HEMÅT IGEN…MEN BARA FÖR EN KORT STUND!

25 juni - 2009 | 9 kommentarer

Sista dagen på Marstrand i den här svängen blev det den obligatoriska promenaden runt ön. Och det är väl detta som är det allra bästa med just Marstrand, allt folkliv på framsidan och ”Robinson Cruse stämningen”  på baksidan.

img_6236

Vi kan stanna och bada var och när vi vill även om vi fick vissa förhinder för detta just idag!

Roligt, spännande, vackert och jobbigt är det iallafall…..

img_62372

Och nu sitter vi på tåget hem till Stockholm för att packa om och hämta upp William från Lillsved. På lördag åker vi till Italien där William ska spela fotbollsturnering!


Yvonne! Tack för info...och kanske kan jag smita.....Italien är ju inte bara fotboll;)! /Monika

monika | 2009-06-26 11:57:45

Hej Monica! Vi var iväg på cup i Cesenatico förra året med yngste sonens lag (P93). Väldigt varmt, skönt och bra organiserat. Dock var invigningen och avslutningen i längsta laget i den värmen. Men härligt var det! Ha det gott!

Yvonne | 2009-06-26 11:01:30

Torprosen! Ja det var underbart och skönt att veta att vi kommer tillbaka, så lustigt med dina grannar, då kanske jag träffar dem;)! Catrin! Såklart ni ska med mig till Italien;)! Caroline! ;)! Millan! Underbar och Johan är det bästa som finns;)! Anna Kå! Klart du måste åka dit! Och nu ser jag framemot Italien och allty vad det innebär;)! Elin Maria! Jag och barnen igen....vi ska till Cesenatico som ligger utanför Rimini. Och du har rätt, tvättmaskinen går på högvarv;)! /Monika

monika | 2009-06-26 09:17:28

ETT TIDIGT ÖNSKANDE OM EN TREVLIG RESA FÖR ER. VILKA ÅKER NU ? VILKET ÄR " SLUTMÅLET ? " I DAG PACKNING & UPPLADDNING, EFTER HEMKOMST IGÅR. KAN TÄNKA ATT TVÄTTMASKINEN SNURRAR ?? TACK FÖR HÄRLIGA VIBBAR FRÅN VÄSTKUSTEN & ALLT GOTT NU INFÖR NÄSTA RESA.

ELIN MARIA SUNDBERG | 2009-06-26 04:56:10

Hej! Dina bilder från Marstrand har varit helt fantastiska. Det får nog bli en tur neröver västkusten i år igen på semestern. Och vilken härlig resa det verkar bli för dig framöver: god mat, fotboll och Italien - tre underbara ting liksom i ett. Ha det så härligt därnere. :-)

AnnaKå | 2009-06-25 23:19:13

välkommen hem :-), vilken fin vecka du har haft! Berikande det måste vara att ha en sådan fin vän som JoHAN ;-)! Ja hälsan är så viktig bortom allt annan god mat som dyra/billiga viner Carpe Diem, gulliga bloggmänniskor och sist men inte minst Monika!

millan | 2009-06-25 22:06:57

Mama mia, härliga Italien!

Caroline | 2009-06-25 21:48:03

Tack för alla underbara bilder från ön! Hoppas på full uppdatering även från Italien.Njut nu av härlig mat,god dryck,och förhoppningvis fin fotboll.Ha en trevlig resa och en extra hälsning till William och hans lagkamrater!!

Catrin | 2009-06-25 21:29:37

Åh vilka härliga dagar ni verkar ha haft, längtar till en dag där ute , bada borta vid "damernas nakenbad" härligt!! Hoppas ni får en fin tur till Italien. Vilket sammanträffande, mina grannar med deras pojkar skall också till Italien på fotbollsturnering! Kram Torprosen

Torprosen | 2009-06-25 20:26:19

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *