KATASTROF OCH DRAMATIK!

21 juni - 2009 | 11 kommentarer

I natt har Rakels hamster Tussan rymt från sin bur och hon är otröstlig. Det är så sorgligt…

Var hittar vi Tussan i ett gammalt hus som vårt som har kryphål i varenda hörna? Ett tips någon…..??!!


Åh, Cecilia! Hon har kommit tillbaka:)! /Monika

monika | 2009-06-22 09:25:45

Så hemskt för er och stackars Rakel! Jag har inte mycket att tillägga efter alla fina hamstertips som redan kommit men om ni åker iväg till västkusten och om inte Tussan kommit till rätta innan dess så ställ fram ordentligt med mat och vatten, helst på lite olika ställen i huset då hon kanske inte vet var buren finns om hon kommer fram ur ett hål någonstans ;), så hon klarar sig på egen hand ett tag. Jag hoppas verkligen att ni hittar henne igen!!! Hälsa Rakel att det har funnits många hamstrar på vift som kommit tillbaka hem igen. Det kanske ordnar sig :)

Cecilia | 2009-06-21 21:18:17

Tack för alla tips! Känns som att jag inte kommer sova en blund inatt.... och Gunilla! så kul med saften! /monika

monika | 2009-06-21 20:52:18

Hejsan! Ja det är något jag känner igen, hade själv ett antal hamstrar när jag var liten, och ett favoritställe var under kylskåpet! De blir ju hungriga och kvällen är ett bra tips att lyssna "runt" i huset. Lycka till!

Pia | 2009-06-21 20:40:21

God kväll, har aldrig haft en hamster men förstår att din dotter är förtvivlad ......:-( det där med lite godis i tussans bur är genial idé!!! Hoppas allt lilla Tussan kommer fram ur sitt gömställe framöver! All lycka till Er framöver !!!;-) Trevlig resa till Marstrand, härligt!

millan | 2009-06-21 19:37:27

Hej Monika. Håller tummarna för att den lilla kommer till rätta. Vår hamster smet in under diskbänken och där kunde man höra hur den tassade runt. Ett tips kan vara att sätta in godsaker i hamsterns bur och hoppas att den söker sig tillbaka. Låt buren vara öppen och flytta ej på den. Birgitta

birgitta | 2009-06-21 19:10:05

Hej Monika ! När våran hamster rymde var han under diskbänken. Han hoppade fram och höll på att skrämma slag på min man en tidig morgon. Sätt fram en skål med lite godis så kanske den kommer. Måstes ge dig beröm för ett jättebra recept på flädersaft. alla tycker att den är jättegod ! Så nu måste jag ut och plocka mer blommor. / Gunilla

Gunilla | 2009-06-21 16:54:47

Hej Monika! Ett tips är att kolla i garderober och lyssna efter krafsande ljud (bäst kvällstid). Min dotters hamster rymde när vi var på semester. Hon gömde sig i garderoben i hallen och livnärde sig på tyget i ett blixtlås i min favoritväska samt att hon gnagde på gummiskyddet på videokameran. De kan tydligen klara sig utan vätska ett par dagar. Lycka till - hoppas hamstern kommer fram snart!

Monica | 2009-06-21 16:23:15

Biggan! Tack för hållna tummar men dessvärre har hon inte synts till.... Cath! Ingen Tussan där under vårt badkar...men jisses vilken tur ni hade! /Monika

monika | 2009-06-21 15:59:48

Vår hängde under badkaret, i brunnen, och kämpade för sitt liv... kolla där... Han överlevde :)

Cath | 2009-06-21 14:41:11

Hoppas verkligen Tussan kommer fram ur sitt gömställe, innan ni reser till Västkusten! "Att gå till de sälla jaktmarkerna" som jag skrev angående den missfärgade klänningen är nog ett otroligt ur-åldrigt uttryck för just "gå bort" inte direkt avlida för en materiell sak. Jag känner mig stenålders!!!!!! Nu håller jag tummarna för att Tussan inte gått till de sälla jaktmarkerna. Mina döttrar har haft en uppsättning kära hamstrar, så jag vet vilken sorg det kan innebära när dom försvinner. Jag har varit med om en del hamsterbegravningar i trädgården...under årens lopp. Jag håller tummarna för att hon kommer fram igen till er! Ha en skön semester vid havet!

Biggan | 2009-06-21 12:29:59

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *