INTE GLAD I DAG!

28 maj - 2009 | 29 kommentarer

Neeej, i dag är jag inte glad. För det mesta brukar jag kunna rycka upp mig men inte i dag! Tog en låååång proomenad i ösregnet och storstädade huset. Nu klarnar himlen upp och huset är rent, men jag är fortfarande ”down”….

Dags att hämta barn och rycka upp sig i alla fall!


Maud! Semester har aldrig varit min starka sida.....;)! /Monika

monika | 2009-05-29 18:25:39

Jag tror du behöver semester! Du jobbar och flänger och far så det är inte konstigt om du blir trött och slut. Eller också är det hormonerna. Jag brukar ofta "skylla" på dem när jag är nere. Sköt om dig i helgen! /Maud

Maud | 2009-05-29 16:05:28

Tusen tack alla fina människor för att ni bryr er, skönt att ni finns därute:)! /Monika

monika | 2009-05-29 10:06:07

Tusen tack alla fina människor för att ni bryr er, skönt att ni finns därute:)! /Monika

monika | 2009-05-29 10:06:07

Bakom molnen finns solen... Idag är en ny dag;) Stor kram

Inger | 2009-05-29 07:16:33

Stor kram från mig också. Det går väl lite upp och ner i livet och med humöret för oss alla. Det går ju inte att vara på topp hela tiden. Pauser behövs ibland. Jag försöker lära mig att lyssna på kroppen och reagera på signalerna jag får. Det där skulle jag ta som en signal att ta det lite lugnt ett tag - minska på intrycken lite för att komma tillbaks starkare en annan dag. Hoppas du har sovit gott och att allt ser lite ljusare ut när du vaknar. Njut av det fina vädret som ska vara på väg till helgen!!

MonicaS | 2009-05-29 02:10:33

Bigge! Jag reagerade exakt lika som du! Otroligt underligt, men det har väl även det en förklaring. Natti natti till alla er på bloggen...det blir en ny morgondag.

Biggan | 2009-05-28 22:15:13

Ryck upp dig? FY, ett så banala tillrop till en känd eller okänd medmänniska som känner sig låg. Det ÄR helt OK och verkligen inte fult att vara låg ibland. Bamsekram och hoppas du Monika kan sova gott! B

Bigge | 2009-05-28 21:53:53

Även du alltså. Själv brukar jag följa Scarlett o`Haras devis "tomorrow is another day". Ser att andra också är inne på den banan. Här hejar vi alla på dig Monika, oavsett om du är uppe el nere. Du är en av oss - och det är faktiskt det finaste man kan vars, så det så! /Lena

Lena Pe | 2009-05-28 20:42:05

Monika, Stor Björnkraaaam till Dig! Ta en varm dusch sedan gråt en skvätt och avsluta med en liten päroncocnac och mörk choklá vet já! Tänk på ALLA andra dagarna Du är tipp-topp, ngn dag får man vá lite låg men jag tror Du inte tillåter det själv! Sedan när Du såg dina fina barn,ja då kändes det nog lite bättre! Trevlig kväll och en härlig dag imorgon ;-)tror Du behöver mycket sömn och att Du inte är riktig kry efter halsonda och hade du inte feber ox´å!? Tack för att Du gör mig glad så ofta med dina goda matrecept/energi! Ciao!

millan | 2009-05-28 20:23:36

Monika, Stor Björnkraaaam till Dig! Ta en varm dusch sedan gråt en skvätt och avsluta med en liten päroncocnac och mörk choklá vet já! Tänk på ALLA andra dagarna Du är tipp-topp, ngn dag får man vá lite låg men jag tror Du inte tillåter det själv! Sedan när Du såg dina fina barn,ja då kändes det nog lite bättre! Trevlig kväll och en härlig dag imorgon ;-)tror Du behöver mycket sömn och att Du inte är riktig kry efter halsonda och hade du inte feber ox´å!? Tack för att Du gör mig glad så ofta med dina goda matrecept/energi! Ciao!

millan | 2009-05-28 20:23:36

Ja ibland känns det bara så.Önskar dig lite solsken och bara vara och tänka på dig själv. Du bjuder så mycket av dig till alla,fattar inte hur du hinner.Men du är nog så som person. Hoppas det känns bättre i morgon. Många solskenskramar från Lillemor.

Lillemor | 2009-05-28 19:52:32

Kram på dig Monica! Detta visar bara att du är mänsklig och inte en outtömlig källa på glädje, inspiration, kreativitet och "fixar allt i alla lägen". Även du måste få ha en sådan här dag emellanåt. //Catharina

Catharina | 2009-05-28 19:48:36

Upp med humöret :-) När jag är nere - brukar jag tänka på att tillstånd smittar! Och vem vill man bjud på den där dåliga humöret ?? INGEN! Så de är bara å tänka om. :-) //Malin

svartmalin | 2009-05-28 19:30:42

...och förresten, det är säkert bara en helt vanlig PMS - inget att oroa sig för!! Och så fort "the bottom is nådd",så är du på väg upp igen! har det inte redan vänt, gå genast till sängs, dra täcket över huvudet, gråt en skvätt och kräv att få vara ifred! Säg till Thommy att du måste tänka på ditt TV-program eller något....och han får sköta ruljansen själv ikväll! :-)

Susanne | 2009-05-28 19:03:17

...och förresten, det är säkert bara en helt vanlig PMS - inget att oroa sig för!! Och så fort "the bottom is nådd",så är du på väg upp igen! har det inte redan vänt, gå genast till sängs, dra täcket över huvudet, gråt en skvätt och kräv att få vara ifred! Säg till Thommy att du måste tänka på ditt TV-program eller något....och han får sköta ruljansen själv ikväll! :-)

Susanne | 2009-05-28 19:03:17

Sweetie! Deppa inte - allt kan bli mycket värre!! ;-)

Susanne | 2009-05-28 18:56:06

MONIKA, DU MÅSTE VARA LITE SNÄLL MOT DIG SJÄLV OCKSÅ. TILLÅT DIG VARA LÅG. DELS VÄNDER DET ÖVER TID, DELS ÄR DET OCKSÅ EN DEL AV LIVET. KANSKE VET BARA DU VARFÖR ?? OCH IBLAND BEHÖVER MAN INTE ANALYSERA ALLT & ENS FÅ SVAR. SOM EN HÄNDELSE FANN JAG BOKEN HÄR, SOM GAV EN TANKE VID BLOTTA TITELN : " ATT MÅ DÅLIGT ÄR EN BRA BÖRJAN. " EN BOK OM DEN OBEGRÄNSADE MÄNNISKAN AV : BENGT STERN. SKULLE KUNNA VA NÅT ?? JAG KÄNNER, ATT " DET KOMMER TILL DIG. " LITE TÅLAMOD FÅR DU HA. JAG KAN INTE TRÖSTA, MEN KÄNNA MED DIG. KRAM.

ELIN MARIA SUNDBERG | 2009-05-28 18:44:08

Ibland är dagarna bara GRÅ, även om så solen skiner. Ibland hittar man inte anledningen, även om den tycks tydlig. Ibland finns ingen anledning, även om man verkligen ville finna en. Ibland blir det mycket bättre efteråt, även om man otåligt väntat. Kram till dig!!

Bigge | 2009-05-28 18:19:02

Ibland är dagarna bara GRÅ, även om så solen skiner. Ibland hittar man inte anledningen, även om den tycks tydlig. Ibland finns ingen anledning, även om man verkligen ville finna en. Ibland blir det mycket bättre efteråt, även om man otåligt väntat. Kram till dig!!

Bigge | 2009-05-28 18:19:02

Hej alla goa bloggare, det värmer till och med mig att se att så pass många känner medkänsla i dag. Allt är inte yta och finisch. Klart vi reagerar positivt, fastän du Monika är "låg" i dag, det är just det där mänskliga draget hos dig som gör att vi blir berörda! Tänk så många dagar som du har piggat upp oss här på bloggen, delat med dig och förgyllt våra vardagar med både kloka ord och kommentarer, och spridit både bladguld och obesprutade rosenblad in över vår tillvaro! Du kan vara stolt över den ärliga människa du är Monika!!!!!!!!!

Biggan | 2009-05-28 18:10:44

Det är tillåtet att känna så. Du är ingen sämre människa för de´. Kramar Margareta

Margareta Widell | 2009-05-28 18:05:08

härligt när folk bjuder på sig själva och vågar visa andra sidor än den glada, tack fina monika. livet består av ups and downs...en riktigt god måltid med tända ljus skapar glädje ...

annika | 2009-05-28 17:53:37

Kan du så kan jag - vår gemensamma devis funkar även idag. Trist när dessa dagar kommer, men det visar ju att vi bara är människor allihopa - även du! Ur allt ont kommer något gott. Låt regnet och deppen segra idag, så kommer du snart tillbaka igen. Nu är du min "mentor" ännu mer.... Kram från Lund/ Åsa

Åsa | 2009-05-28 16:29:13

Usch ja, vissa dagar är man helt enkelt inte särskilt uppåt även fast man inte kan hitta någon egentlig orsak. Tillhör väl livet antar jag och jag tror faktiskt att det kan ha något gott med sig - man sätter ju värde på alla dagar då man mår bra när man vet hur "lissna" vissa dagar kan vara. Ta hand om dig i kväll, ät något gott, drick lite vin, gå ut och dofta på en syrenbuske (kan man inte bli annat än väl till mods av) och gör något du brukar tycka är roligt eller mysigt! I morgon är det en ny dag och då mår du säkert bättre:) Stor kram på dig!!!

Cecilia | 2009-05-28 16:27:05

OH Monika!!! Kan bara skicka dej en STOR kram till tröst och hoppas det snart går över. Det där "majhelvetet" tär på en ;). Försök hitta lite egentid mellan varven.Hälsn Lena.

Lena A | 2009-05-28 16:14:30

Ja, så kan man känna sig vissa dagar. Hoppas att du mår bättre när du har hämtat barnen, kommer hem till ett nystädat hus och himlen klarnat upp . K Heléne

Heléne | 2009-05-28 15:44:09

Här kommer en STOR VARM KRAM!!!!!!!!!! Jag vet hur du menar, vissa dagar så är det bara så och allt känns off ;O( Men efter regn kommer alltid solsken och i morgon är en annan dag så då kanske det känns bättre? Men man måste få dippa lite också för man kan inte alltid ligga på topp! Kram

Cat | 2009-05-28 15:30:56

Kära Monika! Känner igen mig, vissa dagar är mer gråa, inte hjälper det då om omgivningen tycker man bör rycka upp sig... Man får nog bara "gilla läget" och aceptera, försöka knaggla fram till ruta två, till slut vänder dysterheten som genom ett trollslag. Det är alltid mörkast före gryningen.... Och inte tusan tänker man i just det gråskaliga läget, oj vad jag har mycket at vara tacksam för osv. Man bara ÄR och det räcker. Varma tankar till dig, du duktiga, naturliga, generösa människa, inte skall du behöva vara down!!!!

Biggan | 2009-05-28 14:56:28

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *