SNÄLLA MAMMA KAN VI BAKA PIZZA?

13 juni - 2009 | 5 kommentarer

Frågade Beata när det blivit bestämt att Carl-Johan och Leon skulle komma hem hit och leka idag.

-Javisst, svarar jag (och känner mig som världens snällaste mamma…) Nu ligger degen här på jäsning och barnen kan knappt bärga sig tills den är klar att baka ut!

img_6079

Återkommer med slutresultat:)!


TKB! Tack..och väntar med spänning på vintipsen;)! /Monika

monika | 2009-06-14 11:21:18

Monika Kan bara hålla med Biggan..du måste vara världens bästa mamma.....och matkreatör;) Nu har du sålt 2 böcker...jag kommer att "hänga på låset" när boken kommer ut..och sedankan jag försöka att "para ihop" rätt vin med din mat:-)

TKB | 2009-06-14 09:28:14

Bigge! Åh, så underbart att du tycker det! särskilt som jag så ofta känner att jag inte räcker till...men du har alldeles rätt i att våra barn är väldigt fina människor:)! Charlotte T! Tack för tipset! Jag har hört talas om stenen förut men aldrig provat och nu blev jag väldigt sugen! Och tack för komplimangen,,,den värmer och då har jag sålt en bok nu;)! /Monika

monika | 2009-06-13 14:46:05

Låter gott! Tänkte tipsa om en helt underbar sak vi köpte nämligen en pizzasten! Gör vanlig kalljäst deg. Förbered grillen o lägg kol el briketter i en ring runt grillens kant. Tänd på och när glöden börjar bli bra så läggs pizzastenen på gallret. Värm stenen ca 10-15 minuter och kavla därefter ut en dag o lägg på stenen och sen fyllning. På med locket på grillen och baka i 10-15 minuter. Blir otroligt gott och tillagningen blir rolig! Kan användas i vanlig ugn också! Ja ett litet tips iallafall som jag kan dela med mig av. Du är ju så duktig i allt!Ha det gott! Längtar till att din bok går att köpa!!! Mvh Charlotte

Charlotte T. | 2009-06-13 14:13:58

Du låter som en FANTASTISK mamma om och om igen på den här bloggen. Era barn måste vara trygga och härliga små (nå ja halvstora) människor.

Bigge | 2009-06-13 13:25:36

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *