INTERVJU, TANDLÄKARE, SKIDOR OCH MAMMA RESTE HEM!

1 juni - 2009 | 18 kommentarer

Morgonen började med en intervju för en tidning som kommer i augusti och då slår det mig hur kort faktiskt sommaren är!(Redan innan den egentligen börjat!)

Dags för tanden igen…..!

Och nästan ännu värre, Williams skidor som jag reklamerade under vårvintern ”dyker plötsligt upp” när jag städade förrådet igår….har totalt glömt bort att åka tillbaka med dem. Må nu Gud vara med mig att jag fortfarande får lämna tillbaks dem!

Och idag reser mamma hem!


Japp, lite fräcka bör vi alla vara...även i häxvärlden:-) eller överlever vi inte! ser bara på historiken....

TKB | 2009-06-02 09:14:12

TKB! Jag visste väl att du var en häxa på riktigt....! Lägga beslag på en hel månad - helt olovandes!!! Det är fräckt! ;-)

Susanne | 2009-06-02 08:41:35

Millan! Ett försök till får tanden.....och visst, det var en syn med mig och skidorna men allt gick bra:)! Margareta! Jaa! Det är så vi ska leva;)! TKB! Trodde det.....och nej, jag har inte tid med fler tandläkarbesök även om just min tandläkare är väldans trevlig:)! /Monika

monika | 2009-06-02 07:58:48

Susanne Det gjorde jag;)..har haft underbar maj och ser fram emot juni!! Monika Var inte du klar med tanden?Sånt har du ju inte tid med... och idag är det perfekt väder för att jobba inomhus -life is good;-)

TKB | 2009-06-02 07:47:02

HÄR OCH NU !!! tror jag är bäst. Kram till alla Margareta

Margareta | 2009-06-02 07:12:14

HÄR OCH NU !!! tror jag är bäst. Kram till alla Margareta

Margareta | 2009-06-02 07:12:14

Rackar´s tand Monika :-) som krånglar, men tur att Du är hemma och kan få tandvård av "din"tandläkare! Vad kul det hade sett ut om Du gick med ett par skidor över city idá...24 grader och het sol!? ;-)....kul syn!!! Nu tjejer får vi sikta in oss på Monika´s midsommarmat...jag kan tycka att det är lite sorgligt m midsommar för då har väl halva sommaren redan gått!? (snyft) Ha det så bra alla!! Tjing!

millan | 2009-06-01 21:01:12

Susanne! Det undrar jag med!!!!! /Monika

monika | 2009-06-01 19:28:18

Jag säger bara: VEM STAL MAJ????

Susanne | 2009-06-01 18:58:48

In grid! Imorgon ska det tydligen bli kallt! Maud! Underbart! Tack, tack:)! Biggan! Ha, ha...du kommer att ha en del att ta igen när du kommer hem.-....;)! Bigge! Precis så ska det vara, gott och du lägger till det du vill! Det tål mina recept och det är det som är bra recept;)! '/Monika

Monika | 2009-06-01 18:47:25

Har just avslutat en liten delikat kvällsmat med mannen min i trädgården. Provlagade din Västerbottenpaj för en större tillställning på torsdag. OJ, jag säger bara OJ SÅ GOD! Jag har alltid gjort pajdegen i matberedare, men jag hackade och nöp ihop. Skillnad? Sprödare kanske. Anyhow - utsökt! Gör flera pajer till torsdag och nöjer mig nog med röd stenbitsrom. OK?

Bigge | 2009-06-01 18:10:58

Redan juni månad, jag håller med, allt går i ett rasande tempo, inte bara årstiderna som numera flyger fram....även åren. Jag tycker jag är i gränslandet mellan sensommar/höst i ålder räknat, och då jäsiken...när livs-året kommit till senvintern, ja då är det finito, o inget nytt "år"Något jag borde tänka på att ha i sinnet dagligen, att ta vara på VARJE Dag(Är less på uttrycket Carpe Diem, men vadå det är ju samma sak) I morgon bitti reser jag upp till min fäbovall i Jämtland stannar 10 dagar och andas in mängder av syre! Jag tror det var Millan som en gång sa, man blir beroende av din blogg Monika, jag instämmer, känner redan av en svag abstinens....10 hela dagar!...ute i vildmarken. Sköt om er och njut av de fina dagarna som nu finns framför oss. Hoppas du fick ordning på din krånglande tand i dag Monika! Fick du föresten någon diaplac-tablett, som jag tipsade dig om, av din tandl i påskatider?? Kram

Biggan | 2009-06-01 18:10:24

Redan juni månad, jag håller med, allt går i ett rasande tempo, inte bara årstiderna som numera flyger fram....även åren. Jag tycker jag är i gränslandet mellan sensommar/höst i ålder räknat, och då jäsiken...när livs-året kommit till senvintern, ja då är det finito, o inget nytt "år"Något jag borde tänka på att ha i sinnet dagligen, att ta vara på VARJE Dag(Är less på uttrycket Carpe Diem, men vadå det är ju samma sak) I morgon bitti reser jag upp till min fäbovall i Jämtland stannar 10 dagar och andas in mängder av syre! Jag tror det var Millan som en gång sa, man blir beroende av din blogg Monika, jag instämmer, känner redan av en svag abstinens....10 hela dagar!...ute i vildmarken. Sköt om er och njut av de fina dagarna som nu finns framför oss. Hoppas du fick ordning på din krånglande tand i dag Monika! Fick du föresten någon diaplac-tablett, som jag tipsade dig om, av din tandl i påskatider?? Kram

Biggan | 2009-06-01 18:10:24

Såg midsommarkalaset i går kväll och kan bara säga "Du är bäst" till dig. Skickar med ett litet mums också! Mums vad gott! /Maud

Maud | 2009-06-01 17:21:08

Ja vi måste njuta mer, tiden går alldeles för fort. Känns så just nu! Jag vill bara "hålla i"(o det hårt) Maj-Juni-Juli, funkar aldrig, haha, men det är ju fint på hösten förstås med men "stoppa tiden" nu nån:) Ha en bra vecka!

Ingrid | 2009-06-01 13:12:52

Jaa Lena Pe! Det var just så jag tänkte, inte klokt! /Monika

monika | 2009-06-01 11:22:52

Visst är det nästan skrämmande hur fort sommaren går... Satt i helgen och kollade/fyllde i min almanacka. Hela året längtas det efter den här tiden och vips så är den förbi... Så mycket som ska hinnas med. Maj går fort, sedan eskalerar det allt mer. Första juni idag, nedräkning mot semestern kan börja. Måste passa på att njuta här och nu. /Lena

Lena Pe | 2009-06-01 11:18:50

Visst är det nästan skrämmande hur fort sommaren går... Satt i helgen och kollade/fyllde i min almanacka. Hela året längtas det efter den här tiden och vips så är den förbi... Så mycket som ska hinnas med. Maj går fort, sedan eskalerar det allt mer. Första juni idag, nedräkning mot semestern kan börja. Måste passa på att njuta här och nu. /Lena

Lena Pe | 2009-06-01 11:18:50

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *