....:) Jag håller med om allt och längtar efter boken och att göra recepten men den sista meningen Monica... Jag hoppas sannerligen det är med en "touch av ironi" du skrev den för jag längtar till sommaren allt vad nu det kan ge. Carpe diem allihopa!

Ingrid | 2009-05-19 06:22:44

Grattis!!! Vad härligt att den är klar.Ser framemot boken.Så nu har du säkert något nytt projekt som står på tur.Ja du har energi som få. Jul är en underbar högtid.Längtar redan,men skall väl ha lite sommar först fast idag har vi höst. Många grattis hälsningar Lillemor

Lillemor | 2009-05-18 21:18:53

Hej Monika, Härligt kämpande med din julbok. Nu antar jag att du har nya utmaningar att se fram emot. Värt helt klart att fira med en flaska riktig champagne, det gäller att alla tillfällen i akt!!! Så får vi som läser din blogg ge oss till tåls och köpa boken när den kommer ut. Utgår ifrån att du håller oss informerade om när det sker under hösten. Kanske möjligheten att få signerad finns med i planerna så där i lagom tid innan julruschen sätter in........ Hälsningar Helena Ps Reportaget i tidningen Tove om dig var trevligt. Ds

helena | 2009-05-18 21:10:53

Hej Monika, Härligt kämpande med din julbok. Nu antar jag att du har nya utmaningar att se fram emot. Värt helt klart att fira med en flaska riktig champagne, det gäller att alla tillfällen i akt!!! Så får vi som läser din blogg ge oss till tåls och köpa boken när den kommer ut. Utgår ifrån att du håller oss informerade om när det sker under hösten. Kanske möjligheten att få signerad finns med i planerna så där i lagom tid innan julruschen sätter in........ Hälsningar Helena Ps Reportaget i tidningen Tove om dig var trevligt. Ds

helena | 2009-05-18 21:10:53

Du har väl beställt en rejäl upplaga, eftersom vi bloggläsare kommer ösa böcker över våra nära & kära till jul?!? Jag ska förhoppningsvis vara på bokmässan i Gbg och köpa färska exemplar... när är den?? Almanacken kommer att vara min ledstjärna, det är jag övertygad om. Ser fram emot alla underbara recept och härliga bilder på både mat & människor. Sist men inte minst ser jag fram emot Mickes medverkan :) Såg att han gör reklam för Efva Attlings smycken - där är han inte heller fel.... En bra karl den där Micke P. Hälsa Sanna att hon ska vara rädd om den guldklimpen :) Fira att boken nu verkligen är på G!!

Cath | 2009-05-18 20:18:50

HEJ MONIKA ! LÅT OSS FIRA DIG SÅ HÄR PÅ ERIK-DAGEN DU ÄR VÄRD EN MEDALJ. DU VET VARFÖR......FÖR 2 ÅR SEN FICK JAG EN FÖR DEN LÅNGA TJÄNSTEN INOM STADEN & I ÅR HEDRAS MIN VÄN ANCI FÖR SINA MÅNGA ÅR. HURRA FÖR ER BÅDA. I MORGON SMÄLLER DET I STADSHUSET. GRATTIS !

ELIN MARIA SUNDBERG | 2009-05-18 18:58:23

GRATTIS!!! Nu får du fira i kväll:) Champagne låter som något obligatoriskt vid en målgång som denna;) Bilderna ser verkligen jättehärliga ut. Och med din bok är ett antal julklappar nu redan "i hamn" för mig. Har väl aldrig tidigare hänt redan i maj. Själv vill jag ha boken innan jul så jag kan använda den hela december:) Ha en härlig kväll och njut av både dagen och vår härliga vår även om det regnar som sjutton i kväll. Tända ljus och brasa till champagnen ;)?

Cecilia | 2009-05-18 18:19:15

GRATTIS!!! Nu får du fira i kväll:) Champagne låter som något obligatoriskt vid en målgång som denna;) Bilderna ser verkligen jättehärliga ut. Och med din bok är ett antal julklappar nu redan "i hamn" för mig. Har väl aldrig tidigare hänt redan i maj. Själv vill jag ha boken innan jul så jag kan använda den hela december:) Ha en härlig kväll och njut av både dagen och vår härliga vår även om det regnar som sjutton i kväll. Tända ljus och brasa till champagnen ;)?

Cecilia | 2009-05-18 18:19:15

Lena A och Maria! Det var ju såklart meningen att ni skulle bli sugna och redan nu bestämma era julklappar;) Tills dess får vi njuta av allt det ni radar upp;)! /monika

monika | 2009-05-18 18:06:02

Härligt! Då vet vi att vi har något att se fram emot i höstrusket när vinden viner runt knuten :-) Nu får vi njuta av alla vårfester och grillkvällar i solnedgången...

Maria | 2009-05-18 17:59:37

Monika! Vad roligt med julboken och att du fick som du ville,men det brukar du väl få;)) Faktiskt blir man ännu mer nyfiken när man ser dessa glimtar,smart av dej;) och det är kul att ha något att se framemot hösten. Men nu blommar liljekonvalj,styvmorsviol,förgätmigej m.m. njut..../Lena

Lena A | 2009-05-18 17:41:51

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *