IDAG BLIR DET EN DAG MED CECILIA!

5 juni - 2009 | 7 kommentarer

Sista dagen att jobba med Cecilia min fina redaktör och julboken….men jag är rädd att hon blir förtvivlad. Min kreativa ångest satte igång för några dagar sedan och det resulterade i rejäla omflyttningar….bara nu inte hennes kommatecken flyttat på sig också;)!


Bigge! Underbart:)! /Monika

monika | 2009-06-06 12:55:31

I kväll din potatissallad med jordgubbar till korvar från Heberleins i Förslöv. UTSÖKT kombination.

Bigge | 2009-06-05 21:10:36

Cecilia! Ge dig aldrig! Det du känner är rätt, jag vet;)! Charlotte T! Lycka till med bjudningen imorgon och jag lägger ut bollarna...så fort jag hinner.. /Monika

monika | 2009-06-05 17:15:51

Hej! Ojojoj! Vad gott o läcker din buffé såg ut! Önska att man fick vara med... Kan du vara snäll och lägga ut recept på färskostbollarna med soltorkade tomater och gräslök. Eller finns dom redan på recept i ngn av dina böcker o jag har missat det? Ha en toppenfin nationaldag imorgon! Ska ha gäster o bjuda på grillbuffé o marängtårta med grädde och jordgubbar (svenska förstås!) Mvh Charlotte

Charlotte T. | 2009-06-05 16:17:18

Hej! Ojojoj! Vad gott o läcker din buffé såg ut! Önska att man fick vara med... Kan du vara snäll och lägga ut recept på färskostbollarna med soltorkade tomater och gräslök. Eller finns dom redan på recept i ngn av dina böcker o jag har missat det? Ha en toppenfin nationaldag imorgon! Ska ha gäster o bjuda på grillbuffé o marängtårta med grädde och jordgubbar (svenska förstås!) Mvh Charlotte

Charlotte T. | 2009-06-05 16:17:18

Stort skratt :) Är precis mitt i en våg av kreativ ångest själv just nu, tog en paus för att samla tankarna och gick in på din blogg och vad ser jag ... en till i samma situation fast du verkar ha kommit ur din ångestvåg. Grattis! Finns det ingen som kan stoppa en när man börjar peta i det som redan är bra, eller på gränsen till det som är perfekt?!? Ibland önskar jag verkligen det. Har någon några knep? Men det är väl så med oss som ska ha allt exakt som vi vill ha det! Det ska vara perfekt och det går inte att lämna det när det "bara" är bra till 95%. Särskilt när man ser hur det skulle kunna bli bättre. Det är bara att satsa allt så man blir nöjd! Nu ska jag fortsätta stuva om och vara kreativ. Lycka till med dagen, omflyttningarna och alla kommatecken!

Cecilia | 2009-06-05 12:20:35

Stort skratt :) Är precis mitt i en våg av kreativ ångest själv just nu, tog en paus för att samla tankarna och gick in på din blogg och vad ser jag ... en till i samma situation fast du verkar ha kommit ur din ångestvåg. Grattis! Finns det ingen som kan stoppa en när man börjar peta i det som redan är bra, eller på gränsen till det som är perfekt?!? Ibland önskar jag verkligen det. Har någon några knep? Men det är väl så med oss som ska ha allt exakt som vi vill ha det! Det ska vara perfekt och det går inte att lämna det när det "bara" är bra till 95%. Särskilt när man ser hur det skulle kunna bli bättre. Det är bara att satsa allt så man blir nöjd! Nu ska jag fortsätta stuva om och vara kreativ. Lycka till med dagen, omflyttningarna och alla kommatecken!

Cecilia | 2009-06-05 12:20:35

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *