FRAMME!

28 juni - 2009 | 17 kommentarer

Vår resdag började med att vi hamnade mitt i ett vatten scooter race hemma på Blockhusudden…nu var inte William med och tur var väl det för han hade dött av upphetsning;)!

img_6253

Vi kom fram till Cesenatico…till slut får jag väl säga och nu har vi fått underbart god mat, en kalvskiva i en sky av smör, olivolja och lite vitt vin….var väldigt glad över att få Marie som reskamrat:)!

img_6266

Och här är mina kompisar för veckan…de som jobbar i köket!

img_6267

Sedan tog vi en kvällspromenad för att inspektera stranden…och jag kan lova att den såg annorlunda ut idag på dagen!

img_6271

Lite shopping mitt i natten och då blir sortimentet därefter…;)!img_6272

Och här är André, ”il capitano” och han kom med bästa tipset idag….Herregud här håller jag på med någon sorts solbalsam i håret för att bevara blonda slingor och han pressar bara lime i sitt hår, blandar ut limesaften med olivolja och sprayar på kroppen,,,,hmmmmm;)

img_6280

Så imorgon beställer vi varsin limeskiva till frukost, ha, ha!


Biggan, Du är för go och härlig, dig skulle jag vilja träffa :-) jag menar inte behöver vi väl snacka tänder och alla visdomsop.alla ska "talk out" om jämt( när man säger på ngn fest vad man arb mé!?)(fniss) Sedan det där m desserter....jag kan också vara duktig på att ta 2ggr och gärna Monika´s cheescake eller ngt som har med choklad och göra ;-) Ha det så bra i värmen!!Ciao!

millan | 2009-06-30 10:51:51

Millan, vi äter gott mest hela tiden och sköljer även ner maten med allehanda goda drycker:)! TKB! :)! Biggan! Visst fattade jag väl att det var smäck men smack är ju lite kul det också;) Och jag njuter för fulla drag av allt;)! TKB igen! 1-1 fast vi borde ha vunnit som André säger, (han med citronen i håret;) och maten är super,. vinkvaliten varierar som den gör i Italien, ibland är det supergott ibland rinner det bara ner....och la dolce vita är här:)! Biggan! Du babblar alldeles lagom:)! Fortsätt med det.... Maud! Ha, ha.....ska hälsa André! Biggan! Jag fixar alla 4 faktiskt och somnar alltid behagligt mätt;)! Och det låter underbart med bröllop! /Monika

monika | 2009-06-30 08:35:02

Millan! härligt med litet sydländskt temperament på bloggen, heja heja, själv växte jag upp i ett konstnärshem, där du ångade det mellan varven Italy direkt!!!!Temperamento, si.... TKB klart jag vet...fniss, du är otroligt kul och en djuping mellan varven, jag håller på dig!"Kram- tebacks" Monika, bella, ciao, fixar du alla 4 dagligen tro....Antipasti, Primi, Secondi och Dolci i sommarvärmen...Jag orkade endast sill och potatis här i hettan i dag...men så har jag ju mättnadskänsla kvar efter en otrolig helg, bröllop med hur mycket som helst på buffe´bordet och en 5-våningars jordgubbstårta som jag så tappert tog två gånger av, snart rullar jag fram- lovar Biggan

Biggan | 2009-06-29 16:31:13

Biggan Bara du vet när och till vem...kram kram;)

TKB | 2009-06-29 14:16:41

Tack för tipset för "solblekta hårslingor". /Maud

Maud | 2009-06-29 13:57:20

TKB, BRA, håll på din integritet!!!! Ibland babblar jag och lämnar ut "åt pipsvängen" föööör mycket! Sol-kram från mig.

Biggan | 2009-06-29 13:41:05

Biggan - tack för omtanken och nej, att ger upp är inte riktigt min stil...både i gott och ont...och skulle nog säga att jag kommer från en helt annat planet;) Monika Hur gick matchen? Hur är maten?Vin? eller är det bara la dolce vita?;)

TKB | 2009-06-29 13:33:32

Biggan! Inte ens lilla jag kan ju svara rätt.....men så hade jag en utländsk mormor mé :-) där till mitt temperament ibland ;-) Ciao i värmen!!

millan | 2009-06-29 13:15:21

TKB!! Ge inte upp, vi förstår......kanske du är från grunden från ett annat land och lärt dig Svenska som ganska vuxen i livet isf gör du ett toppenjobb! Ett och annat ord som tex "smäck" när du i hastigheten skriver "smack", klart som fasen vi andra har så´n pass fantasi att vi "hajar klyket"= fattar, inser på stenåldersslang. Bamsekram til dig, upp-piggande mäniska. Mera förståelse och humor åt folket! Ciao!!!! Hoppas dina dagar i Italy blir mysigt minesvärda Monika, njut!!!!Tack för dina sagolika rapporter!

Biggan | 2009-06-29 10:25:19

Monika = snyggt!

TKB | 2009-06-29 10:09:36

Buon giorno! Love-brillor som sitter som en "smeck" heter det nog.... men det är svårt med slangord :-)!!(själv är jag så dålig på dessa ord!) #Lycka till tummar #till William och hans fotbollsgäng ;-) Spännande vad Ni ska äta för italienskt idag.....det är du som är "chef"för alla varmrätter idá? ;-) Ha en härlig dag, här hemma sol och 28 gr väntas idá :-) Arrivederci!

millan | 2009-06-29 09:04:53

TKB! Som en smack????;) Elin Maria! Det kommer mer, tog ett tag att hitta rätt kontakt;)! Annika! :)! Danile! Precis vad vi behövde:) Första matchen idag...... Biggan! Ha, ha,,,,,,jag är inte rädd....;)! /Monika

monika | 2009-06-29 07:44:17

Monika, passa dig för lime-saft! Högt hårfäste-varning. Njut av la dolce vita! Cia!

Biggan | 2009-06-28 22:04:22

Heja hela sköna laget, nu ska motståndarna få känna draget!

Daniel | 2009-06-28 21:39:26

instämmer med Elina Maria - fantastico! Och ska bli härligt att uppleva Italien trots att man inte är där!

annika | 2009-06-28 21:10:28

CIAO ! TRODDE ATT VI MÅSTE LEVA FLERA DAGAR NU UTAN INSPIRATION FRÅN DIG. TACK GODE GUD, ATT DET KOM ÄVEN FRÅN ITALIEN BILDER OCH TEXT. SÅ NU ÖVERLEVER VI NOG ALLA, SOM BLEV KVAR HEMMA. JÄTTEKUL ATT " LIKSOM, TACK VARE DIG FÅ KOMMA PÅ DET HÄR VISET TILL ITALIEN. " FANTASTICO ! DUKTIG DU & HURRA FÖR DEN TEKNIK, SOM HJÄLPER OSS, MEN SOM ÄR FÖR AVANCERAD FÖR MIG. HAV NU GODA DAGAR, & TACK FÖR HÅGKOMST !! JA, HUR SKULLE JAG HA ÖVERLEVT ANNARS ? HEMSKA TANKE......

ELIN MARIA SUNDBERG | 2009-06-28 20:03:42

Snygga solbriller;)Sitter som en smack på dig.....

TKB | 2009-06-28 19:27:12

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *