VI KLARADE BÅDE VÄDRET OCH SMÅ GRODORNA!

20 juni - 2009 | 4 kommentarer

Vilken fest! Helt ofattbart att människor kan komma klockan 2 och gå hem klockan 2, ja lite senare (eller säger man tidigare då på morgonkvisten?) till och med;)!

Vi hade hur trevligt som helst och jag fick massor med beröm för sillarna, (de godaste sillarna de ätit;)!) bra grillväder (tur för vi var alldeles för många för att gå in!), nytt beröm för desserten, (jordgubbs- och raberberpajen ni vet….gånger 8!) vinst i fotbollen, (så klart!) men tyvärr förlust i brännbollen,,,,(visserligen bara med 3 poäng, men ändå!) har aldrig skett förr att Djurgårdarna förlorar mot dem från stan!!!!

Det är ju något enastående med festerna kring jul och midsommar.  Barnen är i centrum och vi vuxna blir som barn….

Höjdpunkten är dansen och Midsommarstången förstås! Och den bara måste herrarna resa!

img_6108

Men Thommy blir inte nöjd, den står inte rakt och då ber han Staffan att ”fixa kilarna” med sina dyrbara pianofingrar….givetvis pekar Staffan bara….han vill ju naturligtvis inte få fingrarna krossade av en midsommarstång,)!

img_6109

Sen dansas det…….

Sill och grill….

Dags för brännboll och jag är taggad till tusen…..(vinnarskalle!)!

img_6125

Men kolla bara mig och Bea när vi varvar!

img_6124

…..och jag när jag glider in själv efter ett halvtaskigt slag….

img_6123

Sedan blir det protester mot domaren…..Vi har ju ALDRIG förlorat!

Domare Per hade det inte lätt med oss……

img_6116

Dessert och mys…. och det som verkligen är Midsommar, barn på filt! Rakel, Isak och Beata….

img_6112

Sen gick det bättre på fotbollen, Ewa-Marie och jag är hur nöjda som helst;)!

img_6141

Och hur glad blev jag inte för den underbara parmesanosten och peston som Nicco och Åse hade med sig ända från Italien!

img_6103


Elin Maria! Helt rätt, inget mer att begära,,,just nu bara att Tussan kommer tillbaka..... Biggan! Japp, det är mitt fynd från Indiska och ha, ha roligt med din dotters klänning som fick bli klädsel till jakt;)! Lena A! Åh, tack:)! Imorgon bär det av till Marstrand och det ska bli underbart med salta dopp och havskräftor. Nu har vi bara sorg i huset för Tussan är borta! /monika

monika | 2009-06-21 11:18:37

Monika! Så fin du var i håret och klänningen var också jätte-söt. Härliga bilder från ett riktigt svenskt midsommarfirande. Nu hoppas jag du är på väg till Västkusten för här skiner solen och havet är lugnt och det är alldeles underbart:) // Lena

Lena A | 2009-06-21 09:28:42

Åh! Precis så!!! Jag blir helt lyrisk!! Så trevligt, svenskt och trivsamt, allt utstrålar glädje och gemenskap! Undrar om det var ditt fynd från Indiska Monika, den vackra klänningen i vitt du har på dig? Min dotter köpte exakt en sådan i Sundsvall, hade tänkt ha den på ett bröllop, impuliv som hon är, tills hon kom at tänka på, visst ja inte vitt på bröllop. Vad gör hon då min kreativa dotter, jo hon färgar den i grått...tablå,de infällda spetsarna blev rosa!!!!! Den såg inte så ljuvlig ut längre, den fick gå till de sälla jaktmarkerna... Fortsatt trevlig sommar!

Biggan | 2009-06-20 21:57:55

MEN HEJ OCH GOD FORTSÄTTNING ! DET DÄR VAR VÄL UNDERBART. VERKLIGEN TJOHEJ & KLACKARNA OM INTE I TAKET, SÅ PÅ BANAN. DUKTIGA VAR NI JU OCH ROLIGT VERKADE NI HA. VAD MER BEGÄRA ??

ELIN MARIA SUNDBERG | 2009-06-20 21:14:09

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *