JA JISSES VILKEN UNDERBAR DAG!

23 juni - 2009 | 16 kommentarer

Min dag innehöll allt!

Vi åker ut med Johan och Beda….

img_6174

Till Väggelusen….

img_6177

Och här badade Johan tångbad till flickornas förundran och förtjusning…

img_6179

Sen var det lunch, ägg, kaviar, kyckling, sallad och vaniljbulle från Bergs konditori,,,,den bästa bullen i världen!

img_6181

Sen diskuterade vi kärlek…och se bara på måsarnas kärlek!

img_6196

Diskussionen fortsätter ända tills vi är åter på Marstrand och vid ”after bath” får vi en glimt av Kärlek på kajen….

img_6199

Därefter vill flickorna ha kvällsdopp….

img_6201

img_6202

Sedan blir det middag, helstekt rödtunga….jag glömde ta bilden innan jag åt, så nu är bara benet kvar!

img_6204

….Avec…gissa vems som är vems?

img_6206

Promenad hem och in på ett galleri hos David Feucht…

img_6210

Och nu det tråkiga, töntiga….jag har bränt mig i solen!

img_6207


Monika Camilla! Åh, nej tyvärr...jag köper nämligen vackra fat så fort jag ser dem och just detta var det längesedan jag köpte. Jag har dock sett liknande i blått i en del inredningsbutiker. Lycka till! /Monika

monika | 2009-06-25 12:55:16

Hej igen, och tack för svaret, men minns du vart du köpte det? letar och letar på nätet utan resultat:( Camilla

Monika Camilla | 2009-06-25 10:02:45

Biggan! Snuset till vänster är mitt;) så även det röda vinet....;) Johan stod för champagnen och jordgubbarna och snuset till vänster, flickorna för glassen och juicen...som tur är;)! Margareta! Absolut! TKB! Du har fattat galoppen! och jag känner att jag lever.....i huden;)! Ida! Men du har ju nära! Åk ut! /Monika

monika | 2009-06-24 23:22:09

Jag blir så avundsjuk. Usch inne på ett kontor hela dagen i ett stekhett Göteborg! Njut på! Ser helt underbart ut. Kram

Ida | 2009-06-24 21:39:59

TKB!!!!! Tänkte inte på de.... jag var så sugen på alla rätt ju, kanske första pris= en färgradio. Ha´re så gött du me´TKB i sommarsolen.

Biggan | 2009-06-24 20:31:06

Biggan Inte vitt vin -champagne alternativt torrt mousserande- Monikas så klart hon har "fin kvinnas stil och glans;) om inte Monika hann dricka upp både och...Glassen och jordgubbar med gött är tjejernas- de har GOD smak. Snus...jaa-a vem vet.. servitörens eller möjligtvis inte avec..? Monika Fytterackan vad fint och skönt du har det - och lite solbränna är väl bara nyttigt ...känna att "man lever" - snyggt med variation av metaforiska kärleksbilder;)

TKB | 2009-06-24 20:19:54

Jag säger bara, västkusten bästkusten. Sommarledigkram Margareta

Margareta | 2009-06-24 20:10:18

Hej där nere i Paradiset! Nu hoppas jag på gissnings"leken" AVEC...gissa vems som är vems.." På fråga A, säger jag snuset till höger är definitivt ditt Monika. Jordgubbar, grädde o glass, GB Sandwish chansar jag på flickorna. På fråga B kör jag en rövare att det var DU som tog ett glas vitt till prillan. Vattnet fick nog Johan, som styr båten, jahapp så blev det ett glas rött då...som jag gissar hejvilt är Johans quinna som heterBeda, annars ger jag båten "Beda" en skvätt rödtjut i fören. Fortsätt ha det så här in i vassen bra!!! Sol kram från Biggan

Biggan | 2009-06-24 19:21:02

Lena A! Härligt! Och idag har jag bränt andra sidan...;)! Pia! Ja det är underbart men jag antar att du har det minst lika härligt i din franska by! Millan! Tack:)! Och jodå,,,solskydd hade jag..på barnen;) Lycka till med intervjun! Anna! Tog massor med solskydd idag och du måste hyra dig en stuga vid havet, det är fantastiskt:)! Gunilla! Västkusten är fantastiskt, salta bad, vackra klippor och för att inte tala om havets läckerheter, havskräftorna som vi ska äta ikväll,,,mums! Annika! Tack , tack...och fisken var underbar! Monika Camilla! Det du menar är ett "krukfat", perfekt i köket för det är ju också ugnsfast och lycka till med festen! /monika

monika | 2009-06-24 17:21:45

Hej monika. Sitter just nu och tittar på din serie på tv anytime, för jag letar nya recept till en stor fest som snart är i antågande. Du lagar ju massa gott, e så kul att se. Nu till min fråga. När du lagar en sparrisrätt med pinjenötter serverar du det på ett stort fat med vit bakgrund och rosa blommor, ser ut att vara ett sten eller betongfat, har även sett detta i Leila bakar, vart kan jag hitta detta underbara fat som skulle passa perfekt i mitt kök? Hoppas du kan hjälpa mig. och så vill jag önska dig en fortsatt fin sommar. Kankse du kan skicka ett svar till min mail: camilla.karlsson.85@gmail.com eller bara här på din blogg. Mvh Monika Camilla

Monika Camilla | 2009-06-24 12:37:26

Vilka bilder, håller med Millan om dess konstnärliga touch! Vinet och fisken får smaklökarna att vattnas...

annika | 2009-06-24 11:11:30

Hej ! Ser toppen härligt ut. Finns inget bättre än sommar på västkusten ! Själv jobbar jag i värmen, men som tur är har jag ett fritt jobb och är ute mycket. Ha det gott ! Gunilla :)

Gunilla | 2009-06-24 10:46:42

åhh så vill jag också ha det. Får nog hyra mig en stuga nära havet nästa sommar. Men Monica, var är solskyddet? den där brännan ser inte behaglig ut om du inte har införskaffat solskyddskräm så är det nog dags nu :-)

Anna | 2009-06-24 10:31:12

Proffsiga bilder Du tar.....men du är en riktig konstnär ut i fingerspetsarna :-)!! aj,aj akta dig med att bränna dig....du måste köpa solfaktor;-) solen är starkare vid havet..det vet jag i alla fall! Ha en härlig dag! Jag ska på ännu en intervju..puh!

millan | 2009-06-24 08:58:42

Gud så idylliskt och härligt Du inleder sommaren och vilket mottagande sen´ njuuuuut, kram från pia

Pia Aaseby | 2009-06-24 08:08:27

Tack! Hällsnäs var sagolikt igår kväll och middagen likaså :)) Akta dej i solen idag och ta emot ännu en underbar dag!

Lena A | 2009-06-24 06:52:23

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *